Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
15
Favori
132.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fanatiklik yapmaya gerek yok. İkisi de babamızın markası değil.

Ekran büyüklüğü hemen hemen eşit gibi Mi Max 3 6,9 inç - A70 6,70 inç

Ram Samsungda daha iyi. Mi Max 3 4 Gb - A70 6 Gb

Hafıza Samsungda daha iyi. Mi Max 3 64 Gb - A70 128 Gb

Kamera Samsungda daha iyi. Mi Max 3 12 Mp Arka kamera 5 Ön kamera - A70 32 Mp Arka kamera 32 Mp ön kamera

Batarya Mi Max 3 batarya daha iyi. Mi Max 3 5500 mAh - A70 4500 mAh

Fiyatlara bakınca Samsung A70 daha uygun.

Şuan telefon alıyor olsam A70'i ciddi ciddi düşünürdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Computer -- 1 Ekim 2019; 8:47:54 >
  • Ayrıca A70 de kasa ekran kullanım oranı Mi Max 3'e göre çok çok daha iyi.

Son olarak işlemci Samsungda daha iyi.

Son zamanlarda Mi Max 3 Qualcomm Snapdragon 636 işlemci fena kasmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Computer -- 1 Ekim 2019; 8:37:16 >
  • Ebu Computer kullanıcısına yanıt
    Fanatiklik mi? Dostum iyi misin bişeyler saçmalıyorsun ama anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 1 Ekim 2019; 8:30:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de pasaport kayıtlı geçen Kasım'da alınma 4/64 siyah var ilgilenen varsa satabilirim. Ben 2000 bine aldım tek hattına kayda 400 verdim ilgilenen varsa bana mesaj atabilir. Kutulu kaydı kendim yaptim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ebu Computer kullanıcısına yanıt
    Evet son zamanlarda uygulamalara gelen güncellemelerde büyük değişiklikler oldu yeni emojiler fln iyice zorlamaya başladı işlemciyi.

Uygulama ikonlarını değiştirip daha renkli yaptılar çok kasıyor. Bu yüzden ben siyah beyaz kullanıyorum kasma sıfır zero 0.

• Sayın Nak512

Siyah beyaz ayarını nasıl yaptınız.

Bende bataryanın daha uzun gitmesi için karanlık mod kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Sayın Nak512

Siyah beyaz ayarını nasıl yaptınız.

Bende bataryanın daha uzun gitmesi için karanlık mod kullanıyorum.

Karanlık modu kullanmayın çünkü bu ekran amoled değil ve karanlık modun pile hiçbir faydası yok hatta gün ışığında karanlık modda ekran görünürlüğü dahada azaldığı için ışığı daha fazla açmak zorunda kalıyoruz beyaz ekran görünürlüğü çok daha iyi oluyor.
    Karanlıkmod sadece görsel bir özellik pil tasarrufu için getirilmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

Hocam hayırlı olsun, bende ürünler elime geçeli 1 hafta olmasına rağmen daha dün gece deneyebildim, şuan sadece telefonda denedim (Xiaomi Mi6).

Öncelikle, telefon - Dac modülü arasında bağlantı kablosu olarak 1 metrelik iki ucu da Type-C soketi olan Choetech marka örgülü kablo kullandım (AliExpressden satın almıştım). Cihazi Xiaomi Hybrid Pro HD ve Audio Technica Cks 1000 ile denedim. Direk kulakliklari Monster Icablelink 3.5mm uzatma aparatı olmadan telefona bağladığımda, ses yüksekliğinde düşüklük oluyor, Telefona Type-C den 3.5mm aparatı ile kulaklik bağladığımda daha yüksek ses elde edebiliyorum. (Bu durum Mi6 ile alakalı bir sorun gördüğüm kadarı ile, Type-C soketinden direk ses alindiginda ses düşüklüğü oluyor) Ki buna rağmen ses yüksekligi fazla da Düşük değil, gayet tatmin edecek seviyede. Fakat iş kaliteye gelir ise, gerçekten muazzam fark var diyebiliyorum. Özellikle Detay ve Basslar gercekten çok farketti. Xiaomi Hybrid Pro HD de bass düşüklüğünden dem vurulurdu genel olarak, fakat Bu Dac modülü ile basslarda aşırıya kaçmayacak şekilde kendine geldi. Gayet tatmin edici Bass da alabiliyorum artık bu kulaklikla. Fiio X1 Müzik oynatıcıdan bile daha iyi besliyor kulakligi Bu Dac modülü.

Sonrasinda cihaza önce Monster Icablelink 3.5mm uzatma aparatıni baglayip, Cihazi Telefona bağladım. Telefon Modülü algiladiktan sonra kulakliklari Da module bağlayarak denedim. Ses seviyesi daha da yükseldi, bununla birlikte Basslarda da biraz daha artış oldu. Fakat, Xiaomi Hybrid Pro HD bu yüksek empedans moduna güzel tepki verirken, Audio Technica Cks 1000 ise biraz kalitede kayiba uğrayarak (tizler zaman zaman yüksek seste kulak tirmalatarak) tepki verdi.

Telefondaki sarj tuketimi ise saatte ortalama yüzde 8-12 arasında gerçekleşti, ilk gözlemime göre. Ki direk Type-C soketli Xiaomi Anc Hybrid de telefon yüzde 5-6 arasında şarj tuketiyor bir saatte.

Ayrıca, Bu dac Modülüne Diğer Type-C soketinden Xiaomi Anc Hybrid bağlayarakda denedim. Xiaomi Anc Hybrid de direk ses yüksekliğini arttırıyor, bu açından beni oldukca memnun etti. Fakat Ses kalitesinde ve basslarda herhangi bir artış gözlemleyemedim (ki bu kulaklığın Mi6da verdiği kalite ve detaylardan memmunum (bass düşüklüğü haricinde)) . Ayrica, Xiaomi Anc Hybriddeki Gürültü Engelleme özelliği de çalışmaya devam ediyor, açarsanız. Birde 3.5mm kulaklik bağlayınca gayet ısınan Modül, Type-C kulaklik bagladigimda ise hiç ısınmadı. Sanırım bu durumun teknik açıklaması vardir, bilen arkadaşlar yapabilirler.

Not: Bu modülü Xiaomi Mi6 ya direk bagladigimda herhangi ekstra birşey yapmadan telefon modülü algıladi. Fakat Usb Audio player pro programı haricinde Stock Müzik uygulamasi ve Spotify ile denedigimde, Stock Müzik uygulaması ve Spotify da ses yüksekligi farketmedi Usb Audi Player Pro ya göre ama ses kalitesi cok düştü, tizler kulağımı rahatsız etti. Bu yüzden bu Dac i kesinlikle Usb Audio Player Pro ile kullanmanizi tavsiye ederim. Ayrica Uygulama ayarlarindan, Sesi işlemeden Dac a gönderme secenegini açmayı unutmayın.

Usb Audio Player Pro nun deneme sürümünü, Üreticinin kendi sitesinden Apk olarak indirip deneyebilirsiniz. Her programı açtığınızda, denemek için size 20 dk veriyor, 20 dk sonra ise program duruyor.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim hocam tekrar. Sayenizde ürünü satın alıp kullanmaya başlayabildim Siz haberdar etmeseydiniz, böyle güzel ve uygun fiyata temin edilebilecek bir ürünün bizim cihazlarimizla bile kullanilabilecegine dair hiçbir fikrim olmayacakti

Alıntıları Göster
    Hcam laptopta hi-fi plus denedizmi yardımcı olurmusunuz bir kaç sorum olucak size

• quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Karanlık modu kullanmayın çünkü bu ekran amoled değil ve karanlık modun pile hiçbir faydası yok hatta gün ışığında karanlık modda ekran görünürlüğü dahada azaldığı için ışığı daha fazla açmak zorunda kalıyoruz beyaz ekran görünürlüğü çok daha iyi oluyor.
    Karanlıkmod sadece görsel bir özellik pil tasarrufu için getirilmedi.

Alıntıları Göster
    Karanlık mod göz sağlığı için konulmuş bir özellik amaç göz yormasın yani pil az gitsin diye kullanılmıyor.

• quote:

Fanatiklik yapmaya gerek yok. İkisi de babamızın markası değil.

Ekran büyüklüğü hemen hemen eşit gibi Mi Max 3 6,9 inç - A70 6,70 inç

Ram Samsungda daha iyi. Mi Max 3 4 Gb - A70 6 Gb

Hafıza Samsungda daha iyi. Mi Max 3 64 Gb - A70 128 Gb

Kamera Samsungda daha iyi. Mi Max 3 12 Mp Arka kamera 5 Ön kamera - A70 32 Mp Arka kamera 32 Mp ön kamera

Batarya Mi Max 3 batarya daha iyi. Mi Max 3 5500 mAh - A70 4500 mAh

Fiyatlara bakınca Samsung A70 daha uygun.

Şuan telefon alıyor olsam A70'i ciddi ciddi düşünürdüm.
    Benim Mi Max 3, 6/128.

Bundan dolayı maddelerin çoğu benim için geçersiz. Pil ise rakipsiz (normal kullanımda 3 gün, yoğun kullanımda 2 gün gidiyor).

Ayrıca Çin'den Mi Store'dan aldım, fiyat olarak da rakipsiz (yaklaşık 1.600 TL'ye geldi).

• deepkurt kullanıcısına yanıt
    hocam çin romu mu kullanıyorsun?
  • deepkurt kullanıcısına yanıt
    6 Gb Ram 128 Gb hafıza çok çok iyi.

Birazda işlemci iyi olsaydı dört dörtlük cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

hocam çin romu mu kullanıyorsun?
    Evet Çin romu kullanıyorum, herşeyi orijinal.

Pasaport kayıtlı, zamlar gelmeden 2-3 gün önce yaptırmıştım, sanıyorum 150 TL idi.
  • quote:

Çok oyun oynayan birisi değilseniz, işlemci fazlasıyla yetiyor. Hiçbir sıkıntı, kasma, donma, vs yaşamadım. haftalar geçiyor hiç kapanmadan çalışıyor.

Maşaallah diyelim, şimdi durduk yere birşey olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

Evet arkadaşlar. GCAM ile çektiğim fotoğrafları sizinle paylaşıyorum.

Daha önce Iphone 6s Plus, Iphone 8 Plus, Samsung Galaxy Note 9, Samsung Galaxy S3, Sony Z3+ gibi tepe model telefonları kullanmış biriyim ve bu telefon kullandığım en düşük profilli cihaz. Buna rağmen elde ettiğim sonuçlar saydığım telefonların fotoğraf çekim kabiliyetlerinden çok daha iyi.

TAMAMI OTOMATİK, HİÇBİR AYAR YOK.

Gece çekimleri nasıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    Hiç beklemediğim kadar iyi ama gece çekimi konusunda işin bilimini bilmeniz gerekiyor.

gece çekimi = shutter hızının 1-2 saniyeye düşmesi...

kıpraşırsanız bulanık çıkar. onun için sabit bir şekilde fotoğraf çekmelisiniz. eğer öyle olursa iyi çekiyor.

Özellikle gece çekimi selfie'ler çok güzel. GCAM ile telefonuma aşık oldum.
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam hiç denemedim.

• quote:

İşlemci fazla bile iyi. Güçlü işlemciler pili çabuk bitirdiği için bu tip pil odaklı telefonlar için gereksiz oluyor. Mesela MAX 2 nin bataryası max 3 den daha düşük olmasına rağmen şarjı Yüzde 25 daha iyi gidiyordu. Nedeni ise İşlemci farkı. Bu cihaza SD855+ koy. 1.5 güne düşer pil ömrü.
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    kisa yoldan nasil yapılacağıni anlatabilir misiniz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oasceuis kullanıcısına yanıt
    1) Bootloader kilidi açacaksınız. 1 hafta bekleme süresi veriyor.
    2) TWRP kuracaksınız.
    3) Magisk kuracaksınız.
    4) Camera2API açacaksınız.
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.