Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 3 *#* Ana Konu *#* (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
21
Favori
47.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir forumda okudum sıfırlayınca düzeliyor Muş. Sıfırları bakalım. Gelişmeleri yazacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fsubasic F kullanıcısına yanıt
    Umarım düzelir hocam.
  • Bu gün ikinci el bende aldım baktım fiyatların düşeceği yok mi 9 belirsiz dolar belirsiz birde ÖTV muhabbeti.arka kamera huwai p 20 ye göre biraz daha iyi ,on kamera p20 daha iyi baya bir fark var 3500 civarına bundan daha iyisi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu sıfırladım şarj problemi düzeldi. İlerleyen günlerde tekrarlar mı bilmiyorum. Sabah 6 da çektim dişten. Şuan yüzde 37 var. Yoğun kullanım oldu diyebilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birşey soracağım.Bu telefonlarda 6-8-10 olmak üzere 3 çeşit ram'e sahip modelleri var. Hardwaremania tanıtım videosunda izlediğimde oradaki arkadaş 6 ile 8 arasında hiçbir fark yok . Zaten android 845 işlemci en iyilerden ve androidte rami belli bir yere kadar kullanıyor o yüzden aynı demişti. Şimdi 6gb versionu y.dışında 2800 8 gb versiyonu 3850 arada 1000 tl fark var. Madem bir farkı yok neden 1000 tl fark var. Eğer fark yoksa 6gb modelini alacağım çünkü. Biri yeşillendirirse sevinirim.
  • darKGuitarisT kullanıcısına yanıt
    Hocam 8gb ram olan birde 256gb hafızası var ondan olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaniler

Hocam 8gb ram olan birde 256gb hafızası var ondan olabilir
    Üstadım eleman zaten depo alın 6gb ram 256 gb depo diyo. Ama 8 gb ram 128 gb depo olan da var ve fiyatı 6 gb'a göre 1000 tl daha pahalı ondan soruyorum
    Hocam donanım olarak ikisi de aynı sadece ram fazla 6gb ram gayet yeterli gerisi size kalmış
  • Ve mi mix 3 5g gelir.

Tüh be seslerini duyar gibiyim.

Daha iyi bir işlemci ve batarya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recepali55

Ve mi mix 3 5g gelir.

Tüh be seslerini duyar gibiyim.

Daha iyi bir işlemci ve batarya...
    Mi 9 ve mi mix 3 5g lansmanı yapılmasına ragmen mix 3 ün fiyatları düşmüyor hala. Yeni versiyonu çıksında eski versiyonu alabilelim diye bakıyoruz piyasaya ama olmuyor işte istediğimiz fiyat segmentinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: suhagunduz

Mi 9 ve mi mix 3 5g lansmanı yapılmasına ragmen mix 3 ün fiyatları düşmüyor hala. Yeni versiyonu çıksında eski versiyonu alabilelim diye bakıyoruz piyasaya ama olmuyor işte istediğimiz fiyat segmentinde

Alıntıları Göster
    hepsiburada uyguniletişimde %5 indirimle 3732 TL Şu anda. Uyguniletişim güvenilirmidir alan var mı buradan?
  • quote:

Hocam donanım olarak ikisi de aynı sadece ram fazla 6gb ram gayet yeterli gerisi size kalmış
    Patron 6gb yeterli onu biliyorum da neden 8 gb var o zaman aynı ise derdim o. Madem 3k üstünde para veriyorum eğer varsa 8 gb ram'in daha üstünlüğü 700-800 daha fazla verip 8 gblığı aliym. Ha yoksa bir esprisi o zaman 6gb lık almak mümkün
  • Mİ mix 3g su an satılan mi mix den 3g harici donanım farkı olacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asarman

hepsiburada uyguniletişimde %5 indirimle 3732 TL Şu anda. Uyguniletişim güvenilirmidir alan var mı buradan?

Alıntıları Göster
    Geçen hafta HB üzerinden aldım, Uygun İletişim zaten Sirkeci'de Doğubank yakınlarında imiş. Ritzy garantili olarak satıyor. Hatta galiba Ritzy adresi de aynı yanılmıyorsam, kendileri mi ithalatçı emin olamadım.

Telefon sıkıntısız, kayıtlı, Global versiyon.
  • lyldz kullanıcısına yanıt
    5g ve snapdragon 855 var yeni modelde
    pazarlama stratejisi, o modellerden daha çok kar ediyorlar ama 8gb ram şuan için gereksiz 4yıl sonra için gerekli olabilir
  • quote:

5g ve snapdragon 855 var yeni modelde
    Acaba şuanki modellerin fiyatları düşer mi ki?
  • asarman A kullanıcısına yanıt
    Bende şu an onu düşünüyorum. Hatta fibabank kredisi ile 3 taksite kadar vade farksız alabiliyorsun. Mantıklı geldi ama fiyatı çok değişken ne kadar süre bu fiyata kalır acaba onu bilemiyorum.
  • suhagunduz S kullanıcısına yanıt
    düşmeye başlamış 3732 e satılıyor hb de.
  • Bence biraz bekleyin, geçen hafta 3646'ya mı ne aldım :) 3500'e yolu var :) Dolar gibi inip çıkıyor bu ara.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.