Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi Max ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.598
Cevap
42
Favori
151.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    red mi note 2 de kullandım, onda batarya süresini uzatmak için çeşitli romlar atıyorlardı, mi max ı miui 8 beta ile kullanıyorum, gayet memnunum her yönden
  • Stabilide betasıda güzel romlar. Bu telefonlarda rom yukleme işleri samsunglarin onda biri bile değil. Bir çok marka kullanicisi guncelleme yuzu gormez. Rom pesinde dolasir durur. Bu markada betalar haftalik stabiller ortalama bir ayda guncellenir. Romla uğrasmaya gerek yok zaten. Xiaomi alan pişman olmaz. Tam fiyat performans telefonu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba ben yeni telefon almak istiyorum 1200 tlye kadar bütçe ayırdım iphonedan sonra bir süre android kullanmak istiyorum ve f/p ürünü almak istiyorum. Forumda bu işten çok iyi anlayan arkadaşlar olduğunu biliyorum ve android iyi bir performans vercek telefon alacağım önceden g2,g3 2 gb ram gibi telefonları kullandım ve bunların hızından memnun kalmadım yeni bir marka cihazada 1500 2000 gibi rakamlar vermek istemiyorum değeri çok düşüyor diye sizden ricam bu xiaomi telefondan bana iyi bir model önerir misini baktığım kadarı ile bu mi max çok çok üstün ve güçlü fakat nereden alacağımı bilmiyorum yurt dışı gelir mi gelsede pasaport felan sıkıntı.

Bana bir model önerir misiniz? ve nasıl satın alacağım hakkında birde bilgi

• Mı max 128 gb kullanıyorum. Miui 7.4.16 global yüklü. Ama sanırım resmi sürüm değil. Herhalde sonradan diğer diller eklenmiş. Ben updater ile stabil miui 8 global yüklemeye çalışıyorum ama yuklenmiyor. Bootloader kilidini açmadan basit bir şekilde stabil global rom yükleme yöntemi var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ota dan güncelleme ile miui 8 e güncelledim. Gerçekten çok güzel olmuş miui 8. Telefon yağ gibi akıyor ve tasarım çok güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bendeki mi max dokunmatik biraz sıkıntılı gibi biraz sert ve tane tane seçerek basmak gerekiyor acaba yazılımdan mi

• quote:

Orijinalden alıntı: mlbozkurt

Beyler bendeki mi max dokunmatik biraz sıkıntılı gibi biraz sert ve tane tane seçerek basmak gerekiyor acaba yazılımdan mi

Üzerindeki kırılmaz camdan kaynaklanıyor olabilir. Kırılmaz cam var mı?
  • mlbozkurt M kullanıcısına yanıt
    Dokunmatik te sıkıntı yok. Discovery gm kullandım bundan önce berbattı

• Neden bazı Google uygulamasını devre dışı bırakamıyorum.. Android de ilk yaptığım şeydir fotoğraflar vs devre dışı bırakmak. Bu cihazda olmuyor

• Mı max 128 alsam. Global rom kurabilir miyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar kötü bir telefon değil neden ilerlemiyor burası?

• Cm rom yukleyen var mi?

• altunkeser kullanıcısına yanıt
    Telefondan alan az.Büyük ekran diye alan az.Aynen dediğiniz gibi mükemmel telefon.Sorunu yok ki yazalım burada.
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    redmi note 3 pro kullanıyorum. Global versiyonu. Hiç ellemedim. Güncelleme havadan arada firmasından geliyor. Kendi yazılımı yani.

Haa kendi kaşınanlar var onları ben de anlamıyorum, hiç merak da etmedim. İçinden çıkan fazlasıyla yeterli, sıkıntısız
  • Telefonu nerden alabilirim ? Link gönderebilir misiniz ?

• neo01470 N kullanıcısına yanıt
    Sahibinden ilanlarına bak.

• Mıui Türkiye forumunda da satanlar var.

• Tavsiye rom nedir sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: blckmgcmn34

Mı max 128 alsam. Global rom kurabilir miyim.

Tabi kurarsınız, sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sglmhmt

Batarya performansım hakkında ne düşünüyorsunuz.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bana biraz az geldi, %17 ile 1 saat daha götürse 5,45 dakika eder. Biraz daha tasarruflu kullanırsanız o kullanım süresinde 7 saati görürsünüz. Kullanmadığınız uygulamaların arka planda çalışmalarını engelleyin.Ekran parlaklığını da otomatikte tutun.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.