Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (545. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.250
Cevap
150
Favori
537.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muhtemelen batarya ölmüştür. Benim eski LG G3 telefonum da böyle yaptığında bataryayı değiştirmek sorunu çözmüştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu cihaz için yedek hızlı şarj adaptörü ve kablosu arıyorum, kullandığınız kaliteli bir şey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallium

Merhaba. Harici mikrofon kullanan var mi telefonda? Ben boya by1 diye bi model denedim. Yaka mikrofonu olarak geçiyor. Ama çalışmadı. Sonra kulaklık çıkışını mikrofon ayrı kulaklığı ayrı çıkışa bölen bi aparat da kullandım yine olmadı. Open camera diye bir uygulamadan harici mikrofon özelliği kullanarak denedim olmadı. 2-3 ses kaydetme uygulaması denedim gene olmadı.

Bluetooth gibi Kablosuz bağlanan mikrofon var mı bildiğiniz? Yada gitar kaydı icin vidyo esnasında sesi daha kaliteli nasıl kaydederim?
    Ben de mikrofonlu kulaklık soracağım. Tavsiye var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Hocam aliexpressten ugreen ürünleri alabilirsiniz. Ben telefonu ilk aldığımda kurumda kullanmak için yedek kablo almıştım. Halen taş gibi maşallah. Veri ve hızlı şarj da destekliyor. İndirim kuponu vs veriyor zaten. En azından vergiyi o kuponlar ile telafi edebilirsiniz. Şarj adaptorlerini hiç denemedim ama o konuda yanlış yönlendirmek istemem. Ancak kötü olacağını düşünmüyorum.

• Telefonun kutusunu karıştırırken bunu buldum. Bu ne oluyor ve ne işe yarıyor?

Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Reiskonen

Telefonun kutusunu karıştırırken bunu buldum. Bu ne oluyor ve ne işe yarıyor?

3 mm kulaklık jaki için dönüştürücü

• Kadirdalgic kullanıcısına yanıt
    Eyv hocam.

• Arkadaslar merhaba

Mi Note 3 telefonumdan hâlâ cok memnunum ancak artik batarya 1 günü cikarmamaya başladı, acaba orijinal batarya değişimi yapan bir yer var mıdır?

Yoksa İstanbul içinde tavsiye edebileceğiniz bir yer var mi?

Bu konudaki önerilerinize cok ihtiyacim var çünkü siradan bir yere gidip yan sanayi bir ürünle telefonumu daha kötü hale getirmek istemiyorum,

Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: sHowManTR

Arkadaslar merhaba

Mi Note 3 telefonumdan hâlâ cok memnunum ancak artik batarya 1 günü cikarmamaya başladı, acaba orijinal batarya değişimi yapan bir yer var mıdır?

Yoksa İstanbul içinde tavsiye edebileceğiniz bir yer var mi?

Bu konudaki önerilerinize cok ihtiyacim var çünkü siradan bir yere gidip yan sanayi bir ürünle telefonumu daha kötü hale getirmek istemiyorum,

Tesekkurler
    İstanbul için tavsiye olursa güzel olur.

Ben bu 2 yeri buldum ama iyi midir bilmem.
    https://www.gsmiletisim.com/urun/xiaomi-mi-note-3-batarya-degisimi/
    https://www.xiaomiteknikservisi.com/urun/xiaomi-mi-note-3-batarya/

• Arkadaşlar bu telefonda widevine l1 var mıydı .. netflix için soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Benimde son birkaç haftadır şarjda takılıyken özellikle reset atıyor veya kapanıyor

Alıntıları Göster
    Benim de 2,5 yıldır severek kullandığım telefon, şarj %50 civarına düşünce kapanıp kapanıp açılıyordu. Formatladım, düzelmedi. Batarya değişimi yaptırdım ama yine düzelmedi.

Aynı dönemde bir çok kişinin bu sıkıntıyı yaşamış olması da ilginç, bir çözüm bulabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

Benim de 2,5 yıldır severek kullandığım telefon, şarj %50 civarına düşünce kapanıp kapanıp açılıyordu. Formatladım, düzelmedi. Batarya değişimi yaptırdım ama yine düzelmedi.

Aynı dönemde bir çok kişinin bu sıkıntıyı yaşamış olması da ilginç, bir çözüm bulabildiniz mi?

Alıntıları Göster
    Benim telefonum özellikle şarjda aşırı ısınmaya başladı, neredeyse alev gibi oluyor ısındıktan sonra da kendini kapatıyor.
    Şarj aletim veya kablom değişmedi eskiden beri kullandığım şarj cihazı, sorun büyük ihtimal pilde gibi.
    Aliexpress den sipariş verip değişmeyi düşünüyorum bataryayı, bakalım çözüm olacak mı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Arkadaşlar bu cihaz için yedek hızlı şarj adaptörü ve kablosu arıyorum, kullandığınız kaliteli bir şey var mı?
    Amazon da gm nin kablosu ve 12v çıkışlı şarj aleti var. Oldukça kaliteli.

• Benim de pil şişip arka kapağı çatlattı sonunda.

Son 1-2 haftadır bir gariplik seziyordum, özellikle %20 altına düşünce birkaç dakika içerisinde kapanıyordu ya da şarjda iken hiç olmadığı kadar ısınıyordu.

Şimdi hem arka kapak değişimi hem de pil değişimi gerekecek. Alıp kendim yapsam mı diyorum, şimdi ikisine birden az istemezler sanırım.

Edit:https://www.gsmiletisim.com/urun/xiaomi-mi-note-3-ekran-degisimi/

Linkteki firmadan 150 TL batarya, 100 TL arka kapak değişim fiyatı aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jahnny -- 12 Temmuz 2020; 16:2:55 >
  • saç kurutma makinasıyla kapağı açarız ama batarya değiştirmek için videodaki gibi bütün parçaları çıkarmak gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomv

saç kurutma makinasıyla kapağı açarız ama batarya değiştirmek için videodaki gibi bütün parçaları çıkarmak gerekiyor mu?
    Sanırım çok parça çıkartılmıyor. Ancak kapağı açmak için ince plastik şeylerden falan lazım. Üstüne kapağı tekrar kapatmak biraz zor olabilir.
  • Benim kendi kendine sürekli kapanıp açılma sorunu, batarya değişimi ile de düzelmedi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Klasörlediğim uygulamaya giriş yapmaya çalıştığımda klasör açılmıyor ve hata veriyor sistem başlatıcı durdu gibi napıcam bunu çözmek için? Kapattım açtım bişey değişmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Sanırım çok parça çıkartılmıyor. Ancak kapağı açmak için ince plastik şeylerden falan lazım. Üstüne kapağı tekrar kapatmak biraz zor olabilir.

Alıntıları Göster
    içinde uhu gibi bir şey var ısıtınca yapıştırıcı gevsiyor. iyice ısıtınca çok zorlamadan kapak çıkar.
    internetten şöyle bir şey alsak kendimiz yapabilir miyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomv

içinde uhu gibi bir şey var ısıtınca yapıştırıcı gevsiyor. iyice ısıtınca çok zorlamadan kapak çıkar.
    internetten şöyle bir şey alsak kendimiz yapabilir miyiz
    https://m.n11.com/arama?srt=PRICE_LOW&q=xiaomi%20mi%20note%203%20batarya%20seti

Alıntıları Göster
    Link çalışmıyor ama bu bataryalar orijinal mi peki?

Biraz ince işçilik gibi duruyor ama videolarda kolay görünen bazen yaparken o kadar kolay olmuyor :)

Kapak ısıtılıp açılabilir belki ama sonrasında dediğim gibi nasıl kapatılacak tekrar o kısımları ısıtıp bir süre biraz baskıda tutulursa aynı şekilde yapışır mı acaba ama o yapıştırıcıdan almak daha iyi olabilir.

• 
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.