Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 3 *#* Ana Konu *#* (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
21
Favori
47.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aliexpress.com
    US $24.49 30% OFF|Baseus Infrared Wireless Car Charger For iPhone XS XR Samsung S9 Fast QI Wireless Charger Air Vent Mount Car Phone Holder Stand-in Car Chargers from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/Baseus-Infrared-Wireless-Car-Charger-For-iPhone-XS-XR-Samsung-S9-Fast-QI-Wireless-Charger-Air/32931318775.html?spm=a2g0s.12269583.0.0.2a6b6890LJGvCg

hocam ben bundan aldım telefonu önüne koyunca otomatik tutuyor yanında bi düğme var ona dokununca bırakıyor kablosuz da şarj ediyor mıknatıs filan uğraşmıyorum tavsiye ederim..

• asarman A kullanıcısına yanıt
    O zaman hiçbir işe yaramıyormuş. Ha normal şarjla koltuğa koymuşum, ha kablosuz sarj üstüne koymuşum. Otobüs de vs. çok işe yarar diye düşünüyordum.
  • Hocam kablosuz şarj sonucta. Kablo ile uğraşmamak için ideal. Ama hızlı şarj etmiyor. Bana göre gece işe yarar sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gercekten çok iyiymis. Ama bende iş ve normal olarak 2 araç var 2sinede bunu almak pahalı olur. Bu şekilde idare edicez artik.

• Ürünün on kamerasından mennunmunuz bana çok mutlu etmedi arkadsta p20 var o daha kalite on kamera olarak, ve bana acı çok dar geldi

• Sipariş ettiğim kıkıf geldi. Ama çokta mutlu etmedi. Kumaş görünümlü plastik gibi. Ayrıca kalın malzeme. Zaten ağır telefon. Kalın kutu gibi oldu beğenmedşm işin gerçeği Xiaomi Mi Mix 3 *#* Ana Konu *#* Xiaomi Mi Mix 3 *#* Ana Konu *#* Xiaomi Mi Mix 3 *#* Ana Konu *#*

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• mi mix 3 satan sayısı iyice azaldı sanki stok bitiriyorlar, tahminim resmi garantili olarak gelmek üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaniler

mi mix 3 satan sayısı iyice azaldı sanki stok bitiriyorlar, tahminim resmi garantili olarak gelmek üzere
    Resmi kvk garantili cepport satıyor. 4159 tl ye mavi ve yeşil seçeneği de var üstelik. 122 tl çek satın alınıp 4050 tl civarı alınabilir.
    Yada delta garantili yine çek ile birlikte 3900 civarı alınabilir.
    Bu fiyatlar n11 için geçerli

• hocam asıl olan xiaomi Türkiye garantili cihazların gelmesi onlar gelince ucuzluyor diğerleri
  • Ben alacağım galiba delta garantili olanını. Fiyatın düşeceği yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Yetimoğlu_

Ben alacağım galiba delta garantili olanını. Fiyatın düşeceği yok.

yarına kampanya başlıyormuş mi mix 3 de dahil
  • Merhaba arkadaşlar Çin'den kılıf geldi beğendim gayet iyi hissiyatı olsun kızak olsun orijinalinden iyi

Xiaomi Mi Mix 3 *#* Ana Konu *#*

• quote:

Orijinalden alıntı: uraltay85

https://www.gittigidiyor.com/arama/?cmpg=2792

yarına kampanya başlıyormuş mi mix 3 de dahil

Alıntıları Göster
    % kaç olacak acaba?

• Güncelleme geldi güvenlik yaması

• quote:

Orijinalden alıntı: Fsubasic

Sipariş ettiğim kıkıf geldi. Ama çokta mutlu etmedi. Kumaş görünümlü plastik gibi. Ayrıca kalın malzeme. Zaten ağır telefon. Kalın kutu gibi oldu beğenmedşm işin gerçeği
    Hocam bu kılıf takılıyken kamera açılabiliyor mu?

• suhagunduz S kullanıcısına yanıt
    Açılıyor hocam hiç bi sıkıntısı olmuyor. Ama kalın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uraltay85 U kullanıcısına yanıt
    dün gece gördüm evet, sabah da mavisinden verdim siparişi. 100 tl daha uyguna alınabiliyor başka yerden ama renk seçeneği ve kvk garanti yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Yetimoğlu_

dün gece gördüm evet, sabah da mavisinden verdim siparişi. 100 tl daha uyguna alınabiliyor başka yerden ama renk seçeneği ve kvk garanti yoktu.
    Hayırlı olsun güle güle kullanın, Ben de fiyatların düşmesini beklerken iyice arttı. Bu kadar beklemişken mi 9 u beklesem acaba diye bir düşünce oluştu kafamda
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.