Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix ön inceleme 'Geleceğin telefonu' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
1
Favori
2.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone ve Türk Telekom operatörü ile 800 MHz bandında çalışmıyor sanırım.

4G testi yapabilirseniz farkınız olur. On numara hizmet olmuş olur.
    800 MHz bandının bulunmaması bize ne kaybettirir, o kadar da ciddi bir sorun mudur görmüş oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Tasarım güzel ama alınmaz. 60 cm'den düşüşte kırılmış aşağıdaki videoda. Ekranıda satılmıyor kaldı ki satılsa bile Türkiye'de takacak adam yoktur zaten.

60cm'den düşüp de kırılmayacağını garanti edebileceğiniz telefon var mı?

Bırakın bu saçmalıklara kanmayı :) Düşmüş kırılmış da diğeri kırılmamış. Bütün telefonları %100 aynı koşullarda bir kaç farklı ortamda test etmedikleri sürece hepsi tıklama tuzağı.

60cmden düşüp kırılmayacağını garanti edebileceğim telefonlar var. Örneğin CAT S60.

Tabi drop testlere bakarak darbeye dayanıklılık konusunda iddiası olmayan telefonlar arasından telefon seçimi yapmak anlamsız olur, ayrı konu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

quote:

Tasarım güzel ama alınmaz. 60 cm'den düşüşte kırılmış aşağıdaki videoda. Ekranıda satılmıyor kaldı ki satılsa bile Türkiye'de takacak adam yoktur zaten.

Bırakın bu saçmalıklara kanmayı :) Düşmüş kırılmış da diğeri kırılmamış. Bütün telefonları %100 aynı koşullarda bir kaç farklı ortamda test etmedikleri sürece hepsi tıklama tuzağı.

60cmden düşüp kırılmayacağını garanti edebileceğim telefonlar var. Örneğin CAT S60.

Tabi drop testlere bakarak darbeye dayanıklılık konusunda iddiası olmayan telefonlar arasından telefon seçimi yapmak anlamsız olur, ayrı konu.

Htc 10 var. 1 metreden düşür yine kiramazsin.drop test izledim daha demin

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞamlıReis

quote:

quote:

quote:

Htc 10 var. 1 metreden düşür yine kiramazsin.drop test izledim daha demin

Kırılma durumunda HTC garanti kapsamında ücretsiz tamir yapıyorsa sorun yok.

• Sar degeri kaç?

• hemen alalım bir dane

• bu nedir arkadaş tepsi gibi azcık küçük yapın şu telefonları yav.

• Öncelikle tebrik ederim, sanırım ilk mi mix inceleme videosu çeken sizsiniz, Bende bu telefonun peşindeyim, çin de bile karaborsa olmuş bir telefonu türkiyeden almak zor, bende şuan çin de olan bir arkadaşa rica ettim aralık sonu, ocak ayı başı gibi dönecek türkiye ye , bir sıkıntı çıkmazsa aldıracağım bende. Benim sormak istediğim şu , bu telefonun günlük kullanımda bir sıkıntısı var mı ? Şuan kullandığım cihazı elden çıkarmadan önce iyice deneyimlemek istiyorum, ufaktan da korkmuyor değilim, telefon çok büyük gelir mi bana, kullanım Ergonomisi nasıl ? malum çin e özel bir telefon olduğu için türkiye de günlük kullanım da bir sıkıntı çıkartır mı ? Bu telefona herhangi bir Xiaomi telefonun romu atılır mı ?
  • Bu fırsatı bizim gibi Xiaomi mi mix bekleyenlere, merak edenlere verdiğiniz için şahsım adına teşekkür ederim spencermila.
    Şuan stoğunda mi mix olan telefoncular istanbulda telefonun kutusunu elletmiyorlar bile, bırak telefonu göstermeyi. Bu yüzden yaptığınız hem donanım haber için, hemde bizim gibi meraklı kitleler için büyük incelik..

Telefonu nereden ve ne kadara aldınız ? paylaşırsanız sevinirim.
  • Abi sen niye hoparlör diyemiyorsun?

• cihaz tasarım açısından yenilik barındırsada benim pek hoşuma gitmedi. Ekran çok büyük 6.4 günlük kullanım için ideal değil. Ayrıca telefon kutu gibi duruyor ekran çerçevesiz olmasına rağmen. Videoyu ama galiba türkçe dil desteği sunulmuyor.Tr de garanti durumuda yok şuan. Xiaomi nin daha hoş tasarımlı telefonları olduğunu düşünüyorum. Bana En hoş çerçeve tasarımı ve kasa oranı olan telefon bana göre lg g2 dir. Ekran boyutu ve çerçeve tasarımıyla, bence o modeli örnek alsın bazı firmalar.

• 20 Cm'den G3 düştü ekran pert oldu. Bunun sadece kenarında bir ezilme var. Yüzde 90 bilmem kaç ekran kasa oranı var tam köşesinden düşüp ezildiği için adam alınmaz diyor. Herkese dağıtıyorlardı zaten. Aman sen alma.
  • GPS Testi,
    ekran uyanması için yapılan çift tıklama Lg deki gibi başarılı mı ?

• quote:

quote:

quote:

CAT S60 zaten dayanıklılık üzerine dağcılar yada extreme kullanıcılar için geliştirilmiş bir model. Normal kullanımı ve normal kullanıcıyı baz alan ürünler ile onu kıyaslamak bana çok makul gelmedi. Mesela s7 Edge , yada benzeri telefonlar ile kıyas yaparsak hemen hemen aynı değerlere sahip olacaktır düşme konusunda. 1 hafta önce 6s+ ı cep mesafesinden yere düşüren biri olarak söylemek isterim ki : normal telefonlar kesinlikle darbelere dayanıksız. Zaten öyle bir iddiaları da yok firmaların. Bu yüzden bunu konuşmak gereksiz bence.

Samsung un kenarları kavisli devrimi ile yaptığı yolda xiaomi de komple ekran yaparak geliştiriyor. Ki bunlar güzel şeyler. Zamanla daha dayanıklı ve daha işlevsel olacaktır bunlar.

• Şu tasarımı 5 yada 5.5 inch bir ekranda yapsalar o telefon kullanılabilirlik olarak harika olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: spirituals

quote:

quote:

quote:

CAT S60 zaten dayanıklılık üzerine dağcılar yada extreme kullanıcılar için geliştirilmiş bir model. Normal kullanımı ve normal kullanıcıyı baz alan ürünler ile onu kıyaslamak bana çok makul gelmedi. Mesela s7 Edge , yada benzeri telefonlar ile kıyas yaparsak hemen hemen aynı değerlere sahip olacaktır düşme konusunda. 1 hafta önce 6s+ ı cep mesafesinden yere düşüren biri olarak söylemek isterim ki : normal telefonlar kesinlikle darbelere dayanıksız. Zaten öyle bir iddiaları da yok firmaların. Bu yüzden bunu konuşmak gereksiz bence.

Samsung un kenarları kavisli devrimi ile yaptığı yolda xiaomi de komple ekran yaparak geliştiriyor. Ki bunlar güzel şeyler. Zamanla daha dayanıklı ve daha işlevsel olacaktır bunlar.

Ben normal cihazlar ile kıyaslama yapmadım zaten, sadece darbeye dayanıklı cihazların da piyasada bulunduğunu söyledim.

Çok ince çerçeveli telefonların zamanla daha dayanıklı olacağını pek sanmıyorum. Bugüne kadar zamanla dayanıklılıkları azaldı çünkü. Çoğunluk dayanıklılık yerine tasarımı tercih ediyor.

• Günlük kullanım için büyük aynı tasarım ve özellikleri keşke 5.0 -5.2 için yapsalardı tadından yenmez bir cihaz olurdu.
  • Mesut abi bu cihazın 256/6 Gb versiyonunda, kamera ve parmak izi semsörünün kenarındaki kısımlar altın kaplamaydı sanırım, elinizdeki cihazdan fiziksel olarak bir farkıda bu.
    Miui konusunda haklı olduğunuz konular var hocam, bende redmi note 3 pro kullanıyorum, özellikle kendi tarayıcısının ütopik huyları var ama çok kullanışlı olduğundan alternatifi yok bence.(Sayfaları sonradan offline olarak görebiliyorsunuz ,Son arananları önermesi vs.)
    Miuinin kendi launcheri işlevsiz geliyor sadece bana.

Quickball koyabiliyorsunuz bu arada.Parmak hareketinin yerini tutmasada bence iş görür.
    Settings > Addional settings > Quick ball kısmından açabilirsiniz.
    Miuinin kullanım şekline alıştıktan sonra normal android çok boş gelmeye başlıyor, bildirim alanında bağlantı hızı gösterme, butonların görevlerini değiştirme,Uygulama klonlama(çift whatsapp kullanmak için vs.) dahili antivirüs,güvenlik merkezi, tüm sisteme uygulanabilen ses ayarları,ekolayzır gibi önemli özellikleri var.
    Bu arada şebeke adına Honanımdaberi yapıştırmışsın hemen abi.
    Son olarak cihazda Türkçe dil desteği yok mu? Cihaz çok yeni olduğundan Xiaomi çıkarmamışta olabilir gerçi.

Ekleme: Sanal tuşlar üzerinde soldan sağa parmağınızı kaydırınca cihaz, tek el kullanım moduna giriyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 25 Kasım 2016; 12:49:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tachyon

20 Cm'den G3 düştü ekran pert oldu. Bunun sadece kenarında bir ezilme var. Yüzde 90 bilmem kaç ekran kasa oranı var tam köşesinden düşüp ezildiği için adam alınmaz diyor. Herkese dağıtıyorlardı zaten. Aman sen alma.

Almam merak etme.

• quote:

quote:

Ekranı kırarsanız garanti dahilinde 4 yıl boyunca. Ücretsiz değişim yapıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.