Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi Max ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.598
Cevap
42
Favori
151.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RebelliouS_SouL

Okuma modu acik olabilir mi?

değil o ayarların hepsini birebir bakarak kontrol ettim hiç fark yok..Tek görebildiğim şu miui sürümündeki fark?
  • Şimdi heriki telefonlada tam aynı fotografı çektim 64gb tam dogalken ve beyaz yerler tam beyazken 128gb olanda kesinlikle sarımsı bir görüntü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

Benim şöyle bir sorunum var arkadaşlar ..
    ...Birkaç hafta önce eşime 2. el ama sıfır gibi bir mi max almıştım.64 GB silver..Alınca Archelot nikli arkadaşa Türkçr ve imei için yollamıştım halledip geri yollamıştı..
    ..Birkaç gün öncede kendime 4gb ram 128gb hafızalı olan gri modelini aldım telefon sıfırdı..Türkçe fakat imeiler kayıtlı değil tabiki..

...Her ikisininde güncellemelerini yaptım sorunsuz kullanıyorum Aida64 yükleyip baktım herşey orijinal fakat bugün iki telefonu yanyana koydum eşimdeki 64gb olanda ekran bembeyaz ve baya parlak iken benimkinde farkedilecek boyutta sarımsı ve soluk gibi gibi kalıyor..Hertürlü ayarını ikisinedi aynı olacak şekilde bakarak yaptım her şeyi denedim fakat bendeki ekran bariz şekilde sarımsı ve soluk gibi.

...Sadece şöyle bir durum var benim yeni aldığım 128gb modelde son güncelleme yaptım bugün benimkinde MIUI sürümü Global 8.1 Kararlı 8.1.6.0 Andruid güvenlik yaması 2016-12-01 görünüyor.

...64Gb olanda ise MIUI 8.1 Kararlı 8.1.4.0 Android güvenlik yaması 2016-11-01 görünüyor ve güncelleme arattığımda güncelleme başka yok oysa diğeri anladığım kadarıyla bir üste güncelledi kendisini bu 64gb olan neden güncelleme bulmadı ve bu renk farkı neden yazılımdan olabilirmi?

8.1.6.0 diye bir sürüm mü varmış?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Şimdi heriki telefonlada tam aynı fotografı çektim 64gb tam dogalken ve beyaz yerler tam beyazken 128gb olanda kesinlikle sarımsı bir görüntü var.

Telefonların ekran panelleri farklı markalara ait olabilir. Aynı modelde farklı birkaç markanın parçaları kullanılabiliyor.

• retchop kullanıcısına yanıt
    Aida64 adlı programla telefonların özelliklerine baktım herşey aynı görünüyor..Acaba bu ekranların bir farkı varsa bunu anlamanın bir yolu varmı.?
    ..İki telefonu yanyana görme şansım oldugu için fark çok belirgin normalde belki sadece birini kullanan farketmez normal gelir..
    ...Ama 64gb olanda özellikle beyaz bir ekran açın ekran bembeyaz ve çok parlak 128gb ise çok hafif sarımsı ve solgun gibi..
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    evet 128gg olanı bu sürüm.biriki gün önce güncellemeleri arattım ve bulup indirdi.Ama 64gb olan bu güncellemeyi bulmuyor..Sanırım Rom denilen şeydeki farktan 128gb olan bana orijinal olarak Türkçe dahil gelmişti 64gb olanda ise Türkçe ve imei işlemi yapılmıştı
  • Sonunda paralel ithalat da olsa ülkemizde satılmasına çok sevindim bu cihazın, çıktığında çok dikkatimi çekmişti. N11'de 1130 lira gördüğüm kadarıyla, çek puan falan net 1000 liraya alınır gibi duruyor. Çok aklımı çeldi açıkçası ama Mate 7'den memnunum şimdilik.

Xiaomi'nin resmi ithalatları durdu mu arkadaşlar, çekildiler mi ülkeden? Bu cihazın Xiaomi'nin resmi ithalatı şeklinde gelme ihtimali var mı?
  • quote:

evet 128gg olanı bu sürüm.biriki gün önce güncellemeleri arattım ve bulup indirdi.Ama 64gb olan bu güncellemeyi bulmuyor..Sanırım Rom denilen şeydeki farktan 128gb olan bana orijinal olarak Türkçe dahil gelmişti 64gb olanda ise Türkçe ve imei işlemi yapılmıştı

Artık benim 64 lük te bu güncellemeyi görüyor lakin 572 mb indiriyorum başarısız oldu romu komple indirin diyor ve komple rom 1.3gb civarı.

Googledan baktım hiç bir yerde bu romun indirme linki yok herhalde daha çok taze Ben 8.0.3.0 dayım hala.
    Eğer memenunsan vede çok fark yoksa güncelleme :)ben araştırmadım fsrklarını.Güncelleyeceksende öncesinde ekran beyazlığını parlaklığına çok iyi bir bak aynı açıyla aynı ışıkta vs beyaz alanıda olan bir fotograf çek..Sonrada güncellemeden sonra bir bak bunlara bakalım kötü manada bir değişiklik olacakmı.?

..Valla ben eşimin kullandığı 64gb olana o 1.3gb lık güncellemeyi indirdim ama vazgeçip kurmadım.O sarımsılık ve hafif solgunluk bu yazılımla falan ilgilidir onuda b.klamayalım diye.
  • quote:

Eğer memenunsan vede çok fark yoksa güncelleme :)ben araştırmadım fsrklarını.Güncelleyeceksende öncesinde ekran beyazlığını parlaklığına çok iyi bir bak aynı açıyla aynı ışıkta vs beyaz alanıda olan bir fotograf çek..Sonrada güncellemeden sonra bir bak bunlara bakalım kötü manada bir değişiklik olacakmı.?

..Valla ben eşimin kullandığı 64gb olana o 1.3gb lık güncellemeyi indirdim ama vazgeçip kurmadım.O sarımsılık ve hafif solgunluk bu yazılımla falan ilgilidir onuda b.klamayalım diye.

Sıkıntı değil hocam. TWRP ile yedek alıyorum canım isteyince çakıyorum

Ama ekran sarılığının, romla alakalı olacağını sanmıyorum. Ekran kontrast ayarlarını değiştirmeyi denedin mi?

iki telefonunda yanyana koyarak hertürlü ayarı denedim ayarlarla ilgili birşey değil..64gb olan kesinlikle çok daha parlak ve tam anlamıyla bembeyaz beyaz tam beyaz hiçbir solgunluk vs yok.Açıkcası daha üst model diye 4gb 128 lik olanı almıştım ama böyle birşey olacagını bilseydim kesinlikle 64gb olanı alırdım ikincidede.
  • Benim cihaz rootlu ama titanium backup ile roma gömülü gelen uygulamalardan hangisini silersem sileyim rom çöküyor ve yeniden kurmak zorunda kalıyorum. En basiti google klavyeyi dahi kaldırsam cihaz açılmıyor. Yok mu bunun bir çözümü? Söylemeyi unuttum. Uygulamayı kaldırmadan dondursak dahi çökme oluyor. Samsungda böyle değildi. Romun yarısını dahi silsem banas mısın demezdi

• Memnun muyuz cihazdan? Iphone 5'ten geçmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mkardes1903

Memnun muyuz cihazdan? Iphone 5'ten geçmeyi düşünüyorum.

Aşırı memnunum ama sakın eline almadan direkt geçme bu cihaza. Çok büyük öyle böyle değil

Şu siteden diğer cihazlarla üst üste koymalı karşılaştırma fotolarınu incele derim.

http://www.phonearena.com/phones/size/Xiaomi-Mi-Max,Samsung-Galaxy-Note-4/phones/10044,8577

Alta doğru "view layered" linkine tıklayın üst üste koyuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 12 Aralık 2016; 11:34:05 >

Boyutlarına bakarak kartondan prototipini yaptım. Tek elle kullanmak imkansız sanırım. Mesaj falan yazaılmaz kolay kolay :D
  • quote:

Boyutlarına bakarak kartondan prototipini yaptım. Tek elle kullanmak imkansız sanırım. Mesaj falan yazaılmaz kolay kolay :D

Tek el mi Şaka yapıyosun herhalde

• quote:

Memnun muyuz cihazdan? Iphone 5'ten geçmeyi düşünüyorum.

Fiat bis den otobüse binmek gibi bir şey olacak sizin için büyüklük kavramı
    Arkadaşların dediği gibi ele alma şansınız varsa mutlaka öyle alın. Zire 5s den geçince baya büyük gelecektir. Tabi alışma sürecine kadar. Ondan sonra bütün telefonlar oyuncak gibi gelecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

Tek el moduyla gayet kullaniliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

Tek el moduyla gayet kullaniliyor.

Ha o ayrı tabi. Ama o zamanda ekran çok küçülüyor be hocam. Bu cihazın olması gerekeni 6 inçmiş bence.

• Çeviri google çeviri tarafından yapıldı arkadaşlar. MUIU optimizasyonun ne işe yaradığını ve neden kapatılması gerektiğini anlatmışlar xda da.

• MIUI Optimizasyonunu Aç: Bu seçenek MIUI geliştiricileri tarafından belirlenen kurallara göre MIUI temelli ayarların ve optimizasyonların bolluğunu etkinleştirir. Bu ayar, bazen Google PlayStore'dan Google Apps ve Apps gibi MIUI tabanlı olmayan uygulamalarda çeşitli sorunlara neden olabilir. Uygulamalar ve hizmetler için Google PlayStore'a güveniyorsanız devre dışı bırakmanız daha iyi.

MIUI Optimizasyonu Etkinleştirildiğinde, bazı kullanıcılar aşağıdaki sorunları bildirdi.
    - Nova, Apex veya Google Asistan Launcher gibi üçüncü parti başlatıcı ayarlayamazsınız.
    - Duvar kağıdı, özel başlatıcılar yoluyla yerleşik seçenekler kullanılarak ayarlanamaz.
    - Web sayfalarını ve uzun listeleri kaydırırken bazen gecikmeler, kekemeler veya donmalar.
    - Özel uygulamalar, varsayılan olarak yeniden başlatıldığında varsayılan MIUI uygulamalarına geri yüklenir.
    - Yeniden başlatma sırasında erişilebilirlik servislerini ayarlayamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.