Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 3 *#* Ana Konu *#* (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
597
Cevap
21
Favori
47.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ormanci

Bence biraz bekleyin, geçen hafta 3646'ya mı ne aldım :) 3500'e yolu var :) Dolar gibi inip çıkıyor bu ara.
    Hb deki Uygun İletişimden mi aldınız sizde? Eğer öyleyse yine düşme ihtimali olabilir bende bekleyeyim diyorum. Fakat Fibabank kredisi kullanma niyetindeyim taksit için o hemen çıkmıyor diye biliyorum. Fikriniz var mı o konuda?
  • suhagunduz S kullanıcısına yanıt
    Evet oradan aldım, bugün %5 ekstra indirim var demişler, o gün de öyle bişey vardı. Aldım, akşamına fiyat arttı, ertesi gün daha da arttı Kafalarına göre takılıyorlar sanıyorum

Kredi konusunu hiç bilemiyorum maalesef.
  • HB'da kredi olayından nasıl yararlanıyoruz bilen var mı ?
    Yeşil rengini alıyım diyorum 3 taksit ile.
  • quote:

Bence biraz bekleyin, geçen hafta 3646'ya mı ne aldım :) 3500'e yolu var :) Dolar gibi inip çıkıyor bu ara.
    Acaba 5g modeli ne zaman gelir tr'ye . 600 euro imiş satış fiyatı yurtdışında.
  • darKGuitarisT kullanıcısına yanıt
    Fikrim yok, ithalatçısı ne zaman isterse o zaman gelir herhalde

Ama daha bizimkiler 5g'ye geçecek de telefonlar gelecek deee.... Kafadan 1 senesi var gibi geliyor bana.
  • quote:

Fikrim yok, ithalatçısı ne zaman isterse o zaman gelir herhalde

Ama daha bizimkiler 5g'ye geçecek de telefonlar gelecek deee.... Kafadan 1 senesi var gibi geliyor bana.
    Patron benim 5g umrumda değil. 855'in 845 'ê göre daha hızlı olduğu bir gerçek. ve 3800 mah pili var diyorlar. Ben bu 2'si yüzünden düşünüyorum.
  • 475 Dolar yaklaşık 2517 TL, Tr'de 4000 TL. 600 Euro 3618 TL Yaklaşık 5000-5500 TL civarında olur sanırım Tr'deki fiyatı. Mi mix 3 3700 TL ise 5000 TL Vermeye gerek yok bence.
  • darKGuitarisT kullanıcısına yanıt
    Öyle de, o zaman sonu yok, her 6 ayda bir çıkan ekran kartı gibi oluyor bu, amaç "en hızlısı"nı kullanmaksa devamlı telefon değiştirmek lazım.

845 de şu an en iyi en hızlı işlemcilerden biri piyasadaki.

Ha atıyorum 1-2 ay sonra o gelecektir, 1.000-1.500 TL fark olur, adamı ikilemde bırakabilir onu mu alsam diye belki.

Ama asarman'ın dediği gibi 5.000 seviyesinde olursa ona da o parayı vermeye gerek yok.

Şu an 4.000 TL altı bu telefon için çok güzel bir F/P noktası. Üste çıktıkça alternatifler "Aga"lara doğru kayar, Apple, Samsung gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darKGuitarisT

Acaba 5g modeli ne zaman gelir tr'ye . 600 euro imiş satış fiyatı yurtdışında.

Alıntıları Göster
    bugun bir yerde okudum mayıs ayından itibaren mi mix 3 5g dağıtımı olacakmış.
  • Uygun iletişimden siparişi geçtim sonunda. Fibabank mevzusunu da yaptım. Ama ön onaylı hangi mantığa göre yaptılar bilmiyorum 2000 TL limit tanımladılar. En parada'dan tek çekim geçtim. Orada taksitlendirme yapabiliyorum sanırım. Deneyeceğim olursa ücretsiz 3 taksit oradan yaparım.
  • lyldz kullanıcısına yanıt
    mayısta gelse tabi ithalatçılar fahiş fiyat çekecek sonra 2-2.5 ay fiyatın normal seviyesine gelmesini beklesek derken baya vakit geçecek gibi
  • Arkadaşlar kılıf ve koruyucu alanlar hangilerini tercih etti acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asarman

Uygun iletişimden siparişi geçtim sonunda. Fibabank mevzusunu da yaptım. Ama ön onaylı hangi mantığa göre yaptılar bilmiyorum 2000 TL limit tanımladılar. En parada'dan tek çekim geçtim. Orada taksitlendirme yapabiliyorum sanırım. Deneyeceğim olursa ücretsiz 3 taksit oradan yaparım.
    Ürünün bir kısmını tek çekim yapıp bir miktarınıda fibabank ile 3 taksit kredili olarak mı aldıız? Fibabank alımında temsilcileri adresinize gelip sözleşme imzalatıyorlarmış. Sonra bankaya iletiyorlar onaylanınca ürününüzü kargoluyorlar. Ama istanbul dışı bu süre 1 haftayı buluyor diyorlar. Sizin almış olduğunuz ilk fiyat baz alınıyor değil mi? %5 indirim mesela şu saatlerde bitmiş geri fiyatı 4bin tl ye çıkarmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asarman

Arkadaşlar kılıf ve koruyucu alanlar hangilerini tercih etti acaba?
    Ben daha telefonu almadan aliexpressten sipariş verdim daha elime geçmedi ama kamerası acılabilir sekilde on cerceve arka kılıf olan modelleri var komple kasayı koruyabilmesi adına. Ondan ekran koruyucusu arka ekran koruyusucu fln sipariş verdim. Gelmesini bekliyorum bende :)
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Çok uzun zamandır telefon bakıyorum artık almam gerekiyor..

Aslında S10, Mi9 Ve P30'u bekliyordum. P30'a daha var S10+ da 7500 TL ile çok fazla geldi. Xiomi mi9 dikkatimi çekti ve çok beğendim aslında ancak ne zaman geleceği bir muamma. Artık bekleyecek sabrım da kalmadı acil bir telefon almam gerekiyor.. Ve Mi Mix 3 bu noktada çok dikkatimi çekti.

Aslında gönül uzun yıllar kullanmayı düşündüğüm için son işlemci olan snapdragon 855 almak istiyor ama dediğim gibi Mi mix3 çok dikkatimi çekti. 845'in de günlük normal kullanımda her türlü işimi göreceğini bildiğim için kendimi ısıtmaya çalışıyorum..

Bir de ekrandan parmak izi okutmak hayalimdi ancak bu da olmayacak gibi..

Sormak istediğim kızak durumu nasıl? Toz açısından nasıl? Kamerası bu seneki 3 kamerali modellerin çok gerisinde kalır mı? O kadar bilgili ve ilgili değilim sadece şöyle ayna gibi güzel güzel portre fotoğraflar çekebilecek miyim? Batarya konusunda yetersiz olduğunu herkes söylüyor evet ancak telefondan oyun oynamak gibi bir aktivitem yok. En fazla oynarsam küçük zeka oyunlarını oynarım metrobüste otobüste o kadar pubg falan oynamam yani.. günü çıkartır mıyım rahatça? powerbank gerektirir mi? Tabii 2 yıl sonra git gide kötüleşecektir o da var..

Ve son olarak git S10'u yapıştır kıy paraya mı, mi9'u bekle uzun sürmez beklediğine değer mi, yoksa al git gayet güzel telefon mu arkadaşlar?

uzattığımın farkındayım ancak her yeni bir şey alırken iyi araştırmayı severim ve heyecan yaparım

Cevap veren herkese teşekkür ederim.

• TheFormul kullanıcısına yanıt
    mi mix3 e bütçe yetiyorsa al geç.. canavar gibi telefon.. varsın kızaklı olsun.. çentik mentik yok tam ekran mis gibi..
  • TheFormul kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonun tek eksği dediğin gibi batarya. Fotoğraf olayı çok iyi. Kızak oşayını çok sevdim. Telefonu dediğin gibi kullanıyorum bende pubg falan oynamam. 15 saat rahat kullanım oluyor. 100 den 60 a hızlı düşüyor. Sonrs daha az düşüyor batarya. 4000 lik olsa efsane olurmuş. Onun dışında kesinlikle tavsiye ederim. Aşağı yukarı 15 gndür kullanıyorum. Çok memnunum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar aliexpresten sipariş ettiklerimi paylaşayım sizlerle.. siparişlerim içerisinden bir tek kamera lens koruyucu geldi uyguladım çok güzel ürün tavsiye ederim linkleri paylaşıyorum incelersiniz karar sizin.. ürünler geldikçe de buraya eklerim.

kılıf:

ekran koruyucu:

1:

2:

kamera lens koruyucu:

• Tam niyetlendim telefonu almaya bu taksit olayını incelerken, kampanya bitti alamadım. 3.500 baremlerine indiği zaman bakacağım artık.
  • Herkese merhaba. Yaklaşık 2 hafta önce hepsiburada dan 4000'e sipariş ettim mix3 ü. Aslında bir süre daha bekleyecektim fiyatı düşsün diye. ama kendi telefonumu düşüp kırınca mecburen almak durumunda kaldım. Beni şu an için tek rahatsız eden şey içinden çıkan kılıfı. Kılıfsız kullanımda eldeki tutuşu çok rahat ve kızak çok iyi ve net çalışıyor. ancak kızak çalışsın diye minimal bol bırakılan kılıf nedeniyle kılıflı kullanırken hafif oynuyor telefon ve ses çıkartıyor. aliexpress den birkaç kılıf sipariş ettim bakalım nasıl olacak.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.