Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 2S Yurtiçi Kayıtlı Kutulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Xiaomi Model #Mi Mix 2S
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Xiaomi Mi Mix 2S Yurtiçi Kayıtlı Kutulu

Kutulu tüm aksesuarları yanında. Şubatta garantisi bitiyor. 6/64 modeli Snapdragon 845 PAZARLIK YOK!

Sadece POCO F2 PRO veya Xbox One X ile takas olur!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Şubat 2021 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Bu cohazin yakinlik sensoru ultrasonik ve cihazin toz dayanimi bulunmuyor sensorun ustune toz geldigi icin yakinlik sensoru calismiyor ahizenin yan tarafindan dogru abartmadan kagit surterek temizlersen calisiyor bu sekilde mix 2 yi 1yildan fazla sure kullandim.
    Benim arka kapakda acilma vardi ordanda toz giriyordu thh ye vermisdim cihazi surec 1yil uzadi para iadesi almisdim surec sonunda ama kagit ile temizledikden sonra sorun yasamadim cok birde kullandigin kilifta toz birikmesine sebep verebilir 360 kaplayan kilif bana sorun yasatmisdi toz konusunda.
    Benimkisi nacizane bi oneri cozumu var muhtemelen cohazin sensoru bozuk degil toz birikmesidir xiaominin hatasi bu tamamen bu sensoru kullanipda toz dayanimi koymuyorsan cihaza sonuclari malesef boyle oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_s64

Bu cohazin yakinlik sensoru ultrasonik ve cihazin toz dayanimi bulunmuyor sensorun ustune toz geldigi icin yakinlik sensoru calismiyor ahizenin yan tarafindan dogru abartmadan kagit surterek temizlersen calisiyor bu sekilde mix 2 yi 1yildan fazla sure kullandim.
    Benim arka kapakda acilma vardi ordanda toz giriyordu thh ye vermisdim cihazi surec 1yil uzadi para iadesi almisdim surec sonunda ama kagit ile temizledikden sonra sorun yasamadim cok birde kullandigin kilifta toz birikmesine sebep verebilir 360 kaplayan kilif bana sorun yasatmisdi toz konusunda.
    Benimkisi nacizane bi oneri cozumu var muhtemelen cohazin sensoru bozuk degil toz birikmesidir xiaominin hatasi bu tamamen bu sensoru kullanipda toz dayanimi koymuyorsan cihaza sonuclari malesef boyle oluyor

hocam teşekkürler deneyeceğim

• Ricaederim.mutlaka ise yarar sensorun oldugu kisim ahizenin hemen saginda yada solunda.olmasi lazim internetten yonune bakip ona gore hafiften temizle mutlaka calisir temizleyebilirsen o tozu zaten kagit soktugunda mutlaka tozlanma hissedersin yipranmamis yeni bi kagit ile dene cok ince olmasin. 4 kosesi var zaten o koseleri 1er kere anca kullanirsin temizlerken

• https://forum.miuiturkiye.net/konu/mix2s-yakinlik-sensoru-ve-birkac-sorun.72114/

Bu linkde 2..mesajda.direk.tarif etmis
    Yine soyleyeyim.muhtemelen calisma.ortami ve kullandiginiz kilif toz birikimini tetiklemistir kilifinizi direk degistirin o tarz kikif kullanmayin uzun sure basinizi agritmaz temizleyebilirseniz ancak o toz bikere girdimi tekrar giricekdir ara sira temizlenmesi gerekir kolay bozukucak bi sensor degil tek derdi toz :)

• s_s64 kullanıcısına yanıt

işe yaradı hocam çok çok teşekkürler folyo yardımı ile tozu alınca çalışmaya başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Trueno

işe yaradı hocam çok çok teşekkürler folyo yardımı ile tozu alınca çalışmaya başladı

Ricaederim dikkatli kullanirsaniz uzun sure sorun yasatmaz ara ara takilir gene temizleyin binsure sonra iyice kurtulursunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.