Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 3 *#* Ana Konu *#* (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
21
Favori
47.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar ben telefonu çok severek kullanıyorum şarjı bir günü çok rahat çıkarıyor hızlı şarj olayı mükemmel kamerasına aşığım resmen sadece farklı kaynaktan tema yükleyemediğim için sıkıntı yaşıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Marketten miui theme editorü deneyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim tema kuruluyor ancak belli bir süre sonra tema sıfırlanıyor ve orjinal temaya geri dönüyor

• Arkadaşlar merhaba. Mi mix 2s den bu telefona geçen ya da mix 2s kullanmış olan var mı acaba aramızda?

• Şöyle bir şey var. Fırsat mi desem artık bilemedim

• Mi 8 ile takas isteyen varmı

• İmei işi halloluyor diyenler var. Doğru mu

• 1 ay önce 2s'den terfi ettim.
  • ben de dün itibariyle 2s den geçtim. 2s'den memnundum boyut ve agırlık olarak idealdi ancak cihazın kronik yakınlık sensörü problemi vardı o yuzden değiştirmek zorunda kaldım.

batarya biraz düşük geldi açıkçası. 2s'de küçük ekran ve 3400 mah batarya oldugundan şarj aletinin yerini hatırlamazdım ancak bu günü çıkarmayacak gibi. günlük rutinimi yaptıp sabah 7.30 da kalktım 8-8.30 arası bluetooth kulaklıkla müzik dinledim biraz twitter instagram falan gezdim 09:34 itibariyle şarj %80e indi. mix 2s'de bu günlük rutinimde %90ın altına inmezdi.

batarya ile biraz işimiz var gibi, onun dışında güzel cihaz.

mix 2s ile arasında kalanlar önceliklerini belirlerken batarya ve ekran büyüklüğüne bakmalılar bence. büyük ekran isteyenler mix 3, batarya isteyenler mix 2s demeli diye düşünüyorum. onun dışında hemen hemen aynı cihazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarulez -- 12 Temmuz 2019; 9:40:24 >

• Maalesef telefonu tepe üstü yere düşürdüm ve kızak hafifçe sağa sola oynamaya başladı. Mesaj yazarken sol altta hafif tıklama oluyor. Sizce ne yapmalıyım??

• akyme A kullanıcısına yanıt
    Aslında kizagin sağa sola oynaması kronik bir sorun birçok kişide aynı problem var aynı zamanda aynı yerden ses de geliyor ben de de mevcut yani düşürmenizle oluşmuş birşey olmayabilir neyseki kılıfla kullanıldığında hissedilmiyor

• Merhabalar, aylarca Türkiye'ye gelmesini bekledikten sonra Hepsiburada dan 3999 a almıştım.
    Biraz daha düşmesini bekleyecektim fiyatin ama kendi kullandığım telefon düşüp kırılınca almak durumunda kaldım. Aldığımda ekran hafif sağa sola hareket ediyor ve ses geliyordu. Aylardır kullanıyorum ama buradaki yorumlarda ses geldiğini ve hareket ettiğine dair yorumları okuyana kadar bu durumu tamamen unutmuşum :) yani kesinlikle kullanıma engel olduğunu ya da bir sorun çıkarttığını düşünmüyorum. 🙈😊

Telefonun şarj süresi bence son derece yeterli. Telefonu neredeyse 2 gün de 1 şarja takıyorum. Rutinin dışına çıktığım günlerde ise 15 ila 20 saat arası kullanım imkanı sunuyor. ekranımdaki çoğu kişi iPhone kullanıyor ve onlarla kiyaslayinca efsane bir süre bence. Kablosuz şarj masabasinda çalışırken çok kullanışlı oluyor.

Kaç ay oldu bilmiyorum ama sanırım 4 5 ay oldu, inanılmaz derecede memnunum, özellikle full ekran olmasından. Telefonu çalışır vaziyette olduğu sürece kullanmaya devam edeceğim, bir dahaki telefon tercihim ise xiominin gelecekte çıkacak herhangi bir full ekranli modeli olacaktır. 👍😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanbarisaydin -- 13 Temmuz 2019; 21:32:24 >

• Ltgdby L kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, kendi orijinal kılıfıyla her iki sorunda kayboldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyme -- 15 Temmuz 2019; 9:42:15 >
  • Gönül isterdi ki, "Çıktığında aldım, hâlen kullanıyorum" diyebileyim...

Durumum müsait olmadığı için, Çıktığından beri takip ediyorum, alamıyorum, uygun fiyata 2. el a2 lite aldım, çok memnunum, ama gözüm hâlen mix3 üzerinde, 12-18 ay sonra, mix 4 uygun olursa mix 4, olmazsa mix3 alacağım, içimde kalmasın değil mi.. ahhh ah... lan..
  • Telefonu almaya düşündümde iyi tarafları ve kronik sorunlar v.s begenmedınız kısmları neler vardır.K20 pro var birde onuda takipe aldım 2700 sahıbındende satıyorlar.
  • Mart ayından beri kullanıyorum, tek sıkıntısı ağır olması (320 Gr) gerçekten yoruyor, cepte taşımakta yaz aylarında çok zor. Sistemsel ve kamera olarak bir sıkıntısı yok gayet tatminkar (5 yıl iPhone 5 kullandım ). Ben KVK garantili 4000 TL ye almıştım + şirkete faturasını kullandığımız için 3400e filan gelmiş oldu. Oyun oynamadım pubg bile yüklemedim ama 8 ayrı mail hesabı ve business programlar kullanıyorum, o noktada sıkıntısız çalışıyor, hiç kasılmıyor. Yalnız bilen arkadaşlar varsa bi zahmet yardımcı olsunlar: sol alttaki kare tuşuna basınca açık uygulamalar görünüyor, tümünü kapatmak için çarpıya basıyorum ama bazen sol üstteki uygulama kapanmıyor, bazen de hepsi kapanıyor (uygulamalar kilitli değil). Ben hepsi kapansın istiyorum ama dediğim gibi sol üstteki uygulama genelde açık kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyme -- 19 Temmuz 2019; 18:31:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyme

Mart ayından beri kullanıyorum, tek sıkıntısı ağır olması (320 Gr) gerçekten yoruyor, cepte taşımakta yaz aylarında çok zor. Sistemsel ve kamera olarak bir sıkıntısı yok gayet tatminkar (5 yıl iPhone 5 kullandım ). Ben KVK garantili 4000 TL ye almıştım + şirkete faturasını kullandığımız için 3400e filan gelmiş oldu. Oyun oynamadım pubg bile yüklemedim ama 8 ayrı mail hesabı ve business programlar kullanıyorum, o noktada sıkıntısız çalışıyor, hiç kasılmıyor. Yalnız bilen arkadaşlar varsa bi zahmet yardımcı olsunlar: sol alttaki kare tuşuna basınca açık uygulamalar görünüyor, tümünü kapatmak için çarpıya basıyorum ama bazen sol üstteki uygulama kapanmıyor, bazen de hepsi kapanıyor (uygulamalar kilitli değil). Ben hepsi kapansın istiyorum ama dediğim gibi sol üstteki uygulama genelde açık kalıyor
    O anda içinde olduğunuz uygulama kapanmıyor. Hepsinden önce iPhone'daki home tuşuna basmış gibi ana ekrana dönüp, sonrasında hepsini kapatabiliyorsunuz.

• Ormanci kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle oldu, çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ardarulez

ben de dün itibariyle 2s den geçtim. 2s'den memnundum boyut ve agırlık olarak idealdi ancak cihazın kronik yakınlık sensörü problemi vardı o yuzden değiştirmek zorunda kaldım.

batarya biraz düşük geldi açıkçası. 2s'de küçük ekran ve 3400 mah batarya oldugundan şarj aletinin yerini hatırlamazdım ancak bu günü çıkarmayacak gibi. günlük rutinimi yaptıp sabah 7.30 da kalktım 8-8.30 arası bluetooth kulaklıkla müzik dinledim biraz twitter instagram falan gezdim 09:34 itibariyle şarj %80e indi. mix 2s'de bu günlük rutinimde %90ın altına inmezdi.

batarya ile biraz işimiz var gibi, onun dışında güzel cihaz.

mix 2s ile arasında kalanlar önceliklerini belirlerken batarya ve ekran büyüklüğüne bakmalılar bence. büyük ekran isteyenler mix 3, batarya isteyenler mix 2s demeli diye düşünüyorum. onun dışında hemen hemen aynı cihazlar.
    Bu postu teelefonu ilk aldığım gün atmıştım ancak 1 hafta geçti aradan ve lafımı yedim. Bana tek dedikleri şey "kapat-ac" oldu. Ne alakası var dedim baya direndim ama telefonu kapatıp açtıktan sonra alet yeniden doğdu şaka gibi. 7 saat ekran suresi alıyorum ve şarjla ilgili sorunum yok. İlk 3 gün 4 saat ekran suresi aldım.

Şimdi tek sorunum kızak mekanizması nedeniyle ekranın oynaması kaldı. Şaka gibi ancak 1 haftalık aletin kızağı sanki 3 yillikmis gibi tıkır tıkır ediyor. Sol alt ve sol üste baktığımda tıklama gibi ses çıkarıyor ve inanılmaz rahatsız ediyor. Kılıfla kullanınca bir nebze azalıyor. Garantiye versem bir şey çıkacağını sanmıyorum.

Kızağı açıp kızağın altta kalan kısmına boydan boya kağıt yapıştırdım ve sorun çözüldü. Hani iş yerlerinde kullanılan sarı post itler var ya onun yapışkanlı kısmını kesip enlemesine yapıştırdım. Ne kızağa etkisi oldu ne bir şey. Sesi de şak diye kesti. Ancak gönül isterdi ki daha mantıklı bir çözümü olsun.

Xiaomi Mi Mix 3 *#* Ana Konu *#*

• uurturk94 U kullanıcısına yanıt
    Cihazdan herkes o kadar memnun ki tartışacak bişey yok forumda😀 tek sıkıntı kılıf bulamıyoruz düzgün

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.