Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi Max ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.598
Cevap
42
Favori
151.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @neo01470 sağol üstad bilgiler için, ürünü dün aldım , şimdilik 3g yeterli nasıl olsa diye düşünerekten, bakalım hayırlısı artık.

@ALBAY kırılmaz cam için fasttech ten nilkin alabilirsiniz 7 dolara. ekstra 1.5 dolar ödeyerek DHL Global ile 10 günde kapınızda olur. biraz pahalı oluyor ama hiç olmamasından iyidir.
  • Tamamdır hocam teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

Orijinalden alıntı: SDTZBY

Merhaba Arkadaşlar Bende 3/64 gb modeliyle aranıza katıldım. Telefon gerçekten büyük. Taşıması sıkıntı olacak. Diğer taraftan kamera beni tatmin etmedi açıkcası. Özel bir ayarı mı var bilemedim.

Kamera için open camera uygulamasını yükleyin ve ayarlarını yapın sonra bana dua edersiniz

Bu arada bu cihaz için kırılmaz cam veya jelatin lazım. Önceliğim jelatin ama bulamadım.Uygun fiyata satan varsa alabilirim.

Hocam söylediğiniz uygulamayı indirdim.
    Önereceğiniz özel ayarlar varsa minnettar kalırım.

Maalesef Türkiye'de satmıyorlar. Mecburen yurtdışından almanız gerekecek. Yada satış bölümünde telefon satan arkadaşlarla iletişime geçin onlar getirtiyordur telefon yanında vermek için. Şansınızı deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar Bende 3/64 gb modeliyle aranıza katıldım. Telefon gerçekten büyük. Taşıması sıkıntı olacak. Diğer taraftan kamera beni tatmin etmedi açıkcası. Özel bir ayarı mı var bilemedim.

Kamera için open camera uygulamasını yükleyin ve ayarlarını yapın sonra bana dua edersiniz

Bu arada bu cihaz için kırılmaz cam veya jelatin lazım. Önceliğim jelatin ama bulamadım.Uygun fiyata satan varsa alabilirim.

Hocam söylediğiniz uygulamayı indirdim.
    Önereceğiniz özel ayarlar varsa minnettar kalırım.

Maalesef Türkiye'de satmıyorlar. Mecburen yurtdışından almanız gerekecek. Yada satış bölümünde telefon satan arkadaşlarla iletişime geçin onlar getirtiyordur telefon yanında vermek için. Şansınızı deneyin.

Hocam ayarlar kısmından kamera ayarlarını yüzde 100 e getiriyorum. Videoyu 4k ya ayarlıyorum tabş bu sana kalmış. Ortama göre flaşı değiştiriyorum. Diğer ayarlar sana kalmış hep. Çok fazla ayar var zaten.

• Arkadaşlar herkese merhaba. Bende n11 den 1100' e sipariş verdim. Buradan aldıktan sonra imei falan sorun olmaz diye düşünüyorum, bu işlerden fazla anlamıyorum aldığımız zaman neleri kontrol etmemiz gerekli? Bu imei, rom vesair millet birsürü şeylerden bahsetmiş sıkıntı yaşar mıyım beni aydınlatabilir misiniz?

• nokoreth N kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Öncelikle hayırlı olsun. Şu an N11, Hepsiburada, Gittigidiyor gibi sitelerde satılan Mi Maxların ithalatını sanırım İntel İletişim yapmış. Satıcı yorumuna göre konuşacak olursam Global rom, %100 Türkçe cihazlarmış. Ama eğer dedikleri gibi çıkmazsa ilk sayfadaki yöntemlerle ya da forumdaki arkadaşların yardımıyla halledersiniz. İmeisine gelecek olursam sorun olmaz. İsterseniz bu adresten kontrol edebilirsiniz: https://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama

Ben de bu siteler üzerinden Mi Max'ı alacaktım ancak garanti firması İntel olduğu için vazgeçtim. Forumda bu firmayla ilgili birçok sorunla karşılaşan arkadaşları okuyunca foruma yöneldim. Forum üzerinden almayı düşünüyorum ama Mi 5 de aklımı çok karıştırıyor. Ne yaparım bilmiyorum bakalım...

• healthypatient H kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim açıklama için. Bende aynen sizin gibi mi5 ve mi max arasında kaldım. Açıkçası biraz büyük ekran birşey lazım bana o yüzden bu modeli seçtim. Birşey okumaya falan birebir kitap boyutunda. ama hala mi5 mi tercih etseydim acaba diye gel git yaşamıyor değilim. Hele bir gelsin bakalım elime aldığımda kanım ısınırsa kullanmaya devam ederim.

• nokoreth N kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Dediginiz gibi buyuk ekran bana gore de bir avantaj. Ayrica Mi Max'in batarya performansi cok daha iyi. İnsallah memnun kalirsiniz.

• Up nerde bu mi max kullananlar. Bilgi paylaşımı yapalım yaşadığınız sorunları yazın çözdüyseniz nasıl çözdünüz bunları yazın arkadaşlar.

• Siparişi bugün verdim hocam. Cihazı kullanmaya başlayınca deneyimlerimi aktarırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: healthypatient

Siparişi bugün verdim hocam. Cihazı kullanmaya başlayınca deneyimlerimi aktarırım.

Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanmak nasip etsin inşallah.

• İnşallah hocam, teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

GEAR BEST te çok uygun fiyata alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

quote:

Aliexpressten aldım hocam 15 tl ye geldi. Bir silikon kılıf 2 tane de cam aldım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aliexpressten aldım hocam 15 tl ye geldi. Bir silikon kılıf 2 tane de cam aldım.

Hepsi mi 15

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hepsi mi 15

Evet hocam. Bunlar.

http://www.aliexpress.com/item/32689883842/32689883842.html

http://www.aliexpress.com/item/32698777692/32698777692.html

• Arkadaşlar telefonu alacağım ama hangi satıcıdan alacağıma karar veremedim.

Hb N11 gittigidiyor daki hangi satıcı daha İyidir? Daha önce buralardan alışveriş yapmadim hiç ?

Öneriye ihtiyacım var.

daima teknoloji ye mesaj yoluyla sordum Çin Romlu ve Intel servis dedi.(Global rom ve Delta servis okuduklarıma göre daha iyi imiş. O yüzden bunu eledim)

Cepport a sordum Global-Delta yazmış sadece inanıp alsam mı bilemedim bu satıcı ile ilgili çok şikayet var forumda.

Incehesap nasıldır?

Bilen yardımcı olsun.Alanlar nerden sipariş etti?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bl kilidi açık cihaza global rom yüklüyorum sıkıntı yok. Twrp de yüklüyorum ama cihaz hep mi yazısında kalıyor. Normalde twrp yüklemezsem sıkıntısız açılıyor cihaz. Sıkıntı ne ola ki?

• Benim şöyle bir sorunum var arkadaşlar ..
    ...Birkaç hafta önce eşime 2. el ama sıfır gibi bir mi max almıştım.64 GB silver..Alınca Archelot nikli arkadaşa Türkçr ve imei için yollamıştım halledip geri yollamıştı..
    ..Birkaç gün öncede kendime 4gb ram 128gb hafızalı olan gri modelini aldım telefon sıfırdı..Türkçe fakat imeiler kayıtlı değil tabiki..

...Her ikisininde güncellemelerini yaptım sorunsuz kullanıyorum Aida64 yükleyip baktım herşey orijinal fakat bugün iki telefonu yanyana koydum eşimdeki 64gb olanda ekran bembeyaz ve baya parlak iken benimkinde farkedilecek boyutta sarımsı ve soluk gibi gibi kalıyor..Hertürlü ayarını ikisinedi aynı olacak şekilde bakarak yaptım her şeyi denedim fakat bendeki ekran bariz şekilde sarımsı ve soluk gibi.

...Sadece şöyle bir durum var benim yeni aldığım 128gb modelde son güncelleme yaptım bugün benimkinde MIUI sürümü Global 8.1 Kararlı 8.1.6.0 Andruid güvenlik yaması 2016-12-01 görünüyor.

...64Gb olanda ise MIUI 8.1 Kararlı 8.1.4.0 Android güvenlik yaması 2016-11-01 görünüyor ve güncelleme arattığımda güncelleme başka yok oysa diğeri anladığım kadarıyla bir üste güncelledi kendisini bu 64gb olan neden güncelleme bulmadı ve bu renk farkı neden yazılımdan olabilirmi?

• Okuma modu acik olabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.