Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi Max ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.598
Cevap
42
Favori
151.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Bende 3/64 gb modeliyle aranıza katıldım. Telefon gerçekten büyük. Taşıması sıkıntı olacak. Diğer taraftan kamera beni tatmin etmedi açıkcası. Özel bir ayarı mı var bilemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar inşallah bende pazartesi günü 3/64gb SD 652 Prime modeli ile aranıza katılacağım.
  • Arkadaşlar çinden aldım kız kardeşime. 2 haftalık telefon. 3gb 64 gb versiyonu. Kaydettirmedik henüz. Sıfır sayılır hiç sıkıntısı yok eline büyük geldi. Kullanamıyor. Ben kendime de aldım benim için sorun yok kullanıuorum. İsteyene elden ya da havale yaparsa kargoyla yollarım. Fiyat olarakta 1000 lira istiyorum. Alıp kaydettireceksiniz. Şu anda kullanılıyor ama 2 ay sonra kapanır. İrtibata mesajla geçin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak

İmei atmak icin bootloader kilidini açmak istedim.
    Developer sürüm indirdim normal sürüm indirdim ikisinde hata veriyor
    Bootloader ile yükleme sürümünü indirdim bu defada .tar olarak indirdi miflash görmüyor

• beyler yarın 32gb/3gb sürümünü alıyorum. gm 4g den buna geçeceğim. kılıf ve kırılmaz cam çin dışında bulunmuyor mu?
  • Beyler cihaz hepsiburada cihazı satmaya başlamış. 1179 lira.
  • Arkadaşlar en güncel ve stabil global rom hangisidir? 7.4.16 diye bir rom var bazı yerler ingilizce. Değiştireyim diyorum. Bl kilidi açık. Tabi güncellemeleri de alsın. İşlemci sd652.

• Merhaba arkadaslar. Bu telefonu almayi dusunuyorum ancak telefonun boyutundan dolayi bazi tereddutlerim var. Telefonu tasimakta sıkıntı cekiyor musunuz? Ozellikle yururken ya da oturuyorken cok sıkıntı cikariyor mu? Normalde buyuk ekran seviyorum ve kullanmak istiyorum ama aklimda bu tur sorular var.

Kullanan arkadaslar bu konuda beni aydinlatirsa cok makbule gecer. Tesekkur ederim. İyi forumlar.

• Bu Vodafone sorunu ile ilgili son durum nedir arkadaşlar. Prime veya düz model farkediyor mu yoksa her ikisinde aynı sorun var mı ???

• Arkadaşlar telefonun kamerası nasıldır?müsait olan biri bir iki foto örneği koyabilirse çok iyi olur.Bu konudan hiç bahsedilmemiş fikir vermesi açısından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • healthypatient H kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce büyük telefon kullanan biri olarak bana bile başlangıçta büyük geldi. Ama alışıyorsun. Taşıma meselesi söyle. Önde ve arkada taşımak sorun. Yürürken çok sorun olmasada otururken kesin sorun oluyor. O yüzden ya çanta alacaksın yada benim gibi cekete koyacaksın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgileriniz için teşekkür ederim hocam. Forum üzerinden almayı düşünüyorum. Dediğiniz gibi cekette ya da montta taşınabilir ama yazın bir omuz çantası lazım olacak galiba.
  • dzgnCauchy D kullanıcısına yanıt
    burdan bakabilirsin

mobil:http://m.gsmarena.com/xiaomi_mi_max-review-1448p8.php

http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_max-review-1448p8.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre0102 -- 4 Aralık 2016; 13:01:07 >
  • Teşekkür ederim
  • Vodafone ile bu cihaz kullanıldığında yaşanacak sorunlar nelerdir arkadaşlar , vodafone kullanıcıları cevap yazabilir mi
  • dzgnCauchy D kullanıcısına yanıt
     ★  Xiaomi Mi Max ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★
  • quote:

Orijinalden alıntı: dzgnCauchy

Arkadaşlar telefonun kamerası nasıldır?müsait olan biri bir iki foto örneği koyabilirse çok iyi olur.Bu konudan hiç bahsedilmemiş fikir vermesi açısından.

Kamera biraz sıkıntılı ne yazık ki fotolarda son yazılım olmasına rağmen sarımtırak bir etki var. araştırdım herkes şikayetçi. 128gb prime modelini kullanıyorum. Belki yakında yayınlanacak 7.0 la düzelir. ama zaten telefonun kamerası öyle üst düzey değil. benim işimi görüyor. fotolardaki sarı etki dışında telefon bence mükemmel.
  • Yorumunuza teşekkür ederim şimdi daha emin oldum.Evet kamera örneklerden de gördüğüm kadarıyla, yetersiz ışıkta sıkıntılı. Bu haliyle de yeterli olur sanırım bana.Telefon genel anlamda normal bir kullanıcı için sorunsuz ise almayı düşünüyorum.Aynı özelliklere sahip Redmi Note 3 Pro konusunda çok fazla rom root konuşulmuş, burada da yapılmış aynı muhabbetler.Açıkçası bunlar kafamı karıştırıyor.Birde wifi çekimi nasıldır? yabancı birkaç sitede wifi problemli diye yorum yapanlar olmuş.Cevap verirseniz çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: gkngndcll

Vodafone ile bu cihaz kullanıldığında yaşanacak sorunlar nelerdir arkadaşlar , vodafone kullanıcıları cevap yazabilir mi

Konya için söylüyorum;

4g neredeyse hiç çalışmaz.
    3g çalışır ama cihazda ısınma ve şarjı kendi kendine tüketme olur. İnternet sürekli takılır vs vs
    2g de sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SDTZBY

Merhaba Arkadaşlar Bende 3/64 gb modeliyle aranıza katıldım. Telefon gerçekten büyük. Taşıması sıkıntı olacak. Diğer taraftan kamera beni tatmin etmedi açıkcası. Özel bir ayarı mı var bilemedim.

Kamera için open camera uygulamasını yükleyin ve ayarlarını yapın sonra bana dua edersiniz

Bu arada bu cihaz için kırılmaz cam veya jelatin lazım. Önceliğim jelatin ama bulamadım.Uygun fiyata satan varsa alabilirim.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.