Şimdi Ara

Xiaomi Mi Mix ön inceleme 'Geleceğin telefonu' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
2.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sadece o tarz telefonların bu tarz tasarım odaklı telefonlarla aynı yerde anılmasını gereksiz buldum hepsi bu .

Hem teknoloji gelişiyor hemde insanlar hem tasarım hemde dayanıklılık konusunda bir takım isteklerde bulunuyor.

Bu yüzden firmalar kulak vermek zorundalar bizlere.

"Çerçeve" dedik herifler inceleştirdi , "batarya" dedik herifler arttırdı vs vs... Zamanlar geliştirmek zorundalar. Yoksa satacak bir şeyleri kalmaz ellerinde. ( Bu arada çok gelişmese de 10 yıl geriye baktığınızda güzel gelişmeler mevcut. )
  • Gelecegin telefonu buysa ben oynamiyorum, hayallerim yikildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Bu fırsatı bizim gibi Xiaomi mi mix bekleyenlere, merak edenlere verdiğiniz için şahsım adına teşekkür ederim spencermila.
    Şuan stoğunda mi mix olan telefoncular istanbulda telefonun kutusunu elletmiyorlar bile, bırak telefonu göstermeyi. Bu yüzden yaptığınız hem donanım haber için, hemde bizim gibi meraklı kitleler için büyük incelik..

Telefonu nereden ve ne kadara aldınız ? paylaşırsanız sevinirim.

çağlayandan semsers iletişimden 3150 aldım
  • İncelemede Fiyat bilgisi duymak istiyorum.Çünkü ön gösterimde kabaca telefon anlatılmış yani emeğinize sağlık telefonu yollayan arkadaş ve sizin vesilenizle telefonu gördük sizin elinizdeki model 128gb olmalı.

• "Karşı tarafın sesi özel bir yöntemle kulağa aktarılıyor. Önce dijital analog bir dönüştürücü ses sisnyalini piezoelectic seramik bir katmana iletiyor. Sonrasında burada analog titreşim üretileren ekran arkasındaki metal kasanın titreşmesi sağlanıyor ve siz kulağınızı ekrana yasladığınız anda titreyen kasa üzernden ses kulağa iletiliyor."

beni en çok şaşırtan özelliği bu oldu. vay be adamlar neler yapmış.

• MUH-TE-ŞEM telefon. Xiaomi RESMİ olarak türkiyeye gelsin KAMPANYASI yapalım

• Mesut abi bu teli nerden satın alabiliriz

• bi şu xiaomi hi-tech ve inovasyona bakın. birde dandik soni nin takoz çeçevelerine bakın.

• bi şu xiaomi hi-tech ve inovasyona bakın. birde dandik soni nin takozlarına bakın.

• mi4 kullaniyorum -hala- cihazın harikulâde olduguna eminim.hem amerika yerine Çin kazansın.param olsa instabuy !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: spirituals

Ben sadece o tarz telefonların bu tarz tasarım odaklı telefonlarla aynı yerde anılmasını gereksiz buldum hepsi bu .

Hem teknoloji gelişiyor hemde insanlar hem tasarım hemde dayanıklılık konusunda bir takım isteklerde bulunuyor.

Bu yüzden firmalar kulak vermek zorundalar bizlere.

"Çerçeve" dedik herifler inceleştirdi , "batarya" dedik herifler arttırdı vs vs... Zamanlar geliştirmek zorundalar. Yoksa satacak bir şeyleri kalmaz ellerinde. ( Bu arada çok gelişmese de 10 yıl geriye baktığınızda güzel gelişmeler mevcut. )

Firmalar kullanıcıya kulak veriyor zaten ama kullanıcıların çoğunluğu için dayanıklılık kriteri telefon seçiminde üst sıralarda değil. Dayanıklılık isteyen kullanıcılar iyi korumalı bir kılıf alıp, belli bir seviyede sağlamlığa sahip oluyor.

• Telefunun ekran kasa orani dogru degilmis üçkagitcilik yapmislar ufaktan yuzde 91 degil yuzde 84 ölçmuş gsm arena hahaha

http://www.gsmarena.com/the_xiaomi_mi_mix_is_finally_here_heres_the_real_screentobody_ratio-blog-21824.php

• şahsen çok beğendim cihazı. dolardan dolayı şuan alınması zor bence.
  • Dün bir tane sattım bir arkadaşa. Tabi satınca da dedim ki aç bir bakalım.
    En merak ettiğim şey ahizesiz ses nasıl çıkıyor konusuydu.
    Sim taktık arama yaptık.....Arkadaş nasıl yani? La telefonun arkasını altını önünü neresini kulağıma dayasam sesi duyuyorum...
    Bu çok ilginçti. Bir de şunu ekleyeyim inanılmaz kaygan. Yılan gibi :) bence o invisble shieldlerden falan alıp kaplamak lazım.
    Paylaşayım dedim....

Not: 3250 ye sattım ... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: peters

İncelemede Fiyat bilgisi duymak istiyorum.Çünkü ön gösterimde kabaca telefon anlatılmış yani emeğinize sağlık telefonu yollayan arkadaş ve sizin vesilenizle telefonu gördük sizin elinizdeki model 128gb olmalı.

incelemedeki ürün 128 gb fiyat ise 3150 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanbay

Dün bir tane sattım bir arkadaşa. Tabi satınca da dedim ki aç bir bakalım.
    En merak ettiğim şey ahizesiz ses nasıl çıkıyor konusuydu.
    Sim taktık arama yaptık.....Arkadaş nasıl yani? La telefonun arkasını altını önünü neresini kulağıma dayasam sesi duyuyorum...
    Bu çok ilginçti. Bir de şunu ekleyeyim inanılmaz kaygan. Yılan gibi :) bence o invisble shieldlerden falan alıp kaplamak lazım.
    Paylaşayım dedim....

Not: 3250 ye sattım ... :)

ekran flimi bulamadık nereden buluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyunDelisi

Bi şu telefondaki inovasyona bakın birde iphone 7deki.

G3 kullanıyorum, kusura bakmayın ama bu telefonla 7 kıyaslamak bence hata. En azından iPhone'da minimum 4 sene güncelleme desteği olacak oysa bu telefonda 2 sene güncelleme bile gelmeyecektir.
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Bu kadar emin oldugunuza gore bize dayanaginizi aciklayabilir misiniz

• Mi Mix nasıldır bilmem ama ben 5s Plus 128gb 6gb ram cihazın "kamera" performansından pek memnun değilim. Geri kalan herşey için kim telefonu alacaksa kefilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 26 Kasım 2016; 0:51:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsaytıbozanstoper

Bu kadar emin oldugunuza gore bize dayanaginizi aciklayabilir misiniz

Google. Kendileri açıklamışlardı, 18 aydan fazla güncelleme vermeyeceğiz diyenler kendileri.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.