Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 3 *#* Ana Konu *#* (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
21
Favori
47.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hareket etmiyor bastırınca..sadece arkası boş gibi bir ses geliyor tırnak ucuyla tıklatınca rahatsız edici birşey değil ben de arkadaş söyleyince farkettim yoksa hissetmedim bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Mi Mix 3 *#* Ana Konu *#*
    Xiaomi Mi Mix 3 *#* Ana Konu *#*

Merhaba arkadaşlar bugün farkettim arka kamera camı üzerinde koruyucu film gibi birşey var ben takmadığıma eminim acaba sizlerde de var mı? Yoksa ben mi yanlış görüyorum?

• Ltgdby L kullanıcısına yanıt
    Hocam peki ekranın görüntüsü nasıl? hdr özellikli olunca insan beklentiye giriyor :D
  • karaniler kullanıcısına yanıt
    Ekrana diyecek yok kamera biraz beklentimin altinda

• Note 9 dan bu cihaza geçmek istiyordum az önce migros da inceledim fiyat 4399 tl olmuş yanlız cihazın ekranının adi amoled kendisi değil note 9 ekranıyla yan yana köyün ekran komedi kalıyor dış sesi orta karar sürgüsü açılıp kapanırken bir yere sürtüyor gibi hatta alt arka kısım sürtünmeden çizilmişti bile on kamera idare ederken arka kamera iyi seviyede denebilir. Yanlış anlamayın ama bu cihazın neresi 4bin tl ediyor veya 3500 tl ediyor anlamadım geçen yıl kullandigim mi mix 2s den işlemci dahil hicbir farki yok cidden şaşırdım çok almak istediğim bir modeldi... mi8 in ekranı anlamak biçimde daha iyi geldi bana. Mi mix 3 ortada bir cihaz olmuş bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Ltgdby

Merhaba arkadaşlar bugün farkettim arka kamera camı üzerinde koruyucu film gibi birşey var ben takmadığıma eminim acaba sizlerde de var mı? Yoksa ben mi yanlış görüyorum?
    Bu arada kamera üstünde koruyucu yok az önce inceledim VERMİŞ gibi gözüküyor ama camın altındaki katman o

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum 4000 lik bir cihaz değil ama rakipleriyle kıyaslarsak f/p cihazı kesinlikle xiaominin cihazları bugün ilk defa fotoğraf konusunda bir kıyaslama yaptım mi 8 ile..hayal kırıklığına uğradım diyebilirim...mi 8 de miu10.2.2 mix3 de 10.2.1 yüklü bundanmidir bilmem ama kamera yazılımında sıkıntılar var sanırım mı8 e göre sönük kaldı ekrandanmidir nedir anlamadım renkler daha doygun daha keskin detaylar... bilgisayara aktarıp tekrar inceleyecegim buraya da atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ltgdby

Katılıyorum 4000 lik bir cihaz değil ama rakipleriyle kıyaslarsak f/p cihazı kesinlikle xiaominin cihazları bugün ilk defa fotoğraf konusunda bir kıyaslama yaptım mi 8 ile..hayal kırıklığına uğradım diyebilirim...mi 8 de miu10.2.2 mix3 de 10.2.1 yüklü bundanmidir bilmem ama kamera yazılımında sıkıntılar var sanırım mı8 e göre sönük kaldı ekrandanmidir nedir anlamadım renkler daha doygun daha keskin detaylar... bilgisayara aktarıp tekrar inceleyecegim buraya da atarım
    Diyorum ya kaç gündür hevesliydim konuda takip etmişsinizdir bugün cihazı inceledim yanında mi8 de vardı mi mix 3 asla paşasının cihazı değil mi mix 2s de bile streo hoparlör varken bu cihazda yok bu saçmalığı anlamak imkânsiz

• Cihazın konusu ölü

• Gün geçtikce Mix3 den soğuyorum.
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Fiyat düşsün diye bekliyordur çoğu kişi, ben dahil

• Kullanıp sarz problemi yaşayan var mı?miui forumlarında bahsi geçmişte
    Ana sayfaya karşılaştırma amaçlı eklenmiştir.
  • Bu arada sanıyorum geçen hafta güncelleme gelmiş ama bende halen Miui 10.0.11.0 görünüyor, güncellemeleri kontrol et dediğimde de güncelleme yok dedi.

Alet Global Sürüm hesapta... Sizler nasıl güncelleme aldınız, yoksa bana bir süre sonra mı gelecek?
  • trkocaer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yardımcı olacaktır:)

• Ormanci kullanıcısına yanıt
    Ben cihazı açar açmaz güncelleme aldı ve 10.2.1 sürümüne geçti benimki global versiyon sizin çin sürümü olabilir bu yüzden versiyon farklılıkları olabilir.

Yo gayet Global de , sanıyorum geçen hafta güncellemeler bugüne kadar ertelenmiş mi ne öle bişeyler olmuş, Mi forumlarında yazıyorlardı...
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Sizinki neden almadı ilginç bekleyin gelir o zaman

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.