Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix 3'ün tanıtım tarihi belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi'nin Mi Mix 3'ü piyasaya sürerek tasarımı ile büyük beğeni toplayan Mix serisine yeni bir üye eklemek istediğini biliyoruz. Bir süredir akıllı telefonla ilgili bazı söylentiler vardı. En son sızıntı ise cihazın tanıtım tarihini açığa çıkarmış durumda.

Ayrıca Bkz.WhatsApp yakında Durum bölümünde reklam göstermeye başlayacak
    Çinli sosyal medya sitesi Weibo'da yayınlanan bir gönderi, akıllı telefonun 15 Eylül tarihinde tanıtılacağını ortaya koydu. Poster ayrıca neredeyse çerçevesiz tasarıma sahip olan cihazın alt kısmını da gösteriyor. Yani şirket gerçek manada tam ekranlı bir akıllı telefon çıkarabilir.

Motorlu ön kamera sistemi olacak

Telefonun Vivo NEX serisi gibi açılır-kapanır selfie kamerası ile geleceği söyleniyor. Bildiğiniz üzere Xiaomi, Mi 8 serisi ile ekrana gömülü parmak izi teknolojisi sunmuştu. Dolayısı ile bu özelliğin yeni Mi Mix 3 modelinde de yer alması beklenilebilir.

Görseller aynı zamanda akıllı telefonun bir önceki Mi Mix modelinde olduğu gibi cam arka panele sahip olacağını gösteriyor. Cihazda dikey olarak konumlandırılmış çift kamera sistemi de yer alacak. Ne yazık ki yaklaşmakta olan Mi Mix 3'ün teknik özellikleri hakkında henüz bir bilgi yok. Şüphesiz ki önümüzdeki günlerde akıllı telefonla ilgili daha fazla şey öğreneceğiz.

• Ekrana gömülü parmak iziyle de gelirse mükemmel kombinasyon olur. Motorlu kamera sisteminin arıza yapmasından çekinenler olacaktır mutlaka ama benim gibi ön kamerayı arada sırada kullananlar için hiç sorun değil.

• kamera motor sistem tamam da diğer sensorler ıvır zıvırlar nerde?

• at bu golu be xiaomi

• Haklısınız, mesela benim için de ön kamera olmasa bile olur ama seçme şansımız yok malesef trend denen şeye uymak zorunda kalıyoruz...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi ki mi 8 almadık

• mix2 ve mix 2s de olduğu gibi ultrasonik sensör kullanacaklardır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel bir ürün geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sleeper -- 5 Ağustos 2018; 11:47:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön kamera sanki ileride problem yapacak gibi bir havası var .
  • Sabırsızlıkla bekliyorum. Bence en iyisi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan07-36

Ekrana gömülü parmak iziyle de gelirse mükemmel kombinasyon olur. Motorlu kamera sisteminin arıza yapmasından çekinenler olacaktır mutlaka ama benim gibi ön kamerayı arada sırada kullananlar için hiç sorun değil.

Bende o konuda tereddüt yaşıyordum. Sonra dedim bu ön kamerayı yılda kaç kez kullanıyorum diye, herhalde 20-30 foto ancadır. Lakin bazıları yüz tanımayıda oraya koyuyor her uyandırmada açılıyor. O saçmalık işte

• kamerayı motorlu değil de yandan usb flashların ucunu çıkardığımız gibi bir aparat ile kendimiz çıkarsak daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KraftMK

quote:

Orijinalden alıntı: Hasan07-36

Ekrana gömülü parmak iziyle de gelirse mükemmel kombinasyon olur. Motorlu kamera sisteminin arıza yapmasından çekinenler olacaktır mutlaka ama benim gibi ön kamerayı arada sırada kullananlar için hiç sorun değil.

Bende o konuda tereddüt yaşıyordum. Sonra dedim bu ön kamerayı yılda kaç kez kullanıyorum diye, herhalde 20-30 foto ancadır. Lakin bazıları yüz tanımayıda oraya koyuyor her uyandırmada açılıyor. O saçmalık işte

Alıntıları Göster
    Aynen hocam. Mekanizmalı ön kamera yüz tarama için kullanılırsa o mekanizma fazla yaşamaz hocam. Şu anki yüz tanıma sistemleri 5 yıl öncekine göre çok daha ileride olsa bile ben yüz tanımaya güvenemiyorum. O özellik olsa da kullanmam. Ondan benim için yine problem yok diyebilirim.

• hani tarih belli olmustu ekimdeyiz???

• quote:

Orijinalden alıntı: teknokaptan

hani tarih belli olmustu ekimdeyiz???
    Mi 8'in yanına 6-7 tane dandik model yaparken vakit bulamadılar galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 ekim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.