Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 3 *#* Ana Konu *#* (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
21
Favori
47.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bahodilo

Hocam telefon geçen hafta 4550 idi. Bir haftada 600 lira düştü. Düşebiliyor yani.
    Kaldı ki söylediğim şey tamamen iddia. Olabilir de olmayabilir de.

Alıntıları Göster
    haklısın hocam. bekleyelim bakalım. düşer inşallah. düşmez ise de kısmet değilmiş deriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoonur

haklısın hocam. bekleyelim bakalım. düşer inşallah. düşmez ise de kısmet değilmiş deriz

Alıntıları Göster
    Ben umutluyum migrostan:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaki Xiaomi mağazasına sordum ne zaman gelir diye, ay sonu diye söylediler dedi. Rakam için tabi ki şu anda bir şey diyemiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piperka106

Forumdaki Xiaomi mağazasına sordum ne zaman gelir diye, ay sonu diye söylediler dedi. Rakam için tabi ki şu anda bir şey diyemiyorlar.
    haber alırsanız burdan bizi de bilgilendirin hocam size zahmet fiyatların düşmesini bekleyeceğiz artık
  • cepport stoklara getirmiş telefonu. KVK teknik servis garantili fiyatı 4299 TL
  • mahoonur kullanıcısına yanıt
    Tabi ki.
    3.500 şu anda bu telefon için gayet makul bir rakam gibi gözüküyor. Tabi Xiaomi mağazasında bu rakama çıkacağını düşünmüyorum. 4.000 TL den aşağıya olmaz bence.
  • quote:

Tabi ki.
    3.500 şu anda bu telefon için gayet makul bir rakam gibi gözüküyor. Tabi Xiaomi mağazasında bu rakama çıkacağını düşünmüyorum. 4.000 TL den aşağıya olmaz bence.
    xiaomi store larda en az 4500 TL fiyat koyarlar bence. 4300 cepport koyduğuna göre
  • Fiyatın 3500 TL düşecek diyen arkadaş hangi Migros mağazasından bu sözü aldı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RdvnKrca

Fiyatın 3500 TL düşecek diyen arkadaş hangi Migros mağazasından bu sözü aldı ?
    Söz alma yok hocam. Mağaza adına Bi konuşma da yok anladığım kadarıyla. Orada görevli demiş. Bikaç gün önce burada yazdı arkadaş. Geçmiş sayfalarda vardır.

• bahodilo B kullanıcısına yanıt
    3500 TL iddialı bir fiyat hocam , fiyatı bu şekilde güncellenirse tercih edeceğim bir model.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Tabi ki.
    Beklediğim telefondu, kredi kartımın limitini bunun için artırmıştım. Gerçi şimdi şubat sonunda mi9 tanıtılacak vs. ama onun da gelmesi falan yine 3 ayı rahat bulur. 3500 psikolojik eşik benim için bulursam bu fiyata garantili kesin alacağım. Xiaomi mağazalarında 4999 TL etiket olur diye düşünüyorum bu arada.
  • 500 dolarlık telefon 3500 TL ye biraz zor satılır.
    Keşke satılsa ama ülkenin durumu malum Op6T ile arasında kalırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de mi 8 e kayarım eğer o fiyata düşmezse. 4000 vermem yani o telefona.

• Kullanan arkadaşlar yorumlarını yazsa buraya kamera, şarj, günlük kullanım vs. Malum 3200mah pil var günü çıkarıyor mu? kamerasından ne kadar memnunsunuz, çektiğiniz fotoğrafları ekleseniz? (teknoloji haber sitelerinin yorumlarından ziyade son kullanıcı arkadaşların yorumlarına daha çok önem veriyorum)
  • googlenes G kullanıcısına yanıt
    Cihaz yeni çıktığı için pek kullanan yok hocam ben de iki üç gün önce aldim elimde mi 8 de var bu aralar biraz yoğunum ilerleyen günlerde kullandıkça karşılaştırmalı paylaşım yapmayı düşünüyorum.

• Şuan durum bu %50 şarj var sabah 7 civarı çektim şarjdan normal kullanım oyun yok otomatik parlaklık senkronizasyon açık full 4.5 g biraz GPS

Xiaomi Mi Mix 3 *#* Ana Konu *#*

• Migrostan alan arkadaşlar genel bir yorum yapabilir mi?

• Ben de bu telefonu bekliyorum bakalım haftaya fiyat inecek mi. Acil telefon ihtiyacım var umarım denilen gibi migros 3500e düşürür fiyatı
  • Ses sistemi mono olmasına rağmen çok başarılı sakın aldanmayın stereo yok diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cliperinesk -- 10 Şubat 2019; 0:6:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cliperinesk

Ses sistemi mono olmasına rağmen çok başarılı sakın aldanmayın stereo yok diye
    Nerden temin ettiniz peki.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.