Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3 Ana Konu (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.212
Cevap
15
Favori
132.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende migrosdan almıştım güncellemeler çıkar çıkmaz kurdum ve sıfırladım eski alışkanlık.
    Pile etkileri nekadar oldu bilmiyorum pili en büyük telefonu aldım deyip pile hiç bakmadım.
    Miui 11 i ayrıca indirebilirsiniz çıktığında konuya link atarım.

Hala max 3 alınırmı diye sorulmuş imei konusunda bir sıkıntı yoksa alınır çift sim kart destekli telefon bazıları tek imei kaydı yapıp diğerini kayıt etmiyor ve diğer sim yuvasıda hem sim kart hem sd kart için kullanılıyor konuda yazılmıştı tek yuva kayıt edilince sd kartta çalışmıyor diye ne alakası var doğrumu bilmiyorum.
    Sıkıntı yoksa bu konuda alınır twitch youtube netflix vs. neredeyse ekranı hiç kapatmıyorum gün içinde tam medya tüketim aleti işlemcinin yetersiz olduğu birşeye denk gelmedim daha güçlü olsa pile saldıracak zaten telefonların tek gelişmeyen yönü pilleri olduğu için işlemciden daha önemli pil özellikle böyle büyük ekranlı bir telefonda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 17 Ekim 2019; 15:16:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dahaka7741 D kullanıcısına yanıt
    Elimdeki a70 sattim.ve.samsungtan kurtuldum
    Cok.dusundum.ama iyiki sattim diyorum
    Samsung gercekten berbat
    N11den aldim.hocam sorunsuz geldi cihaz

• dahaka7741 D kullanıcısına yanıt
    Siz siz olun ben ettim siz etmeyinn samsung hevesine dusmeyin
    Arayuzu cok ama.cok karisik ve ugrastirici
    Bataryasida bitiyor arayuz yuzunden sakin alma derim.benim.fikrim
    Sabah 6 da sarjdan cikardim su saat itibari ile yuzde 85 de
    Samsung 60 lara iniyordu
    Bu cihaz mi max 4 cikana kadar gider mi 11 geliyor ilk alicak.cihaz
    Daha otesi yok bence

• Hocam resmi sitesinden baktiğimda mi max 3 güncelleme alicak listesinde yok gözükmektedir ..
    sebebi nedir sizce
  • Oskis kullanıcısına yanıt
    Hocam bende samsungdayim zaten (s7 edge) n11 de bende gordum ama fiyat pahali suan hani onu vericeksem mi 9t de aklimi celmiyo degil o fiyat bandinda :)

Xiaomi herşeyini hindistana göre ayarladığı için sitede gözükmüyor, çünkü max 3 ü resmi olarak orada piyasaya sürmediler.

• Hocam hala ne gelen var ne giden
    bize güncelleme bence bu sene bile zor gelicek gibime geliyor hatta gelirmi şüpheliyim
    o liste çin için
    çin versiyonu yayinlanmiş ama global olarak yayinlama yok
    birde şunu sorucaktim
    bu cihaza mat ekran filmi ariyorum tr de bulamadim belki ben baktim göremedim yardimci olurmusunuz mat ekran filmi için teşekkürler
    Burda hiç denk gelmedim aliexpress e bakmanız lazım orada mat cam ve film görmüştüm.

• Çinliler işte ne yaptıkları belli değil 22 sinde listede olan bazı telefonlarada vermemişler.

• Volte kullanabilen var mı max 3 de?
  • Ebu Computer kullanıcısına yanıt
    A70 var arkadaşımda. Görünüşü falan hoş ama Samsung Galaxy modelleri hariç diğer telefonlara üvey evlat muamelesi yapıyor.
    A70 değil de Xiaomi A3 ya da Redmi Note 8pro alırdım ben olsam.
  • GCAM ile çekimlerim devam ediyor.. Bazı arkadaşlar GECE ÇEKİMİ sormuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

GCAM ile çekimlerim devam ediyor.. Bazı arkadaşlar GECE ÇEKİMİ sormuştu.

Nasıl kurdunuz gcam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaslar. Telefonum surekli sim kart hatasi veriyor. Baglanti vs hersey kopuyor. Genelde takiliyor ve telefon kendi kendine kapanip aciliyor. Sim karti degistirdim ancak duzelmedi. 10.3.5 miui global yuklu. Telefonu formatladim yine duzelmedi. Sorun ne olabilir. Sim kart yuvasi mi yoksa yazilimsal bisey midir?

• Aranızda MIUI 11 güncellemesi alan oldumu.
  • Ebu Computer kullanıcısına yanıt
    Güncelleme geleceğini duydugumdan beri Her gün kontrol ediyorum. 22 ekim de güncelleme alacak telefonlar listesindeydi ama henüz güncelleme gelmedi. Sürekli ekranda saat gösterme bu telefonda olur mu bilmiyorum ama sırf bu özellik için sabırsızlıkla bekliyorum güncellemeyi.

• Bugün de bunları çektim

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/522088/82a3a8ce-bf94-4070-a1a6-ecec922df528.jpeg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 3 Kasım 2019; 22:48:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: balabanpictures

Güncelleme geleceğini duydugumdan beri Her gün kontrol ediyorum. 22 ekim de güncelleme alacak telefonlar listesindeydi ama henüz güncelleme gelmedi. Sürekli ekranda saat gösterme bu telefonda olur mu bilmiyorum ama sırf bu özellik için sabırsızlıkla bekliyorum güncellemeyi.
    Beklediğiniz özellik (Always on display) bizim cihazlarda olmuyor maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: rett

Beklediğiniz özellik (Always on display) bizim cihazlarda olmuyor maalesef.

Alıntıları Göster
    Amoled ekranlarda olan Bir özellik fakat bir şekilde Xiaomi mi max 3 de de yapar diye ümitleniyorum. Teknik olarak mümkün değil gibi ama yinede merakla bekliyorum güncellemeyi

• Merhaba arkadaşlar Xiaomi Mi max 3 ü 2. telefon olarak kullanıyorum telefonun maximum desteklediği hafıza kartı kapasitesini araştırdım bazı yerlerde 128 GB bazı yerlerde 256 GB olarak gözükür fakat bazı yabacı forum sitelerinde 400 GB çalıştırdığını gördüm bunun üzerine 512 GB Samsung micro sd kart aldım bugün geldi formatlamadan telefona takıp denedim 512gb görüyor ve toplamda 200gb dosya attım bi sıkıntı görmedim ancak bazı yabancı forumlarda (telefonun resmi desteklediği maximum depolama) 256 GB tan sonra dosyaların bozulacağı ve telefonun bu dosyaları görmeyeceğini yazmışlar.
    512gb sd kart alıp deneyen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_Hunter -- 5 Kasım 2019; 19:8:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.