Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix inceleme 'Rüya telefon testte' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • telefon güzel. elimdeki note2 yi değiştirmek için önce note7 aklımı çelmeyi başarmıştı o piyasadan çıkınca telefonu değiştirmemeye karar vermiştim. şimdi bunu görünce benim olmalı dedim. daha önce de 7 yıl nagage kullanmış biri olarak telefonun ağırlığı büyüklüğü umurumda değil. pili güzel ekran oranı iyi. kamerası elimdekinden iyi. donanımı uzun yıllar idare eder. 256 gb hafıza süper. 6gb da ram var daha ne olsun.fiyatı da 2000tl gibi bi şey oluyor. zaten yurtdışındayım aynı fiyattan alır pasaporta işletirim. bu telefonu takip edeceğim. elimdeki note2 iyice yıprandı 1 sene daha anca idare eder güzel bi telefon bulmam lazım yerine.

• Şu 15 saniyelik zorla reklam izlettirmek için kaç tl para alıyorsunuz? Çok merak ediyorum.
    Umarım 15 saniye harcadığımız zaman ve internetten sonra değecek bir meblağdır.

• Mi5 kullanıyorum hepsiburada dan garantili aldim muhteşem bir arayüz ve başka arayuze gerek duymayacaksiniz veya extra bir uygulama yüklemeye kinusmada ses kaydı var kullananlar için istedigin herşeyi ayri ayri sifreliyebiliyorsun notlar veya uygulama farketmez

• quote:

Android 6.0 üzerinde koşan telefonda MIUI 8.0 yer alıyor.

bu nasıl bir çeviridir anlamadım google translate mi yoksa birisi mi çevirdi ? bir ingilizce öğretmeni olarak gözlerimden kan geldi Türkçemiz bu hale mi geldi yazıktır...
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
    lenovo zuk z2 bahsettiğimiz sanal tuş olayını çözmüş. Daha bi tatlı olmuş. Olay budur yani. Sanal tuşlar var, istemiyorsan komple kapatıyorsun. Home butonuna ekstra özellikler getirmişler. Onca devasa firma varken bu inovasyon "zuk" diye bi marka altında yapılıyor. Tebrikler Lenovo. Moto serisinden de çok ümitliyim. Son zamanlarda vizyon sahibi nadir firmalardan bi tanesi.
  • 4000tl nedir yav

• mesutun oynadigi oyunun adi nedir arkadaslar

• Kamera ilk çıkan akıllı telefon ayarinda foto çekiyor gerçekten hayal kırıklığı. Dün aldım bugün pişman oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.5 saat ekran süresi bu pil için çok düşük

• miui arayüzü android telefonar içerisinde en iyisi bence, ama biraz kullanıp keşfetmek gerekiyor...

• telefon güzel değil.

• 1 saatlik kullanımda yüzde yüzden 90 a dusmesi normal mi? Batarya çabuk bitiyor gibi geldi bana. İphone bırakma nedenim bataryaydi. 4400mah olan telin şarjı böyle hızlı biter mi ya?

• Takip ettiğim markalar arasın da bir bu ürün birde Ultron Mobile firmasının çıkarmış olduğu ürün var arkadaşlar Ultron X-1 4.5G ikisi arasında kaldım Ultron daha ağır basıyor ama ekran sağlamlığı olarak. Birde çekiliş başlatmışlar fan sayfalarında ****/ultronkampany. Var mı bu ürünü kullanan ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.