Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
15
Favori
132.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guncellemeyi yapalim mi arkadaslar ne diyorsunuz var mi bir sıkıntı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    Şimdilik bi sıkıntı görmedim bakalim ilerde nasıl olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Oasceuis

arkadaşlar cebimde kapatma tuşu basılı kalıyor resetliyor telefonu. kapatma ayari var mi bunun? kapatma tusuna basinca menu geliyor ama basmaya devam edince reetart atıyor.
    android guncellemesi benjm sorunu geriye atti. var mi bunu yaşayan veya cozum bulacak arkadaş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkdaslar son guncellemeden sonra wifiyi açıp kapayınca ekran gidip geliyor şebekede gidip geliyor siz bir denermisiniz sizde nasil

• Arkadaşlar var mı böyle bir sorun yaşayan

• Esenboğa 5 E kullanıcısına yanıt
    Yok.
    Ben Romu komple indirip sıfırdan kurucam sizede öneririm.

• Onu nasıl yapıyoruz arkadaşım aynı paketi indir dedim ben de ondan sonra ne yapacağız bir tarif eder misin

• Roma tekrar indirip kurdum düzeldi şimdilik

yeni Rom indirdim kurdum problem devam ediyor wifi dağıtım çalışmıyor aynı şekilde sorunlu

• Arkadaşlar merhaba,
    Swapps uygulaması kullanıyordum önceki cihazları da ancak bu cihazla uygulama açılmıyor. Benzer uygulamalarda da aynı sorunu yaşıyorum. Kenardan çekince uygulama ikonu çalışmıyor. Bir değişik versiyonlarda da sürekli bildirim çubuğunda Android uyarı metni çıkıyor ve silinmiyor. Bildirim ayarı kapalı. Bunun için çözüm önerebilecek birisi var mı? 9.0 güncellemesi yapınca düzelir diye düşündüm ama hiç değişiklik görmedim cihazda.

• Arkadaşlar peel remote mi uygulamasini yukledim iki dk da bir reklam gösteriyor engelleyemedim bi türlu bunu yuklemezsem kendi uygulamasında tv mi kontrol edemiyorum. Baska uygulama tavsiyesi olan var mi kumanda ozelligini kullanmak için. Ekran kilidini açıyorum direk reklam çıkıyor

• bir şeyi merak ediyorum arkadaşlar soru soruyor kimse bir cevap yazmıyor Neden kimse yardımcı olmuyor

• "ESENBOĞA 5" arkadaşıma katılıyorum.Bir anda tüm mi max 3 sahibi arkadaşlar ortadan kayboldu.Özellikle cihaz hakkında tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacı olan arkadaşlar var.Bu arada android güncellemesi geldiğinde hemen yapmak istemedim ve burada ki yorumları okudum bazı şikayetler vardı bende güncelleme için beklemeyi tercih ettim.Fakat şu anda güncelleme görünmüyor acaba xiaomi sorunlar olunca gerimi çekti yoksa başka bir durum mu var arkadaşlar?
  • M.BULUT M kullanıcısına yanıt
    Guncelleme uyarisi sabah yine geldi bildirimden silemedim
    siz dedikten sonra güncelleştirmeleri kontrol et dedim ve guncellestirme yok diyor. Geri çekilmiş olabilir.

Kardeşim Ben yurtdışında yaşıyorum italya'da bir buradaki forumları bir kontrol edeyim dedim Aman yarabbi güncelleme yapanların hepsini de problem var Genelde mobil şebeke sorunu bende de tam tersi wifi sorunu o yüzden yapmayın biraz bekleyin Geri çekildi

• quote:

Orijinalden alıntı: sulocanxxx

Guncelleme uyarisi sabah yine geldi bildirimden silemedim
    siz dedikten sonra güncelleştirmeleri kontrol et dedim ve guncellestirme yok diyor. Geri çekilmiş olabilir.
    Evet dediğiniz gibi bende de güncelleme yok diyor.Muhtemelen sorunlar olunca geri çekildi.
    Tamam bende öyle düşünüyorum çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oturup, inceleyip, yabancı forumları okuyup öğrendiğimiz şeyleri yazıyoruz, paylaşıyoruz diğer arkadaşlarla bir etkileşim oluşturalım diyoruz ama arkadaşlar sağolsun forumu okumayı bırakın son mesajı bile okumadan o mesajda yazılan konuda bile aynı şeyi soruyor. Yahu daha şimdi yazılmış işte bir oku... Ama niyeyse giren hiç okumadan öğrenmeden çaba sarfetmeden hemen herkes kendisine cevap yazsın istiyor... Eh arada bir iki sabırsız arkadaş olur diyoruz ve tolerans gösteriyoruz çabamız emeğimiz hep paylaşım üzerine olduğu için yazmaya paylaşmaya devam ediyoruz ama daha önce belki defalarca yanıtlamış anlatılmış konular için gelip yine aynı soruyu soruyorlar :(
    Bir de öbür türlü olan forumdaşlar da var :) mesela buraya gelip telefonun bütün özelliklerini sayıp yazdığının altına ben şu öteki marka telefonu alacağım diye ekliyor... E iyi kardeşim git al niye gelip bize söylüyorsun :)))) ben iphone ya da honor forumuna gidip mi max 3 alacağım yazsam normal karşılanır mı? Onu mu alayım bunu mu alayım diye soruyorlar... E ben bunu tercih etmişim, nedenlerini anlatmışım gelip forumda buna göre paylaşım yapmışım buradaki herkesin tercihi maddi nedenlerle ya da bazı fiziki sebeplerle bu olmuş gelip bize öteki marka daha iyi ben onu alayım mı diye niye soruluyor inanın bunun mantığını anlayamıyorum...
    İçine siniyorsa başka özellikleri sana cazip geliyorsa ve daha fazla paran varsa al bize niye soruyorsun, biz zaten kararımızı verip bunu almışız belli olmuyor mu? :)))
    Yok şu marka şu model telefon galeride gezerken şöyle yaparsan böyle yapıyor, bu da yapıyor mu, yok öbür telefonun böylesi şöylesi var........
    Bu şekilde davranan, forumu okumadan soran, çok basit şeyleri aradaki 2, 3 kat fiyat farkına bakmadan diğer markalarla yarıştırıp yargılayan arkadaşlar olaya geniş bir perspektiften bakamayınca foruma yazmak da, cevap vermek de artık pek o kadar cazip gelmiyor... Ki öyle olsa bile çoğuna da yine de cevap verilmiştir

En basitinden bir örnek vereyim: geçenlerde bir şeyler yazdım reklamları kaldırmaya ilgili... Arkadaşımız, şurada da yazmışlar diye başka yeri söyleyip göstermiş, allallaaa bir bakayım kim yazmış ne yazmış diye merak ettim açıp okuyorum benim yazdığım yöntemle hiçbir alakası yok, benim öğrenip paylaştığım yöntem "mi forum"da yeni açıklanmış ben onu okuyup kontrol edip deneyip buraya yazıyorum, arkadaşımız hiç okumadan bakmadan karşılaştırmadan bu konu şurada da var diyebiliyor ama açıp bakınca onun bilinen eski yöntem olduğunu , onun başka benim yazdığımın başka olduğunu ben açıp kontrol edince görüyorum.... Çok mu önemli? değil... Ama sonra ne oluyor? Buradaki arkadaşlardan bazıları benim yazdığım yöntemi okumadan denemeden diğer arkadaşın verdiği öbür linke bakıp onu yapıyor ve sonra buraya gelip "benim telefonumda şu programda reklam çıkıyor bunun benzeri başka program var mı?" diye soruyor....
    E şimdi ben buna yine bir saat yeniden mi anlatayım? Xiaomi müşteri hizmetleri çalışanı olsa cevap vermez :) çünkü cevabı forumda daha birkaç sayfa öncesinde var...
    Bilmiyorum arkadaşlar haksız mıyım? Belki içinizden bana kızan sinirlenen olacaktır ama lütfen bir de burada bir şeyler yazıp paylaşan arkadaşların gözünden bakmaya çalışın... Bütün bunlara rağmen gerektiğinde yine de yazıp çare bulmaya destek olmaya paylaşmaya devam ediyoruz ama ortalık sessizse , cevap verilmiyorsa böyle sebeplerden dolayı... emek harcamaya, yazmaya gerek yok çünkü okunmuyor :(
    (Lütfen bu yazdıklarımı herkes kendi üzerine alınmasın, bunlar sadece bazı arkadaşlarımız için)

ben yükledim cihaz global rom yükledikten sonra reset attım wifi veya şebeke sorunu yok iki gün oldu pi ömrü bayağ fark etti bir sıkıntı yok şu anda.

• ONALTIKIRKALTI O kullanıcısına yanıt
    Başından sonuna kadar haklisin

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.