Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi Max ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.598
Cevap
42
Favori
151.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ses kalitesi ve hoparlör iyi, benim beklentilerimi karşılıyor. Telefon ele sığıyor, abartılacak kadar büyük değil merak etmeyin. Hatta 6.8 falan olsa daha iyi olurmuş :)
  • Arkadaşlar Google play NBA 2K17 sizde gözüküyormu acaba 23.99TL satılıyor mümkünse ekran resmi atarsanız sevinirim
  • Bende bu telefonun 128gb olanından almak istiyorum ama henüz satın alacak bir yer bulamadım..Sizler nereden aldınız?
  • 32 gb miui 8 global beta yüklü telefonlar için ota miui 8 global stabil sürüm gelecek mi acaba illa fastboot mu yapmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

Bende bu telefonun 128gb olanından almak istiyorum ama henüz satın alacak bir yer bulamadım..Sizler nereden aldınız?

selamün aleyküm
    ben sipariş verdim
    İNŞEALLAH yakında burada olur
    ozaman görüşürüz
    bende 128gb olanı kullanıyorum
    ve gayette memnunum
  • Merhaba arkadaşlar. Bende telefonu almayı düşünüyorum boot falan uğraşmamak için International Edition 3 GB RAM/Snapdragon 650/32 GB almayı düşündüm 206 dolar sizce fiyat nasıl? Snapdragon 652 ile hiç kıyaslama videosu bulamadım çok performans farkı yaşar mıyım? 650 Antutu skoru 78k falan 652 82k+.
  • Merhaba ben şu anda Çindeyim. Yeni Xiaomi mi max telefonum ile aranızdayım. 2 tane 64 GB gold versiyonda aldım. 280dolar ödedim herbiri için. Çinde Google ile ilgili sıkıntılardan dolayı pek bir uygulama yükleyeceğim dönünce umarım bunu çözerim. Herkese sevgiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sglmhmt

Merhaba ben şu anda Çindeyim. Yeni Xiaomi mi max telefonum ile aranızdayım. 2 tane 64 GB gold versiyonda aldım. 280dolar ödedim herbiri için. Çinde Google ile ilgili sıkıntılardan dolayı pek bir uygulama yükleyeceğim dönünce umarım bunu çözerim. Herkese sevgiler

neden 128gb olandan almadınız onların fiyatı neydi?
  • Merhaba arkadaşlar bende Sağlam olan rom hangisi merak ediyorum güncelleme felan acık olan varmı acaba suan ki yazılımda yazı yazarken felan takılıyor gibi

Birde ölçüm yaptım kendi şarj aleti 5volt ile şarj ediyor quick charge 3.0 değilmiydi bu alet

• mlbozkurt M kullanıcısına yanıt
    Ben hala miui 7 deyim. 8 e güncellemedim.
    Hızlı şarj ise yapmıyorum. Eski telefonumun adaptörü ile 1a olarak gece şarja bırakıp yatıyorum. Hızlı şarj batarya ömrünü yiyor

• Mı max pro için global rom bugün yayınlandı arkadaşlar

• spongebob35 kullanıcısına yanıt
    O rom mı max için değil mı max prime için.
  • eskiyapar E kullanıcısına yanıt
    Aşağıda Xiaomi Mi Max ile ilgili resmi ROM yayınlamaları görülüyor. (Bi önceki mesajımı atalı 5 yıl olmuş, ne kadar da çabuk geçmiş :) "spongebob35" Xiaomi Mi Max Pro demiş Prime de aynı şey.

Xiaomi Mi Max 2 farklı işlemci ile çıktığı için için 2 ROM piyasaya sürmektedir "Snapdragon 650 olanlar : hydrogen" ve "Snapdragon 652 olanlar : helium" ROM yüklüyecek. 2GB,3GB veya 4GB RAM olması veya 16GB,32GB,64GB veya 128GB olması kriterine göre değil cihazınızın işlemcisine göre ROM yükleyin.

Xiaomi Mi Max 32GB Latest China Developer Fastboot File Download

Xiaomi Mi Max 32GB Latest China Stable Version Fastboot File Download

Xiaomi Mi Max 32GB Latest Global Developer Version Fastboot File Download

Xiaomi Mi Max 32GB Latest Global Stable Version Fastboot File Download

Xiaomi Mi Max Prime 64G/128G Latest China Developer Version Fastboot File Download

Xiaomi Mi Max Prime 64G/128G Latest China Stable Version Fastboot File Download

Xiaomi Mi Max Prime 64G/128G Latest Global Stable Version Fastboot File Download

• ota gelmeyecek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: spongebob35

Mı max pro için global rom bugün yayınlandı arkadaşlar

Haklısınız pro için dün çıktı.Ben mı max sandım özür.

• eskiyapar E kullanıcısına yanıt
    max pro da mı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: live2lift

max pro da mı var

Evet. Mı max prime.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aybasan kullanıcısına yanıt
    128 olan 320 dolardı
    32 olan 250
    64olan 280 belki pazarlıkla 10-20 folar daha kırabilirdim ama yapmadım.

• Yakın bir arkadaşımın annesine hediye mi max aldım ben de yurtdışından.Sıfır kapalı kutu kur farkı kredi kartı vs derken 690 tl ye geldi(dövizi 3.11 aldılar yüzde 2.5 da kk komisyonu gitti)

Komisyonlar vs olmasa 650 lira,bir de 1 sene garanti satın aldım fazladan onla birlikte bu para.Açıkçası bu fiyata bedava oldu denilebilir.

Bu cihazlarda malum şekillerde redmi note 3 proda vs olduğu gibi kayıt işlemi oluyor mu? Olması durumunda 4g de dahil her şey çalışır mı?

Teşekkürler

• Bordo_BERE kullanıcısına yanıt
    Mi max lara imei işlemini yapıyorlar..Birde bildiğim kadarıyla Boatloader kilidi diye birşey var onun açılması gerekiyor.Bu işlemleri yapıp satan bir forumdaş vardı niki sanırım archelot du hatta bende ondnadn almak için mi max bekliyorum şuan elinde yok ay sonunda gelecekmiş ona bir sorun.Sizin aldıgınız kaç GB lik versiyon.?..Birde siz hangi ülkeden aldınız telefonu?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.