< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi Mix 3 *#* Ana Konu *#* (30. sayfa)
-
-
Hocam almanızı tavsiye etmem çünkü imei atılması için cihazın yazılımı ile oynanıyor galiba, bu yüzden de parmak izi gitmiş galiba.quote:
Orijinalden alıntı: Ormanci
Hocam sorun çıkmayacağını düşündüm diyorsunuz ama güncelleme ve özellikle IMEI konusunda kafanızda soru işaretleri var, o zaman direkt alın, sormaya gerek yok zaten
Şahsen IMEI atılmış bir telefon tercih etmem mesela. Evet bugün sorun yok, takibi yapılamıyor vesaire vesaire.. Ama yarın ne olacağı belli değil. Lak diye telefon elinizde çöp olmasın. Arkadaşımın başına geldi, IMEI atılmış telefonu uzun süre kullandı, çok sonra her nasılsa bir şekilde ortaya çıktı. Mesaj geldi, arkadaşım da avukat, çok inceledi, çok uğraştı, telefonu kullanmak istedi, kayıt ettirelim dedi, öyle yapalım böyle yapalım, olmadı... Telefon allahtan eskiydi, çöp oldu, gitti yeni doğru düzgün bir şey aldı
Bugün pasaport kayıtlı dedikleri telefonlara bile güvenemiyorum ki hala... Onu da çok gördük, adamlar kısa süreli kayıt ettirmiş, 5 ay kullanıyorsun, zart mesaj geliyor, telefonunuz kullanıma kapatılacaktır diye. Ha kontrol sistemi değişti, bilmemne oldu şöyle oldu böyle oldu... Pandemiden önce yurtdışına çıkmıştım, arkadaşım geldi, "ya güvenilir olsun, senin hakkını kullanabilir miyiz" dedi, öyle benden rica etti, kullandırdım. Millet hala buna bile kıllanıyor haliyle.
Mix3'ü bu fiyatlara bulamıyor musunuz ikinci el, doğru düzgün kayıtlı mayıtlı, ithalatçı garantili falan? Hadi garantisini geçtim, ithalatçı garantisi de bence hikaye de, en azından kaydı bu şekilde düzgün yapılmış olsun mesela? HB'den öyle almıştım mesela ilk geldiği zamanlarda. Yoksa gidip Doğubank'tan bi telefoncudan da alabilirdim.
Telefon güzel telefon, hor kullanılmadıysa kızak ses yapmaz, 1 yıldır kullanıyorum, bollaşma, gevşeme yavşama falan yok mesela
IMEI ile güncelleme alıp-almama konusunda bağlantı yok bildiğim kadarıyla. Ama Global-Çin sürüm konusu var. Çin sürüm ise Google Play'i sonradan yüklüyor ediyorlar, ona da ufak tefek kırma işlemi gibi bişeyler yapıyorlar galiba, bu anlamda ROM'u ile oynamak gerekiyor sanıyorum, o işler de çok sıcak gelmiyor yine bana şahsen. Yani telefonu alıp kendim unlock edip, güvenilir bir yerlerden ROM kurmayı tercih ederim mesela.
Yine başa dönüyorum, bu işlemler sizdeki gibi kafamda soru işaretleri oluşturduğundan, en azından ithalatçı aracılığıyla ithal edilip kayıt işlemleri tamamlanmış, faturalı vs'li olsun dedim ve öyle aldım, o zamanlarda zaten Xiaomi resmi garantili olarak gelmemişti.
Size de iyi bayramlar bu arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
benimde aklıma o geldi ama ilginç bir olay. ben sp li ve imei kayıtlı 10 tane cihaz kullandım çok rahat hiç biri böyle bir hata vermemişti. büyük ihtimal almıycam, teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haa ilginçmiş, imei muhabbetine yok olduysa kötü tabi. Tercih etmeyin hiç gerek yok. -
en son geçen sene yazmıştım bi bakayım dedim hala sıkıntı yaşayan yok maşallah aynen devam -
Bu arada daha önce pil ile ilgili sorun var demiştim ama WhatsApp imiş sorun. WA ile minimum şekilde muhatap olunca önceki gün yine 2 gün gitti şarjım. Oyun oynama vs yok, ara ara WA var, mail kontrol, birkaç telefon görüşmesi şeklinde önceki gün 06:30'da şarjdan alıp, dün akşam 21:00-22:00'ye kadar %5'e kadar gelecek şekilde kullandım.
Demek ki pilde sorun yok, telefon yaklaşık 1.5 senelik oldu. Bunu görmek memnuniyet verici oldu benim için. -
Son yazdığım deneyim yorumunun üzerinden 1 ay geçmiş yaşadığım sorunu ekleyeyim.
1-Google Chrome da donmalar yaşıyorum.Ard arda açılmış 3-4 sekmeden birini açıyorum ve birinin üzerine bastığım zaman yaklaşık 1-2 snlik gecikmeler oluyor.Tahminimce optimizasyon sorunu var çünkü diğer uygulamalarımda bir problem yok.
Geçen birkaç soru sormuştum şimdi birkaç kafama takılan soru oldu cevaplarsanız çok sevinirim.
1) Instagram'a hikaye atınca video veya fotoğraf olsun görüntüde bozulma oluyor mu oluyorsa ne kadar oluyor?
2) Netflix konusunda bir gelişme var mı bazı yerlerde HD video desteğinin olamadığı söylenmiş bir de bu durum tarayıcıdan girince de aynı mı oluyor?
3) Telefon için önerebileceğiniz ekran koruyucu var mı ve şuan bu telefonu almak mantıklı mı?
İyi forumlar herkese.
bir senden fazladır kullanıyorum . kusursuz bir telefon. -
Merhaba, konuyu hortlatıyorum ama telefonla ilgili bir sorunum var. Telefon internette gezinirken kendi kendine ekran ışığını okuma modundan çıkarıyor. Yeniden devreye sokuyorum okuma modunu ama bir süre sonra tekrar kapanıyor. Bilmediğim bir ayarı mı var acaba?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba.Hattımı değiştireceğim de Vodafone kullanıp sıkıntı yaşayan var mı ? Ankara ve İzmir de kullanacağım
Dostlar herkese merhaba. Bu konuda halen insan var mi bilmiyorum ama umarim yazima cevap alabilirim. Aktif olarak I7 plus kullaniyorum. Daha once note 4x kullanmistim xiaomi grubunda. Pek buyuk ekranli telefon sevmem ancak 2500 liraya sifir bir cihaz buldum bilindik bir teknoloji magazasinda. 8-128 model. Cihaz teshir urunu. Hayalet ekran olmus, calisan arkadas xiaomi servisinde ucretsiz ekran degisimi yapabilecegimi soyledi satin aldiktan sonra. Ghost screenli 0 mix 3 2500 lira inanilir gibi degil. Sirf bu firsattan dolayi almakla almamak arasinda kaldim. Firsat mi olacak yoksa intihar mi o konuda sizlere danismak istedim. Lutfen halen aktif olan birileri varsa yardimci olabilir mi?
-
Telefonumu satıyorum, dükkanıma göz atabilirsiniz Mix3 düşünen varsa...
-
Arkadaşlar merhaba durduk yere ön kameram açılmamaya başladı. Kızağı açıyorum kamera gelir gibi oluyor "Kamera hatası" Kameraya hala bağlanılamıyor. Cihazınızı yeniden başlatmayı deneyin. Yazısı geliyor. İnstagram , whatsapp vs gibi fotoğraf veya video çekme programlarında ön kameraya çevirme ikonu deaktif basamıyorum bile. Çözümü ne acaba ?
-
Merhaba arkadaşlar. Mi Mix3 5g nin 8 yada üzeri ram desteği var mı ? xiaomi'nin kendi resmi tanıtım sayfasında hem mi mix3 hem mi mix3 5g için 6gb ram yazıyor. Ama ben mi mix3 ün 8 gb ram olan modelini kullanıyorum. Kendi resmi sayfalarında bile bilgi eksikliği var. O yüzden buradan sormak istedim. Eğer 8 ve üzeri ram desteği varsa bu telefonu nereden alabilirim ?
Not: neredeyse 3 sene olacak mi mix3 kullanıyorum. Ekran yemyeşil oldu ve kapandı. telefoncuya götürdüm. Orijinal ekran için 2000 tl / yan sanayi ekran için 850 tl dediler. maddi durum kısıtlı ve acil durumdu yan sanayi ekran taktırdım. hayattaki en büyük pişmanlıklarımdan biri oldu diyebilirim. Ekran parlaklık sensörü yok Always on display kullanamıyorum çünkü ışık hep açık kalıyor. Muhtemelen tamirci hatası şebeke kendi kendine gidiyor. Full çeken yerde arama yapınca birden şebeke sinyali 0 a iniyor. Bu arada sorun ekrandan değil filmden çıktı. haybeden orijinal ekranımdan oldum :( çıkan ekranı aldım ama sorunsuz geri takılır mı emin değilim. Uzun lafın kısası. yan sanayi ekran taktırmayın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X