Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 3 *#* Ana Konu *#* (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
21
Favori
47.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam şuan hep arkada parmak izi ama belki mi mix3s ekrana parmak izi olarak gelir.
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben de dayanamayıp yeşil rengini Gittigidiyor' da bir satıcıdan temin ettim. Çünkü o renge hastayım. İmei de BTK' dan kontrol ettim.Hiçbir sıkıntı yok. Satıcı bir durum olursa tarafımıza kargolayabilirsiniz dedi ancak ne kadar çözüm odaklı olur bilemem.Teknoloji şans işi illaki bir telefonda hata çıkabilir. Ben gözümle görerek aldığım Türkiye garantili nokia lumia 820 telefonu 4 kere garantiye gönderip tüketici mahkemesi davamın düştüğünü ve telefonun elimde kaldığını o zamanlar acı içinde şu aralar gülerek hatırlayan biri olarak artık gözümü sakınmıyorum. Sizlere de öneririm. Tabiki de apple garantisiyle kıyaslayamam eğer muhatabımız kim derseniz. Arkadaşlar da önceki mesajlarda ithalatçı garantinin sıkıntılarından bahsetmişler ilk defa ithalatçı garantili telefon aldığım için onlar daha iyi bilecektir. Telefon akıyor bu bir gerçek. Arayüz harika. Görenler bir daha bakmak istiyor. Galaxy Note 5 telefonum artık 1 günü çıkaramadığı için onu birkaç güne satmak üzere bunu aldım. Özel sipariş yaptırsam bu kadar güzel yaptırabilirdim çünkü çentiksiz ve yeşil istiyordum. Kızağı bozulacak gibi gelmedi onu söyleyebilirim sonuçta eminim hepimiz yıllarca E250 kullanmış insanlarız :-) Tek eksiği bataryası olabilir. Gece 3 te şarjdan çektiğim tel şu an %60' ta bulunuyor ki çok inceledim çok baktım. Hesabını size bırakıyorum. . alacak arkadaşlara bir nebze olsun yardımı olduysa ne mutlu. İyi forumlar.

• Hayırlı olsun bence iyi zamanda aldınız dolar yükselişe geçti pil konusunda sıkıntı yaşamazsınız gördüğünüz gibi bir günü rahat çıkarıyor ben de akşamları şarja takıyorum %30 civarı kalıyor günlük kullanimda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun size de..garanti olayi hep ayni...ekrani korumak lazım gerisi boş:)

• Arkadaşlar birebir uyumlu boşluk kalmayacak şekilde kapatan ekran camı ve kamerayı koruyan kılıf lazım var mı bildiğiniz?

• Tamam çakal bunlarr fiyatı 4300 yapmışlar ÖTV muhbetine 3700 den satabliyorsun 4300 ne oluyor dolar mu uçtu ne degisti

• dartagnan90 D kullanıcısına yanıt
    Hocam 03:00'da %100 ile şarjdan çıkardınız. Saat 17:42'de aktif kullanımla %60'mı kaldı? Doğrumu anladım ben
  • Telefona bakmak istiyorum. Hangi Migros'da görebilirim? İstanbul, Avrupa'dayım.
  • stackman kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Dün gece de 3 te çekmiştim şu an %61 hatta.
  • dartagnan90 D kullanıcısına yanıt
    Ama bu değer fazla muazzam vardır başka birşey :D
  • migrosta fiyat düşebilir deniyordu bilgisi olan var mı ?
  • karaniler kullanıcısına yanıt
    Aksine fiyatlar artıyor mi 8 100 lira artmis

• Merhaba telefon bugün geldi elime 3990 tl hb sen aldım. Yaklaşık 10 yıldır iPhone kullanıyorum. Ama iPhone fiyatlarından dolayı bunu tercih ettim. Telefon çok hoşuma gitti kızak olayı çok iyi. Kullanan arkadaşlara sorum olacak

Ekranın sol üst kısmına dokununca tik tik ses geliyor. Kılıfı taktığım zaman ses yok. Kılıfsızken oluyor. Sizler de var mı. Videosunu çekip atacağım.
    Normal mi kronik sorun falan mı aceba

• Ltgdby L kullanıcısına yanıt
    bu ötv artma ihtimali sonrası hep fiyatlara zam yaptılar
  • maybel M kullanıcısına yanıt
    hocam normal bir şey olacağını sanmam bence iade edin
    Ekranın altı boş olduğu için esniyordur muhtemelen..aldığınız yere bir gösterin normalde ekran sagâ sola oynamalar yapiyor kılıf zaten çatır çutur ediyor cebe falan koymayin bu cihaz esnemeye gelmez söyliyim

Siz söyleyince farkettim evet tirnak ucuyla dokununca sağ üstten tok bir ses geliyor sol üst altı boş gibi bir ses geliyor sol taraf sağ tarafa göre daha boş demek ki..hatta kızağı kaydırınca bu sefer sağ üstten geliyor o ses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ltgdby -- 16 Şubat 2019; 3:6:58 >
  • Ltgdby L kullanıcısına yanıt
    hocam rahatsız ediyor mu peki? birde oyun oynarken ekran hareket eder mi ? elimle bastırsam sallantı filan olur mu yani ?
  • Hocam video eklenmiyor sanırım. Akşam mesajı atan bendim arkadaştan attım. Kılıfsız kullanımda beni rahatsız etti için gerçeği. Ama kılıfı takınca ses yok sorun olmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.