Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 3 *#* Ana Konu *#* (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
21
Favori
47.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bahodilo

Nerden temin ettiniz peki.

Alıntıları Göster
    Benim kuzen n11den almış bende düşünüyorum almayı kucaladım biraz tatmin edici bir cihaz alınır
  • Gittigidiyor'da bugüne özel 3808 lira arkadaşlar. Hatta Word kart için de 75 TL puan var. Şu an için en uygun fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahodilo B kullanıcısına yanıt
    Aynen gördüm onu, her gün takip ediyoz
    Şöyle 3500 altına düşsün o zaman alırız.

• Xiaomi Mi Mix 3 *#* Ana Konu *#*

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Bu fiyattan sonra migrosun 3500e satacağı söylentisi doğru olabilirmiş gibi geliyor.
  • arkadaşlar batarya performansı nasıl cihazın? Mi 8 ile arasında çok kaldım.

Acil dönüş yaparsanız bugün satın alacağım.
  • hakaniko kullanıcısına yanıt
    Kullanmadım ama arasında 200mah var . Buda Yarım saat-1 saat yapar gibi. Fakat kablosuz şarj ve tasarım olarak mix öneririm. Fiyat olarak mı 8 -3 bin mix te oralara yaklaşırsa alınır.

• karaniler kullanıcısına yanıt
    Umarım düşer fakat ben pek ihtimal vermiyorum hocam , Migros çalışanları olsun bir çok il ve ilçede bulunduğu şubelerinin kiraları olsun kendi kar marjinali olsun telefona fiyatı negatif olarak etki ediyor hepsiburada gibi bir depo ve belli çalışan sayısı olsa fiyat yine 3500 TL seviyesine geriler diyeceğim ama pek olacağını sanmam , umarım yanılırım ve fiyatı düşer bekleyen hatrı sayılır şekilde kullanıcılar mevcut.
  • Fiyat düşer
    2600 ler çinde
    3200 leri görür

• Arkadaşlar

Hb den bu telefonu alan var mı? Navigasyon, gps düzgün çalışıyor mu?

Buna dair teyit alırsam sipariş geçicem telefonu.

• RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Umarım beklemedeyim biraz daha düşmesini umuyorum.
  • Akşam üstü alayım dedim fiyat 4000 olmuş yine :( mi note 5 var şu anda memnunum sknti yok ama bazen takılıyor aynı anda 3 program açınca :) kamerada yetersiz kalıyor bir yerden sonra .pro 20 ye bekliyordum onunda hala düşmedi fiyatı

• eyz E kullanıcısına yanıt
    Artık 3600lü fiyatı gördük piskolojimiz 4bin tl almamıza müsaade etmez :D
  • Arkadaşlar merhaba

Forumda migrostan bu telefonu alan bir arkadaş vardı, kullanıcı deneyimlerini paylaşırsa seviniriz. Telefonda gps problemi varmı mesela

• Tlf 2 ay once yurtdisindan getirtim global rom bekledim orjinal global roma cevirtim pasaport kaydi yaptirdim suan kullaniyorum ve çok memnunum muazzam seri telefon tepkisi muthiş pil olayini dert etmeyin 7.5 saat ten az ekran suresi almadim oyun oynamiyorum yazilim hakikatten çok iyi kayar kizak çok saglam endişe etmeyin kamera hakikatten çok başarili gece gunduz çekimleri çok iyi video kayit yazilim noktasinda tlf çok ilerletmişler 1080 60 fps kayitlar çok iyi kesinlikle pişman olmazsiniz arkadaşlar.....

• Gprs hiç bir sorun yok bildigim kadariyla çift anten var bir çok kez kullandim hiç takildigini görmedim..

• Güvenilir yer dışında almayı düşünmüyorum. Hepsiburada 14 şubat indirimi falan yapsada kapsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: RdvnKrca

Dün bu fiyattan Hepsiburada'dan aldım, akşama fiyat yükseldi 3.800 küsür oldu, bugün 3.999 civarında yine.

Yalnız dün kargoya verilemedi, bugün verilirse yarın gelecek inşallah

Şu "İthalatçı Garantisi" muhabbeti inşallah "yalnızca satıcının HB olduğu durumlarda geçerlidir" gibi bir mevzu değildir. Bakalım ne olacak, hem ilk defa böyle bi yöntemle satılan, hem de ilk defa internetten telefon aldım.

Kayıt kuyut işleri biraz soru işareti... Hoş, bunların işlemcilerde IMEI çakma falan yapılmıyor diyorlar, aletler kayıtlı deniliyor ama bakalım göreceğiz.

• mdirgin M kullanıcısına yanıt
    Merhaba GPS de bir sorun görünmüyor işin ilginci mi 8 ile de denedim onda da sorun yoktu çözülmüş mü anlamadım..ikisini beraber aynı anda açıp bir karşılaştırma yapacağım..ayrıca mi note 3 de var hiç problem yaşamıyorum note 3 de...onunla da karşilastiracagim bunun dışında fotoğraf video karşılaştırmaları da yapacağım bakalım cihaz çok iyi bu arada herkese öneririm pubg vs efsane:)

• Ormanci kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam IMEI konusunda hiçbir sıkıntı yaşamazsınız tek sıkıntı ithalatçı garantilerin servisleri çok şikayet var.. bunun dışında bu cihazlarda genelde ekran kırılması dışında suya falan sokmazsaniz kolay kolay problem olmuyor ekran kırıldığında da her türlü ücret istiyorlar..aslında ben mi 9 u bekleyecektim ama migros 1 yıl ekran değişimi garantisini görünce dayanamadım aldım:) global sürüm ayrıca...siz de global sürüm olmasına dikkat edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ltgdby -- 13 Şubat 2019; 19:48:53 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.