Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 3 *#* Ana Konu *#* (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
21
Favori
47.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    migrosta ne kadar acaba ?
  • mi8 6/128 almış bulunmaktayım arkadaşlar. Bin lira fazla vermeyi göze alamadım
  • hakaniko kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun mi 8 de güzel cihaz arada dediğiniz gibi 1000 liralık bir fark yok Max 500 lira ekstra dizayn için verilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karaniler kullanıcısına yanıt
    Ben 4000 e aldim geldiği ilk gün..kampanyalarla 3500 civarına düşeceğini düşünüyorum dolar böyle devam ederse geçenlerde Hepsiburada da 3700 gõrdüm şimdi tekrar 4000 civarinda

• Mi mix 3 ilk ve son kızaklı model olabilir xiaominin uzun vadede fiyatının çok da düşeceğini düşünmüyorum mi 9 da çentikli geleceği söyleniyor çentik furyası bir süre daha surecektir

• Note 9 dan buna geçip denenebilir mi

• Ltgdby L kullanıcısına yanıt
    diğer markalarında bu tarz telefonları var ama ülkemize gelmedi.
  • Bu telefon dis sesi nasıl tek hoparlör yeterli mi?

Müzik sesi olarak yüksek mi merak ediyorum?

Evet var ama Xiaomi arayüz olsun kamera olsun f/p cihazı hala diğerleri bu fiyatlara bu kaliteyi vermez otomatik kızaklılar zaten sıkıntı

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Tek hoparlör evet yeterli benim için zaten hiçbir zaman hoparlörden bişey dinlemem hoparlör olmasa da olur o derece😂

Samsun'dan geçenler genelde ilk başta alişamiyor arayüze bir de çin telefonu diye içine sinmiyor kimsenin kardeşim note fe den mı 8 e çok memnun başka bir arkadaşım iPhone 7 den geçti memnun olmayan yok çevremde ben de 3 senedir kullanıyorum bir kere sorun yaşamadım ne donma ne kasma 1 yıl mi note 3 kullandım aldığım günden bi farkı yok ne pil ne performans

• Dış hoparlör benim için önemli ses yüksekliği nasıl sizce mi mix 2s kullandım daha önce o streo odo ahozeden de ses geliyordu üst modeli mix 3 note böyle değil anlamadım. Çok ilginç valla..

Siz olsanız note 9 den gecermiydiniz

S9 da iyi cihaz Performans olarak geçmeye gerek yok zaten şuan cihazların hepsi üst düzey performans..tek fark kamera dizayn vs..hoparlör ses kalitesi önemliyse geçilmez ama bana sorarsan sırf arayuz için geçilir xiaomiye çok sade ve hızlı..dediğim gibi donanım olarak endiseleriniz varsa bir 5m migrosa ya da elektronik mağazaya giderek test edebilirsiniz İstanbul'da iki adet mağazası da var Xiaominin ama mix 3 gelmedi mi 8 e benzer bir ses kalitesi var

• quote:

Orijinalden alıntı: Ltgdby

Merhaba hocam IMEI konusunda hiçbir sıkıntı yaşamazsınız tek sıkıntı ithalatçı garantilerin servisleri çok şikayet var.. bunun dışında bu cihazlarda genelde ekran kırılması dışında suya falan sokmazsaniz kolay kolay problem olmuyor ekran kırıldığında da her türlü ücret istiyorlar..aslında ben mi 9 u bekleyecektim ama migros 1 yıl ekran değişimi garantisini görünce dayanamadım aldım:) global sürüm ayrıca...siz de global sürüm olmasına dikkat edin..
    Selamlar, cevap için teşekkürler dün telefondan gördüm ama yazamadım.

Valla bi şekilde garanti olsun da işte, büyük sıkıntı yaşarsak Tüketici Mahkemesi şu bu uğraşacağız artık ne yapalım. Zaten bu ülkede bi Apple servisi adam gibi çalışıyor, geri kalanın sözde "yetkili"leri de hepsi tırt da neyse.

Ekran kırılması, sıvı teması falan filan zaten bunlarda yapacak bişey yok. Garanti olmaz tabi.

Global sürüm diye belirtmişler hesapta her yerde ama bakalım göreceğiz, inşallah yamuk olmaz. İadeydi şuydu buydu uğraşmak istemiyorum hiç.

Edit: Biraz önce telefon geldi, süper görünüyor. Kayıtlı, Global sürüm.

i7+'ı da hanıma hediye ediyorum Sevgililer Günü hediyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 14 Şubat 2019; 11:56:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Selamlar, cevap için teşekkürler dün telefondan gördüm ama yazamadım.

Valla bi şekilde garanti olsun da işte, büyük sıkıntı yaşarsak Tüketici Mahkemesi şu bu uğraşacağız artık ne yapalım. Zaten bu ülkede bi Apple servisi adam gibi çalışıyor, geri kalanın sözde "yetkili"leri de hepsi tırt da neyse.

Ekran kırılması, sıvı teması falan filan zaten bunlarda yapacak bişey yok. Garanti olmaz tabi.

Global sürüm diye belirtmişler hesapta her yerde ama bakalım göreceğiz, inşallah yamuk olmaz. İadeydi şuydu buydu uğraşmak istemiyorum hiç.

Edit: Biraz önce telefon geldi, süper görünüyor. Kayıtlı, Global sürüm.

i7+'ı da hanıma hediye ediyorum Sevgililer Günü hediyesi

Alıntıları Göster
    resim alalım :)

• Parmak izi okuyucusu ekrana gömülü mü yoksa arkada mı?

• arkada.
    Ekrana gömülü olan bir versiyonu var mı yoksa tüm modelleri arkada mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.