Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 3 *#* Ana Konu *#* (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
21
Favori
47.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu 3 gündür kullanıyorum. Şarzıyaklaşık 24 saat yetiyor ama oyun az oynuyorum

Gün içinde yaklaşık 1 saatlik telefon görüşmesi yapıyorum. Şarzı fena değil.
    Kamerasına ve tasarımına herkes bayılıyor. Tam ekran olması cezbediyor. Fotoğraf olayı beni tatmin etti ve hoşuma gitti. Özçekim yaparken çok makyaj yapıyor doğal gelmedi bana belki ayarı vardır bilmiyorum.
    Beni rahatsız eden 2 noktası var.
    1. Kızağı açtığımda sol üst ekrana doku unca cık cık ses gelmesi (kılıf takınca olmuyor)
    2. Kılıfı. Bi tık daha sıkı olsa çok daha güzel olurdu diye düşünüyorum.

Onun dışında genel anlamda çok memnunum. Merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birde sormak istediğim bir şey var. Bu kablosuz şarj aleti ile şarj ederken, arada bir telefonu alıp geri koyma durumu oluyor. Bu bataryayı ne derece etkiler yada bozar mı

• ben de mate 10 pro dan mix 3 e geçiş yaptım...telefon çok şık bayılıyorum tasarıma kızakla ilgili en ufak sorun yok.. pil mate 10 pro gibi değil zaten aynı olmasını da beklemiyordum ama 3200mah. bence çok verimli kullanılıyor 1 günü çıkartıyorum rahatça .. fotoğraf yine aynı şekilde mate 10 pro da kesinlikle daha iyi ama g cam ile hiç de fena işler çıkarmıyor. hatta huaweinin en sevmediğim kısmı selfi fotoları mix 3 kesinlikle daha iyi.. bir arkadaş kapağın altı çizilmişti demiş ama zaten kızağı açınca aşağıda altta arkada kalan kısım çizgi çizgi plastikten yapılma bence yanlış gördü çizilme imkanı yok sürtünmeden.. bu arada ben telefonu bağdattan aldım 2400 tl ye .. türkiyede fiyat 4500 dü ben aldığımda yeni çıkmıştı.. o fiyat eder mi bence etmez ama bu telefonun rahat 3500tl ederi var şu piyasada.. tam ekran çentiksiz kullanım gerçekten mükemmel.. mix 2 deki gibi alt üst çerçevede orantısızlık olmaması cihazı çok şık yapıyor. kablosuz şarj olayını çok seviyorum içinden aleti çıkmasaysı alıp kullanmazdım ama kullanınca seviyor insan..bir de genel olarak bazı beğenmediğim noktalar var o da miui arayüzüyle ilgi..huaweiden alışkanlık olan şeyler.. akıcılığına vs birşey demem ama huaweinin ara yüzü işlevsellik kullanım açısından bundan 1000 kat iyi.. son birşey telefon resmen sabun gibi.. kılıfsız kullanmak cesaret ister..içinden çıkan kılıf çok ince pek güven vermedi bana çinden sipariş verdim bakalım başka kılıf ile deneyeceğim..genel olarak telefondan çok memnunum.. çok sevdim..kesinlikle tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsuk_y -- 20 Şubat 2019; 9:21:59 >

• Benim telefona da güncelleme gelmedi henüz. hala MIUI 10.0.11.0 var ve güncellemeyi indir dediğimde ve yüklediğimde boş bir güncelleme yapıyor. Global versiyon olduğu da açık açık yazıyor gerçi ama. Başka güncelleme sıkıntısı yaşayan var mı acaba?
  • benim telefonda global sürüm. ilk aldığımda bir güncelleme gördü şu an 10.2.1.0 sürüm numarası..
  • Yani çok açık yazmasa şüpheye düşebilirdim global sürümle ilgili. kutusunda da yazıyor. Ben aldığımda ve açtığımda hiç güncelleme gelmedi. çok şaşırtıcı gerçekten. diğer arkadaşa da gelmemiş. Bekleyeceğiz sanırım başka çaremiz yok.
  • dartagnan90 D kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de telefon gelene kadar baya şüpheye düşmüştüm, IMEI'yi kontrol ettim, tamam, kutuya baktım kayıtlı IMEI doğru, tamam, o arada baktım GLOBAL diyor kutuda, o da tamam.

Ama aynı şekilde benimki de 10.0.11.0d'da bekliyor. Güncelleme kontrol ediyorum, yok diyor.

Dual Sim - Tek Sim ayrımı var mı bu arada bu alette? Benimki dual sim. Acaba diyorum bu yüzden farklı bir güncelleme falan mı alacak, daha sonra mı çıkacak güncelleme... Şimdilik beklemedeyiz bakalım.
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı benimki de dual sim :-) Ben xda' nın sitesinden rom u inidiriyorum ama o şekilde kursam sorun olur mu acaba?
  • Merhaba,

Bende bir süredir migros üzerinden takip ediyorum. Fiyatı 400 tl artarak 4400 olmuş şu an. Tedarikçi garantiden ziyade migrostaki cihazlara Delta ya da Ritzy destek veriyor. Onları tercih etme planım var. Ama Delta mı daha iyidir yoksa Ritzy mi bilemedim. Sizce hangisi? Ritzynin artı özelliği olarak sadece 1 yıl içerisinde ekran kırılması durumunda ücretsiz değiştirdiğini belirtti çalışan arkadaş.

Birde incelediğim cihazda 10.0.11 sürümü vardı yanlış hatırlamıyorsam. Fakat kendi uygulaması diye midir nedir selfie fotoğrafları çok tatmin etmedi. Mi 8 ile kıyasladığımda çektiğim fotoğrafa daha fazla zoom yapıyor. Bundan dolayı daha pixellerine ayrılmış şekilde görüyorum yani zoomladıkça bozuyor. Mi 8deki fotoda cok zoom yapmana izin vermediği için bozulmuyor gibi görüyorsun. Çözemedim yani yazılımla ya da gcam ile daha başarılı fotolar çekilebilir mi emin olmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suhagunduz -- 20 Şubat 2019; 11:43:5 >

• dartagnan90 D kullanıcısına yanıt
    Hepsi dualmiş

10.0.11.0 şu anda dağıtılan en son global sürümmüş, daha yeni olanlar Fastboot falan denilen, elle yüklenen, çeşitli kilit açma vs. işlemleri sonrasında yüklenebilen rom'larmış. Sıkıntı yok yani.

Ben hala telefonun IMEI'si, işletim sistemi şusu busuna soru işaretleri ve şüpheyle yaklaştığım için, "güncelleme almayacak mı acaba" modundaydım. Sıkıntı yokmuş. Alet gayet Global Sürüm, normal şekilde işliyor görünüyor
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    hocam ben hiçbir işlem yapmadım root fastboot vs zaten anlamam telefonu açtım wifiye bağladım güncelleme gösterdi.. ha belki huawei gibi aynı anda güncelleme dağıtmıyorsa sırayla gönderiyo olabilişr. huawei de öyle bir saçma durum vardı. güncelleme geldiğinde aynı anda tüm telefonlara gelmiyordu sırayla dağıtılıyor belki bu xiaomi de de böyledir..emin değilim..daha yabancısıyız sonuçta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: suhagunduz

Merhaba,

Bende bir süredir migros üzerinden takip ediyorum. Fiyatı 400 tl artarak 4400 olmuş şu an. Tedarikçi garantiden ziyade migrostaki cihazlara Delta ya da Ritzy destek veriyor. Onları tercih etme planım var. Ama Delta mı daha iyidir yoksa Ritzy mi bilemedim. Sizce hangisi? Ritzynin artı özelliği olarak sadece 1 yıl içerisinde ekran kırılması durumunda ücretsiz değiştirdiğini belirtti çalışan arkadaş.

Birde incelediğim cihazda 10.0.11 sürümü vardı yanlış hatırlamıyorsam. Fakat kendi uygulaması diye midir nedir selfie fotoğrafları çok tatmin etmedi. Mi 8 ile kıyasladığımda çektiğim fotoğrafa daha fazla zoom yapıyor. Bundan dolayı daha pixellerine ayrılmış şekilde görüyorum yani zoomladıkça bozuyor. Mi 8deki fotoda cok zoom yapmana izin vermediği için bozulmuyor gibi görüyorsun. Çözemedim yani yazılımla ya da gcam ile daha başarılı fotolar çekilebilir mi emin olmak gerek.
    GİTTİGİDİYOR DA 4250 ye kvk lı satılanı varken hemde 3 renkte mevcut siyah, mavi, yeşil, 4400 e ithalatçı garantilisi alınmaz.

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    KVK da matah bişey değil ki, ithalatçıdan çok farklı değil.

Zamanının "ithalatçı garanti"cisi Evofone mu neyse işte, şimdi Xiaomi distribütörü. Zihniyetin çok farklı olduğunu sanmıyorum. Telsim-Vodafone gibi.

Kaldı ki KVK'ya bi iPhone götürdüm, 6'ların "ekran ayrılma/kalkma" kronik sorunu için, bana üşenmeyip, fotoğraflar çekip, kendilerince "kasa yamuk, biz bunu yapmayız" ayağı yaptılar.

Ölçüm kriterleri Paint çizgileri... Bana onu göstermişler, bakın yamuk diye. Kasada yamukluk, düşme falan filan hiç bişey yok bu arada.

Apple mağazasına sabahın köründe kalkıp gitmek veya randevu kovalamamak için yapmıştım bunu, belki onlar yardımcı olur aynı şekilde diye ama çok fazla şey beklemişim kendilerinden.

Akasya mağazasına sabahtan gittim ve garantiden yeni telefonu aldım çıktım.

Ha muhatap babında diğer bir ithalatçıya göre KVK hele ki o fiyatsa, elbette ki alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

GİTTİGİDİYOR DA 4250 ye kvk lı satılanı varken hemde 3 renkte mevcut siyah, mavi, yeşil, 4400 e ithalatçı garantilisi alınmaz.

Alıntıları Göster
    Onda doğrusunuz hocam ama ben 4kdan fazla para verme düşüncem yok. İlk migrosa geldiğinde 4000 TL idi fiyat. Tekrar 4000 TL ye düşerse alma niyetindeyim. 270 tl extra vermek pek istemiyorum. İthalatcı garantisiyle, Delta ve Ritzy biraz daha farklı bunu belirteyim. Ritzy'nin İzmir'de de şubesi bulunuyor. Delta da sıradan Ahmet - Mehmet GSM gibi dışarıdan getirtip garantisi benim diyen firmalar değil. Ha ne kadar arkasında durur cihazların onu tartışmıyorum. Bir KVK da kesinlikle değiller. Ama değinmek istediğim nokta Migrosta eski fiyatına düşerse 4k veriyorken birde KVK olsun diye 270 TL vermek istemiyorum şahsen. Bakalım araştırma içerisindeyim hala. Denk getirebilirsem uygun fiyatlı almayı planlıyorum.

• Migros 3500 seviyesine çekecek diyorlardı ne oldu o dedikodu?

Ben 3600 küsüre HB'den aldım, akşamında fiyatlar değişti, ertesi gün 4 üzerine çıktı.
    Bala almışım

Onun haricinde şimdi "düşer" diye beklerken, telefon ÖTV'sinin artırılıp azaltılması muhabbeti çıktı, Reis ne derse o olacak, artma ihtimali var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Migros 3500 seviyesine çekecek diyorlardı ne oldu o dedikodu?

Ben 3600 küsüre HB'den aldım, akşamında fiyatlar değişti, ertesi gün 4 üzerine çıktı.
    Bala almışım

Onun haricinde şimdi "düşer" diye beklerken, telefon ÖTV'sinin artırılıp azaltılması muhabbeti çıktı, Reis ne derse o olacak, artma ihtimali var.
    Note 9 dan geçip denemek istiyordum bende ama note 9 u satmaya kiyamadimn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

KVK da matah bişey değil ki, ithalatçıdan çok farklı değil.

Zamanının "ithalatçı garanti"cisi Evofone mu neyse işte, şimdi Xiaomi distribütörü. Zihniyetin çok farklı olduğunu sanmıyorum. Telsim-Vodafone gibi.

Kaldı ki KVK'ya bi iPhone götürdüm, 6'ların "ekran ayrılma/kalkma" kronik sorunu için, bana üşenmeyip, fotoğraflar çekip, kendilerince "kasa yamuk, biz bunu yapmayız" ayağı yaptılar.

Ölçüm kriterleri Paint çizgileri... Bana onu göstermişler, bakın yamuk diye. Kasada yamukluk, düşme falan filan hiç bişey yok bu arada.

Apple mağazasına sabahın köründe kalkıp gitmek veya randevu kovalamamak için yapmıştım bunu, belki onlar yardımcı olur aynı şekilde diye ama çok fazla şey beklemişim kendilerinden.

Akasya mağazasına sabahtan gittim ve garantiden yeni telefonu aldım çıktım.

Ha muhatap babında diğer bir ithalatçıya göre KVK hele ki o fiyatsa, elbette ki alınmaz.
    KVK nin da ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Layığıyla müşteri memnuniyetini üst seviyede tutan bir apple var başkada uğraştırmadan diretmeden ne kadar koparırsam o kadar iyidir mantığı barındırmayan servis yok denecek kadar az malesef :(

• quote:

Migros 3500 seviyesine çekecek diyorlardı ne oldu o dedikodu?

Bala almışım

Gerçekten iyi fiyata almışsınız. Hangi satıcıdan aldınız ve ithalatçı garantisi mi vardı?
  • suhagunduz S kullanıcısına yanıt
    Evet hocam KVK ile ilgili olarak arkadaşlarım garantiden birkaç defa güzel işlemler yaptırdıklarını, ilgili olduklarını söylemişti, ben de onun üzerine onlara gittim ama saçmaladılar. Dediğin gibi demek ki gerçekten ne zaman ne yapacakları belli olmuyor, kafalarına göre takılıyorlar.

HB'de Uygun İletişim'den aldım. Sanıyorum getiren de onlar anladığım kadarıyla.

Şimdi baktım yine 3.949'a inmiş. HB mi değiştiriyor, kendileri mi oynuyorlar anlamadım. Ama aldığım sırada HB'nin %5 mi 10 mu ne bi ekstra indirimi vardı, öyle denk geldi galiba. Gerçekten de iyi fiyat oldu.
  • Arkadaşlar 1 haftadır kullanıyorum memnun kaldım. Yalnız 2 gündür şarj sıkınrısı yaşıyorum. Saat 11 de 100 iken çıkardım. Hiç oynamadım telefonla konuşmadım. 1-2mesaj attım. 33 kaldı şarzım anlamadım. Bu durumu yaşayan var mı androide yabancıyım

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.