Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix ön inceleme 'Geleceğin telefonu' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
2.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre1393

Becerebilirsen resmi rom yükle, Çinlilerin yüklediği modifiyeli rom kullanmadım, güvenmem.

peki cihaza hangi roomu yüklemek lazım resmi sitedeki roomumuhttp://en.miui.com/download-317.html bu sitedeki hangi roomu yüklemek lazım türkce kullanmak icin sıkıntısız
  • Öncelikle incelemede değinilen noktalar çok güzel olmuş elinize sağlık fakat yenilikçi bir teklonojik ürünü incelerken biraz objektif olmakta fayda var Mesut Bey.

Umarım bu telefon da mükemmeli bulamayan dh üyeleri tarafından çerçevesi çok ince bahanesiyle çöp olarak nitelendirilmez. Malum Xperia modellerini çerçeveden dolayı çöp olarak nitelendirdi çoğu dh üyesi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

Becerebilirsen resmi rom yükle, Çinlilerin yüklediği modifiyeli rom kullanmadım, güvenmem.

peki cihaza hangi roomu yüklemek lazım resmi sitedeki roomumuhttp://en.miui.com/download-317.html bu sitedeki hangi roomu yüklemek lazım türkce kullanmak icin sıkıntısız

Resmi türkçe rom için global de satışa çıkması lazım, ancak %99 Çin dışında satmayacak xiaomi.
    Bende redmi note 3 pro var, global rom olmasına rağmen Çin romu kullanıyorum. Morelocale 2 uygulaması ile türkçe ayarı ekliyorum, sistem yine ingilizce kalıyor ama yüklediğim uygulamalar türkçe dil desteğine sahipse türkçe çalışıyor.

Rom, root falan bu senenin mi telefonlarında hep aynı, mi5 konusuna sorarsan kolayca cevap alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi şu telefondaki inovasyona bakın birde iphone 7deki.

• Herkesin zevkine saygı duyarım ama ekranın üst kısmı bana çok itici geldi. Saçı uzamış ama gözüne girmesin diye alnının ortasından kesilen çocuklara dönmüş telefon.

• Tam da telefonum kırılmışken yeni telefon alayım diyordum. Hangi mecralardan güvenle temin edebiliriz acaba?

• Tasarım harikası gerçekten. Telefonu alan arkadaşa hayırlı olsun. Merak ettim, pasaport kaydı hariç ne kadar tuttu bedeli?
  • Sony Xperia Z ultra da aynı ekran boyutundaydı. Karşılaştırma yapılsa ergonomi ve tutuş ile ilgili. Bir de bu telefon kaç inç olsaydı elde daha iyi tutulurdu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyati diger Xiaomi modellerinden pahali yalniz
  • sony tasarımdan örnek alsın (sony de ekran kasa oranı %55-60)

• ''Mi Mix 192KHz 24 bit yüksek çözünürlükte ses çıkışı verebiliyor ve iyi bir kulaklıkla üst seviye müzik deneyimi sunuyor. ''

Telefonlarda müzik için en iyi ses kalitesi sunan cihaz bu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

''Mi Mix 192KHz 24 bit yüksek çözünürlükte ses çıkışı verebiliyor ve iyi bir kulaklıkla üst seviye müzik deneyimi sunuyor. ''

Telefonlarda müzik için en iyi ses kalitesi sunan cihaz bu mu ?

Ses icin v20 de öncelik olsun telefonların cogu sesi standart verir gibi üst modelde olsa bir kaliteli mp3 cihazı gibi beklemek mantıksız olur aslında bakarsan....
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    ''Hi-Fi Quad DAC''

http://www.lg.com/tr/akilli-telefon/lg-V20?gclid=CJqstamswtACFRdmGwod1LMIxw

LG V20‘nin satış fiyatı 2.699 ile 2.799 TL fiyat aralığında satışa sunulacağını düşünüyoruz...

-----------

İphone dan da iyi ses veriyor yanılmıyorsam.Bu telefonda ayrıca emektar Nokia N91 deki gibi fiziksel bir ses çipi mi,mevcut ?

Bayağıdır takip etmiyorum piyasayı en son n91 deki müzik kalitesini başka cihazlarda bulamamıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

''Hi-Fi Quad DAC''

http://www.lg.com/tr/akilli-telefon/lg-V20?gclid=CJqstamswtACFRdmGwod1LMIxw

LG V20‘nin satış fiyatı 2.699 ile 2.799 TL fiyat aralığında satışa sunulacağını düşünüyoruz...

-----------

İphone dan da iyi ses veriyor yanılmıyorsam.Bu telefonda ayrıca emektar Nokia N91 deki gibi fiziksel bir ses çipi mi,mevcut ?

Bayağıdır takip etmiyorum piyasayı en son n91 deki müzik kalitesini başka cihazlarda bulamamıştım

Sen iPhoneyi boşver ses icin v20 iyidir

• LÜTFEN
    LÜTFEN
    LÜTFEN
    !!!!!!!!!!!!
    INCIIINA CINCIIINA DEĞİNİN İNCELEMEDE
    UZUNLUĞU ZERRE FARKETMEZ..HERKES BUNU BEKLİYOR..LÜTFEN HERŞEYİ İNCELEYİN LÜTFEN..
    1 SAAT OLSUN İSTERSE İNCELEME...AMA SERİİ LÜTFEN:D

• Farkınızı yine ortaya koymuşsunuz..

• yalnız kamera çöp
  • MESELA AZ SCREEN RECORDER İLE
    1080P 60FPS OLARAK
    CLASH ROYALE VEYA NE BİLİYM YANİ ONLİNE BİR 2 VEYA 3 D OYUNU KAYDETMEYİ DENEYEİBLİRSİNİZ
    BİTRATE AUTO DA TUTARAK
    DAHA SONRA MX PLAYER DA ORTALAMA FPS SİNE VE BİTRATE SİNE BAKILARAK OYUN OYNARKEN KAYIT ESNASINDA ATIYORUM..5DK LIK KAYITTA FPS DÜŞÜKLÜĞÜ YAŞIYORMU YA DA BİTRATE 4-5 MEGABİTLERDE DOLAŞABİLİYOR MU
    BEN S6 KULLANIYORUM VE CLASH ROYALE KAYDETMEDEN KERNEL AUDİTİOR DAN ÇEKİRDEKLERİ FULLUYORUM
    YİNEDE 1080 DE 2.5 MEGABİT BİTRATE TE 50FPS İ GEÇEMEDİM.
    ISINDIKÇA HELE 40 LARA 35 LERE DÜŞÜYOR..
    BENDE 720P OLARAK 3MEGABİTTE KAYDEDİYORUM 52FPS CİVARINDA..
    BUNDA NASILDIR ACABA ÇOK MERAK ETTİM..SD821 VE4GB RAM İLE..

• Soran arkadaşlar var. 5.5 Inc olsaydi elde çok rahat tutulurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

sony tasarımdan örnek alsın (sony de ekran kasa oranı %55-60)

O dediğin Apple hocam. Sonyde 69 70 civarında geziyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.