Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix inceleme 'Rüya telefon testte' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • niye zor birşeymi 7 plus almak? ilk haftası aldım 32 gold... Türkiye'de resmi girince onu satıp 128'lik gold aldım?

neden bu kadar şaşırdınki? onu anlamadım?
  • Telefon 10 numara tasarima sahip , 10 numara performansla geliyor ama markasi Xiaomi oldugu icin cok iyi demekten kacininca inceleme tarafsizligini yitiriyor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidoffvincent -- 2 Aralık 2016; 13:16:59 >
  • Mi Note 2 nazaran daha iyi bir tasarıma sahip ama daha ağır ve ona nazaran daha büyük bir boyutta telefon şuna katılırım 6.4 ınch yerine 5.5 ınchlık bir telefon olsaymış sanırım herkesin albenisinde olurmuş.
  • Herkes 5.5 inç olmasında hem fikir sanırım. Bende öyle düşünüyorum. 6.4 tek el ile kullanım imkansız. 5.5-5.2 bu çerçeveyle iyi gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xpreia compact boyutunda bu tip ekran çok işime gelirdi

• Şöyle bir xperia xz, s7 edge ve Mi mix hem ön hem arka kamera karşılaştırması yaparsanız 3lü çok güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castraelectro -- 2 Aralık 2016; 14:10:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Herkes 5.5 inç olmasında hem fikir sanırım. Bende öyle düşünüyorum. 6.4 tek el ile kullanım imkansız. 5.5-5.2 bu çerçeveyle iyi gider.

Tamamdir o zaman islemleri baslatiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SecurityPayne

quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Herkes 5.5 inç olmasında hem fikir sanırım. Bende öyle düşünüyorum. 6.4 tek el ile kullanım imkansız. 5.5-5.2 bu çerçeveyle iyi gider.

Tamamdir o zaman islemleri baslatiyorum

Ben kendi fikrimi paylaştım sana ne oluyor

• Çerçevesiz değil de ince çerçeveli demek gerekiyor.
    Şu tasarımla sanırım led bildirim de yok demek oluyor.
    Ve telefon olarak kullanmak için de aşırı büyük. Akıllı telefonda 5,5" üzeri pek pratik olmuyor.
  • Öncelikle kısa ve nokta atışı yapılmış bu inceleme için Mesut beye teşekkür ederim.
    Bu modelin ileride çıkması muhtemel yeni versiyonlarını görmek nasip olursa, Mesut Çevik'in eleştirilerinin ne kadar haklı olduğunu daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum.
    Burada Xiaomi'ye de bu yenilikçi anlayış ve cesaretlerinden ötürü teşekkür ederim.
  • Bakın eğer ki bu telefon bizim forumda 5 bin kullanıcı sayısına ulaşmazsa ve ülkemizde 2 milyon satmazsa ağır karaktersizsiniz. Adamlar size inandı çerçevesiz telefon yaptı. Kullanılabilirliği, işlevselliği berbat hale getirse bile yaptı. Şimdi tıpış tıpış alacaksınız. Almayıp da başka markaların % 70 ekran çerçeve oranına sahip cihazlarına " dijital çerçeve " diye dalga geçenleriniz büyük karaktersiz olduğunu ispatlamış olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bortecin09

sabırsızlıkla beklediğiniz telefonun hüsran çıkması sonrası yaşanan hayal kırıklığı yazalım bu videonun başlığına. Neymiş, çerçevenin ince olması herşey demek değilmiş.

Bence abartılı bir incelik var. Asimetrik tasarım da itici duruyor. Alt üst çerçeve olmalı biraz olsun diye düşünüyorum. Bu konuda samsung doğru adımları atıyor. Ümit ediyoruz ki sony, apple, birde asus bu tasarımlara yakınlaşır.

Ayrıca hala anlamış değilim şu parmak izini arkaya koymalarını. Ön tarafa yerleştirmek çok mu zor bu tuşu acaba. Ve yanına da iki tane fonksiyonları değiştirilebilir tuş koy, atama yapılabilsin. Böyle google ın istediği de olsun. Gidiyolar gidiyolar tee bilmem neresine tuş yapıyolar telefonların.

Xiaomi firmasını tebrik etmek gerek yinede, inovatif yaklaşımlarından dolayı. Ama bu olmamış.

Yorumunuza tamamen katılıyorum.

Asimetrik çerçeve çok kötü görünüyor. Çerçevesiz dendiği zaman 4 kenarda böyle olmalı. Aksi taktirde çirkin oluyor. Kendi kullandığım GM 5 Plus bile eşit çerçeve oranlarıyla daha iyi duruyor. Bundan önce kullandığım LG G2'de her ne kadar yan çerçeveler incecik olsa da alt taraf üstten kalın olduğu için o da iyi görünmüyordu.

Kapasitif tuş konusunda da sizinle aynı fikirdeyim. Herkes bu nedenle Samsung tercih ediyor; ancak mevcut durum nedeniyle ben tercih etmiyorum. Zira 5.5" ekran kullanmaya alıştım; fakat solağım. Geri tuşu sağda olduğundan 5.5" ekranlı bir Samsung kullanmam çok zor oluyor. Kapasitif tuşlarda simge yerine birer tane benzer simge olup, kullanıcı bunlara istediği gibi görev atarsa (sanal tuşlu LG telefonlar gibi) çok güzel olur. Sonuçta kapasitif tuş ve o da işlemini yazılımsal yapıyor. Tam bu noktada Google da hata yapıyor; saf Android'te sanal tuşlara görev atamaya izin vermiyor; bu defa da sağ elini kullananlar için sorun oluyor.

• İlgi çekici ve hoş bir cihaz olarak düşünüyprdum ama inceleme baya detaysız yavan olmuş..

• Telefon Android 6.0 üzerinde koşuyormuş, biz çalışıyor diye biliyorduk ne farkı var acaba çok merak ettim şimdi?

• xiamo mi5 s de incelemesini bekleriz.

• telefon fiyatları uctu gitti

• Tr de yok dimi bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesut :mi mix incelemesi yapacağım
    hepsiburada:delta yada diger distrubtör getirirmiki
    delta:bunu getiremeyiz mesut adamlar elimizdekinleri almayıp bunu getireceğiz diye bekleyecek
    mesut:peki ne yapayım incelemesini yapmayayım mı?
    delta:ya beklemesinler miui buna olmamış de almanıza gerek yok gbisinden bişiler bul salla sıkıla
    mesut:gelmicekse milleti fazla heycanlandırmayalım.ben bulurum bişiler:)

• quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıktaYaşayanAdam

Telefon Android 6.0 üzerinde koşuyormuş, biz çalışıyor diye biliyorduk ne farkı var acaba çok merak ettim şimdi?

Amerikan tarzı işte daha ne istiyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım hoş tamam ama o alttaki çerçeve zaten üstte olsa titreşimli ses iletimi gibi bir şeyi hiç gerektirmeyecek ahize de koyulur kamerada düzgün çeker alttaki çerçevede kamera dışında ne var merak ettim, boş kalınlık tuşlarda ekranda anlıyorum alttan tutarız diye yer bırakmışlar göya ama tutmak gerekirse üstten tutarım... Gel gelelim o titreşimle ses iletimi muhabbeti çok ilginç bir teknoloji hakkını yememek lazım başka yerlerde efsane olurdu.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.