Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (546. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.250
Cevap
150
Favori
537.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mersinaki

Link çalışmıyor ama bu bataryalar orijinal mi peki?

Biraz ince işçilik gibi duruyor ama videolarda kolay görünen bazen yaparken o kadar kolay olmuyor :)

Kapak ısıtılıp açılabilir belki ama sonrasında dediğim gibi nasıl kapatılacak tekrar o kısımları ısıtıp bir süre biraz baskıda tutulursa aynı şekilde yapışır mı acaba ama o yapıştırıcıdan almak daha iyi olabilir.

Alıntıları Göster
    en kolayı tamirciye vermek ama bu kadar dolandırıcının olduğu bir ülkede insanın aklına herşey geliyor. içine yazılım uygulama yükleyip yüklemeyeceklerini nasıl bileceğiz. Bu ülkede olmaz denen bir sürü şey oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomv

en kolayı tamirciye vermek ama bu kadar dolandırıcının olduğu bir ülkede insanın aklına herşey geliyor. içine yazılım uygulama yükleyip yüklemeyeceklerini nasıl bileceğiz. Bu ülkede olmaz denen bir sürü şey oldu.

Alıntıları Göster
    Aynen. Ayrıca tamirciye verince sanki dikkat etmeyip çizeceklermiş gibi bir endişe oluşuyor yada başka sorunlar ortaya çıkabilir diye şüphe duyuyorsunuz. Yani bir yeri düzeltirken başka yerlerde sorun çıkartırlar diye endişe ediyorsunuz. Keşke pil değişimi daha kolay olsaymış.

• anilxx92 kullanıcısına yanıt
    Reset atma durumu benimde basima iki üç kere geldi bu güne kadar hic olmamıştı.
    Özellikle son güncellemeyi yüklediler hemen sonra olması ilginç.

Cihazı android 8e indirmemizin imkanı var mı?

8 sürümünde ki son güncel romu bulup yukleyebilir miyiz?

• tel 4.kattan düştü ekranı biraz çatladı yine de ekran aldım 270 n11 den ama bozuk çıktı.geride almaz sanırım.eski ekranda çöpe oldu sökerken. elinde ekranı sağlam ama bozuk olan var mı? kendi anakartımı takacağım.içinde bilgiler vardı.garanti sağlam ekran da olur.

• fiyat performans
  • fena da değil
  • bu telefonu hdm kablosu tanıyor mu tv ye bağlamak için.çevirici alsak

• quote:

Orijinalden alıntı: efe80

bu telefonu hdm kablosu tanıyor mu tv ye bağlamak için.çevirici alsak
    Bildiğim kadarıyla olmuyordu. Ben de Mi Box S var. O şekilde kablosuz aktarabiliyorum. Direk telefon ekranını yansıtmadım ancak youtube dayken bir tuşa basıp direk aktarabiliyor. Bir uygulama kurmuştum. Onunla fotoğraflar videolar vs hepsini televizyona yollayabiliyorum.
  • efe80 E kullanıcısına yanıt
    Smart TV kullanıyorsanız kablosuz ekran yansıtma var. Ancak yansıttığınız televizyonun iyi olması aktarımın daha senkron olmasını sağlıyor. En azından bende ki TV için bu şekilde. Bir ara sizin dediğiniz şekilde kablo olayını düşündüm ama pahalı geldi ve sanki buradan bir kaç arkadaş da pek işlevsel olmadığını belirtti diye hatırlıyorum.

• efe80 E kullanıcısına yanıt
    hdmi kablo ile bağlayamassın çünkü donanımsal display out yok. Hatta Çin markalarının çoğunda yok. Ancak arkadaşın dediği gibi aynı wifi ağına bağlı iyi bir smart tv'ye bağlarsan oyun bile oynarsın. Ben cok düşük bir gecikme ile oyun oynadım. Modemin de iyi olması gerekiyor.
    .

• Note 3 kaç gb flash bellek destekliyor

• Note 3 kaç gb flash bellek destekliyor

• knopix2626 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Xiaomi airtdots kullanıyorum. Cok kaliteli ses alamasamda bana yeterli geliyor. Bazı sesler bende MP3 lerin eski oluşundan olabilir tabi. Belki 15 yıl once indirdiğim MP3ler sonucta.
    Mikrofona gelin e bazı incelemelerde mikrofonu kötü diyorlar ama. Ben cok sıkıntı yaşamadım. Karşı taraftaki konuştuğumu anladı hep.

Ama sıkıntısı müzik dinlerken şarkıyı ileri geri alma özelliği yok. O can sıkıcı bir durum benim için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Müzik çalar sizlerde de yarıda kalıp çöküyor mu arkadaşlar. Nedense sürekli bir çökme var. Aynı şekilde Google müzikte çöküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbegisi

Note 3 kaç gb flash bellek destekliyor
    64 kullandım ben üstünü bilmiyorum

• Arkadaşlar, telefonu USB ile televizyona bağlarsam görüntü alma şansım var mıdır?

• Arkadaşlar çözemediğim bir sorunum var. Telefonu usb ile hiç bir pc hiç bir kabloyla görmez oldu. Aşağıda fotoğrafları yüklediğim hataları veriyor pcler. İnternete yazan driver ekle kaldır güncelleştirme mtk usb hata ayıklama herşeyi denedim. Twrp root vardı herşeyi temizleyim wipe la derken işletim de gitti Android yazı ekranında kaldı. Allahtan hafızada fastboot root vardı twpr ile kurdum ama kurulum olunca root ve twpr de gitti. Şuan ne root var ne pc görüyor. Tel fastboot moda giriyor ama kabloyu asla görmüyor. Aktarım modu gelmiyor takınca. Yine de ayarlardan dosya aktarımı ya da diğer seçenekleri seçmek bişeyi değiştirmiyor. Ben bi şarj giriş yerini iğne ile temizlemiştim bi yeri bozmuş olabilir miyim
    Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rush10 -- 7 Ağustos 2020; 21:2:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rush10

Arkadaşlar çözemediğim bir sorunum var. Telefonu usb ile hiç bir pc hiç bir kabloyla görmez oldu. Aşağıda fotoğrafları yüklediğim hataları veriyor pcler. İnternete yazan driver ekle kaldır güncelleştirme mtk usb hata ayıklama herşeyi denedim. Twrp root vardı herşeyi temizleyim wipe la derken işletim de gitti Android yazı ekranında kaldı. Allahtan hafızada fastboot root vardı twpr ile kurdum ama kurulum olunca root ve twpr de gitti. Şuan ne root var ne pc görüyor. Tel fastboot moda giriyor ama kabloyu asla görmüyor. Aktarım modu gelmiyor takınca. Yine de ayarlardan dosya aktarımı ya da diğer seçenekleri seçmek bişeyi değiştirmiyor. Ben bi şarj giriş yerini iğne ile temizlemiştim bi yeri bozmuş olabilir miyim

Eğer usb girişi sağlamsa cihaz brick olmuş olabilir.
    Bu aşağıdaki konuda bir yöntem anlatılmış deneyebilirsiniz,işe yarama ihtimali var.https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-note-3-icin-test-point-metodu-ile-unbrick-yapma-anlatimi.26683/

• anilxx92 kullanıcısına yanıt
    hocam cihaz açık şuan kullanıyorum brick olsa açılmaz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rush10

hocam cihaz açık şuan kullanıyorum brick olsa açılmaz sanırım
    Ben açılmıyor diye yazmıştım,eğer telefon açılıyor ve hiçbir kablo ile bilgisayar görmüyorsa büyük ihtimal soketi bozulmuştur.
    Bazı durumlarda telefon şarj alsa bile dosya aktarımı yapmayabiliyor bu da yine soket arızası.
  • 
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.