Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix inceleme 'Rüya telefon testte' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk izlenim videosunda arayüzdeki takılmalar benim de dikkatimi çekmişti. Hatta arayüzde takılma mı var diye sormuştum. Bir de yazı boyutu çok ufak kalmış sanki. Ayarlardan büyütülmüyor mu?
  • Çok iyi, çok guzel, detaylı ve akıcı bir inceleme olmus ama, 8 dakika da boyle bir telefon icin cok az olmus be hocam. Gonul isterdi ki Erdi Hoca'yla beraber yan yana uzun uzun sohbet edin bizler de çayımızı çikületamızı alıp izleyelim. Lg G2, Note 3 incelemelerini ozledik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.5" ekranlı modelin piyasada fotoları var. Yakında gelir.
  • zevkine hitap edenlete gore bi telefon

ben alacagim da sunu soylemeden gecemem

telefonu gommussun mesut reis

yani kotu yanlari kadar iyi yanlarini da soyleseydin

ve phablet olarak degerlendirseydin

tutturdun 5 kere mi ne soyledin tek el mevzuunu

ya akil var mantik var 6.4inc ekran tumden cercevesiz olsa yine tek elle kullanamazsin

bunu alan adam onu dusunmuyoki

multimedya oyun internet surf manyagi telefon

alicam zevkine 2.telefon olarak tasicam

daha objektif daha reel daha spesifik detaylara deginerej biraz da UUUZZZUUUNNN inceleme yaparsaniz eminim cok daha fazla kisi memnun kalir

• İnceleme'nin erken çıkması güzel ama daha detaylı olabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Git-Gel

Reis pantolon da levis 505 modeli değil 511 modelini dene kalıp olarak daha iyi

Adam bol giymeyi seviyor belki, telefon incelemesinde takıldığınız şeye bakın. Hasbünallah.
  • Mesut bey inceleme için teşekkürler.

• İncelemeyi bir ben mi kısa buldum :(

• Telefonu gömmeseniz iyidi.

• Biraz daha küçük olarak ve global romla birlikte yazılımı mi mixe özel bir arayüzle gelirse efsane olur.

• crazy585858 kullanıcısına yanıt
    telefon incelemeleri en çok takip edilen konular. telefon incelemesi için bir laboratuvar şart. öteki türlü kutu açılımından öteye geçmiyor.
  • İnceleme için Teşekkürler

• telefonu 4 gündür kullanıyorum... 7 plus 128gb'dan geçtim... iphone ile alakası yok... mesut bey'in yorumlarına ekran ve sıcaklık değerlerine katılmıyorum...
    ekran Mükemmel bir IPS... Kontrast değerleri harika renkler nerdeyse bir amoled kadar'da canlı...
    1 saat ağır kullanımda...(asphalt ex. csr2 de ılınma bile olmadı)
    evet telefon ağır evet elde tutulmuyor ama harika seramik kasasından ve çerçevesiz oluşunda kaynaklı...
    pil 7 plus'ile aynı değeri veriyor...(kendi kullanım şeklim için söylüyorum)
    bu arada telefonun ekranının neresine kulağınızı koyarsanız koyun sesi oraya veriyor... ekranın konuşurken devreye girmesi imkansız...
    çünkü yakınlık sensörüde ultrasonic! ekranın altında değil!
    Xiaomi Mi Mix inceleme 'Rüya telefon testte'Xiaomi Mi Mix inceleme 'Rüya telefon testte'

Ptablet severler için kaçınılmaz bir cihaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehspeed -- 2 Aralık 2016; 10:28:7 >

• Mesut bey şu telefonu apple yapsa öve öve bitiremezdiniz adamlar tasarımda level atladı siz takmışsınız tek elle kullanıma yaw tek elle telefon kullanmak isteyen bir insanın bu telefonla işi ne? Bide miui laf atıyorsunuz nasıl kasıyor aklım almadı 6 aydır mi5 kullanıyorum miui8'den sonra kasmalar atlamalar bitti denecek kadar az hangi android telefon her yerde yağ gibi akıyor söyleyinde onu alalim.

İncelemeye tek kelimelik yorum yuhhh.

• sabırsızlıkla beklediğiniz telefonun hüsran çıkması sonrası yaşanan hayal kırıklığı yazalım bu videonun başlığına. Neymiş, çerçevenin ince olması herşey demek değilmiş.

Bence abartılı bir incelik var. Asimetrik tasarım da itici duruyor. Alt üst çerçeve olmalı biraz olsun diye düşünüyorum. Bu konuda samsung doğru adımları atıyor. Ümit ediyoruz ki sony, apple, birde asus bu tasarımlara yakınlaşır.

Ayrıca hala anlamış değilim şu parmak izini arkaya koymalarını. Ön tarafa yerleştirmek çok mu zor bu tuşu acaba. Ve yanına da iki tane fonksiyonları değiştirilebilir tuş koy, atama yapılabilsin. Böyle google ın istediği de olsun. Gidiyolar gidiyolar tee bilmem neresine tuş yapıyolar telefonların.

Xiaomi firmasını tebrik etmek gerek yinede, inovatif yaklaşımlarından dolayı. Ama bu olmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: thehspeed

telefonu 4 gündür kullanıyorum... 7 plus 128gb'dan geçtim... iphone ile alakası yok... mesut bey'in yorumlarına ekran ve sıcaklık değerlerine katılmıyorum...
    ekran Mükemmel bir IPS... Kontrast değerleri harika renkler nerdeyse bir amoled kadar'da canlı...
    1 saat ağır kullanımda...(asphalt ex. csr2 de ılınma bile olmadı)
    evet telefon ağır evet elde tutulmuyor ama harika seramik kasasından ve çerçevesiz oluşunda kaynaklı...
    pil 7 plus'ile aynı değeri veriyor...(kendi kullanım şeklim için söylüyorum)
    bu arada telefonun ekranının neresine kulağınızı koyarsanız koyun sesi oraya veriyor... ekranın konuşurken devreye girmesi imkansız...
    çünkü yakınlık sensörüde ultrasonic! ekranın altında değil!
    Xiaomi Mi Mix inceleme 'Rüya telefon testte'Xiaomi Mi Mix inceleme 'Rüya telefon testte'

Ptablet severler için kaçınılmaz bir cihaz..

Sen ne ara 7plus aldında ondan bıkıp buna geçtin

• Mesut bey şu telefonu apple yapsa öve öve bitiremezdiniz adamlar tasarımda level atladı siz takmışsınız tek elle kullanıma yaw tek elle telefon kullanmak isteyen bir insanın bu telefonla işi ne? Bide miui laf atıyorsunuz nasıl kasıyor aklım almadı 6 aydır mi5 kullanıyorum miui8'den sonra kasmalar atlamalar bitti denecek kadar az hangi android telefon her yerde yağ gibi akıyor söyleyinde onu alalim.

İncelemeye tek kelimelik yorum yuhhh.

• Mesut ÇEVİK beyabicim sen ne güzel bir detaysın kulaklığım yok, odamı abimle paylaşıyorum ama hiç sorun olmuyor videoyu açıp alt yazıyı okuyorum sese gerek yok teşekkürler saygılar..

• enteresan

• "run" çevirisini koşmak şeklinde kullanamazsınız, yanlış bir kullanım ve kulak tırmalıyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.