Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 3 *#* Ana Konu *#* (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
21
Favori
47.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suhagunduz

Ürünün bir kısmını tek çekim yapıp bir miktarınıda fibabank ile 3 taksit kredili olarak mı aldıız? Fibabank alımında temsilcileri adresinize gelip sözleşme imzalatıyorlarmış. Sonra bankaya iletiyorlar onaylanınca ürününüzü kargoluyorlar. Ama istanbul dışı bu süre 1 haftayı buluyor diyorlar. Sizin almış olduğunuz ilk fiyat baz alınıyor değil mi? %5 indirim mesela şu saatlerde bitmiş geri fiyatı 4bin tl ye çıkarmışlar.

Alıntıları Göster
    Yok hocam direkt tek çekim aldım. Taksitli almak daha iyi olurdu. Zorlanacağız biraz artık.

• Teşekkürler hocam alırım bende.
  • ozanbaris.aydin O kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam bu sebeple ben de 15 gün önce aliexpresden iki kılıf bir lens koruyucu sipariş ettim gelmesini bekliyorum gelince yazarım...kilifllarin biri silikon saniyorum ki alt taraf açık olacağı için silikon kötü duracak çünkü bir hafta önce Sirkecide denedim alt taraf açık kaldığı için cihazı kavramiyor ve açık kalıyor bakalım gelecek olan nasıl duracak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsuk_y

arkadaşlar aliexpresten sipariş ettiklerimi paylaşayım sizlerle.. siparişlerim içerisinden bir tek kamera lens koruyucu geldi uyguladım çok güzel ürün tavsiye ederim linkleri paylaşıyorum incelersiniz karar sizin.. ürünler geldikçe de buraya eklerim.

kılıf:
    https://tr.aliexpress.com/item/GKK-Orijinal-K-l-f-i-in-Xiao-mi-mi-mi-x-3-k-l-f/32969813551.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dPoyO67

ekran koruyucu:

1:https://tr.aliexpress.com/item/2-pcs-Temperli-Cam-I-in-Xiao-mi-mi-mi-x-3-tam-kapak-9-H/32948878939.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dA8QLQf

2:https://tr.aliexpress.com/item/2-adet-grup-Tam-Temperli-Cam-I-in-xiaomi-mi-mi-x-2-2-S-3/32848958019.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dPoyO67

kamera lens koruyucu:
    https://tr.aliexpress.com/item/2-adet-Arka-Kamera-Lens-Temperli-Cam-I-in-Xiao-mi-k-rm-z-mi-6/32959845730.html?spm=a2g0s.12269583.0.0.721b30a5F6Wxz8
    Bu verdiğiniz siparişlerin aynısını ay başında bende vermiştim. Ama çin ulusal tatiline denk geldiğinden daha halen yoldalar :)
    Ayrıca buda çok hoşuma gitmişti bundan da söyledim. Bakalım nasıl çıkacak.
    aliexpress.com
    US $3.05 35% OFF|Fabric Case for Xiaomi MI MIX 3 Classic Cloth Matte Skin Soft Hard Back Cover for Xiaomi Mi MIX3 MIX 3 Phone Cases Fundas-in Fitted Cases from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/Fabric-Case-for-Xiaomi-MI-MIX-3-Classic-Cloth-Matte-Skin-Soft-Hard-Back-Cover-for/32957491389.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3da24c4dAwTatT

Bu arada daha telefon yok ortalıkta. Siparişi önceden verdim ki telefon alınca beklemeyeyim diye ama fiyatınında düşeceği yok. Geçen ay 3.6000e alan arkadaşlar var. Şimdi 4000 heryerde. Bekliyorum bende daha

• quote:

Orijinalden alıntı: piperka106

Tam niyetlendim telefonu almaya bu taksit olayını incelerken, kampanya bitti alamadım. 3.500 baremlerine indiği zaman bakacağım artık.
    Hepsiburadadan mı takip ediyordunuz peki? Bende düşmesini bekliyorum hala hergün takipteyim alışveriş sitelerini. Fakat malesef halen düşmüyor.
  • suhagunduz S kullanıcısına yanıt
    Genel aratıyorum ama HB önceliğim. Telefonun fiyatı dolar gibi her gün değişiyor ufak ufak anlamadım bu işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suhagunduz

Hepsiburadadan mı takip ediyordunuz peki? Bende düşmesini bekliyorum hala hergün takipteyim alışveriş sitelerini. Fakat malesef halen düşmüyor.

Alıntıları Göster
    Düşmüyor bir türlü

• Hocam güncelleme geldi. Bi kaç hata düzeltmesi. Foto almayı unuttum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • suhagunduz S kullanıcısına yanıt
    Siyahından bende söyledim10 gün önce

• Telefonum geldi. Güncellemeleri yaptım. Güzel cihaz yapmışlar. Canavar resmen :) Sormak istediğim sim kart etkinleştirilemiyor diye hata alıyorum. Bunu nasıl çözdünüz?
  • asarman A kullanıcısına yanıt
    Tek sim takılı olduğu için o şekilde veriyor sanırım. Ben öyle yorumladı

• fiyat düşmüyor mi9 daha mantıklı olacak
  • Aldığımız telefona sizce Fixpack yaptırmak gerekli mi ? (yıllık 440 TL )
  • darKGuitarisT kullanıcısına yanıt
    bence gereksiz, sağlam kılıflarla spigen gibi kullanınca kolay kolay bir şey olmaz
  • karaniler kullanıcısına yanıt
    Ya aslında yurtdışından getirenler fatura kesebilseler fixpack yaptırıcam hiç garantiye gerek kalmayacak zaten garantiden yapılacak herşeyi kapsıyor fixpack. Ama fatura istiyor o da . 3 bin tl lik telefona 4 bin tl vereceğim sanırım.
    Hiç gerek yok hatta migrostan alın bir yıl ücretsiz ekran değişimi garantisi var...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ltgdby

Hiç gerek yok hatta migrostan alın bir yıl ücretsiz ekran değişimi garantisi var...
    Migrostakinde taksit var mı?
    Yok diye biliyorum ben tek çekim aldim

• Ltgdby L kullanıcısına yanıt
    Aynen yokmuş öğrendim şimdi. Taksit olsaydı iyiydi ya :(
  • Xiaomi Mi Mix 3 *#* Ana Konu *#*
    Xiaomi Mi Mix 3 *#* Ana Konu *#*

Pil performans bu şekilde benim. Sizinkiler ne djrumda?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.