< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz Muay -- 29 Kasım 2020; 14:34:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (553. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Şuan 12.0.1 sürümün kullanıyorum ama hızlı şarj özelliği çalışmıyor güncellediğimden beri. Bir kere daha indirip yükledim ama değişen birşey olmadı çözüm önerisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Farklı bir adaptör ve kabloyla denediniz mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2artı8 -- 5 Aralık 2020; 1:2:38 >
Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 3.5 yıldır severek kullandığım Mi Note 3'ümü satarak uygun fiyata bulduğum Redmi Note 9S'e geçiş yaptım. Başta artık miadını doldurmaya başlayan, bazen günü çıkaramayan batarya ve daha büyük ekran istemem nedeniyle bu değişimi yaptım. Bana maliyeti de çok az oldu. Bu süreçte ( çok fazla yaşamasam da) sorun yaşadığım zaman desteğini esirgemeyen ve görüşleriyle yardımcı olan herkese teşekkürler. Hakkınızı helal edin. Kalın sağlıcakla.
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın
Telefona zarar vermeyecek hızlı şarj adaptörü tavsiyeniz var mı?
Piranha Type-c Usb Kablo - A101
Bu kabloyu alsam iş görür mü?
-
Bence iş görür. Üstelik hızlı şarj desteği var. Bugün başka bir telefon için bunun micro usb başlıklısını aldım. Şarjda ve veri aktarımında sorun yok. Gayet iş görüyor. Kendi telefonumda da BİM'den aldığım örgü kabloyu kullanıyorum hem hızlı şarj hem veri aktarımında sorun yaşamadım.
-
General Mobile M100381 Turbo Şarj Adaptörü 3A / 15W (Telpa Türkiye Garantili): Amazon.com.tr
Bu adaptörü aldım. Piranha Type-c Usb Kablo - A101 bakalım bu kablo ile birlikte turbo şarj edecek mi?
-
NFC ile Vakıfbank world kartımı kullaniyordum. Ancak çalışmamaya başladı. Pos a yaklaştıkça pos makinası hata sesi veriyor ve ödeme yapmıyor. Başka kredi kartıni varsayılan yaptım.yine olmadı. Sorun ne olabilir. Global rom kullanıyorum. Güncelleme yapmadım.
Arkadaşlar merhaba, telefonu 2.5 senedir falan kullanıyorum, hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım bugüne kadar ancak bugün telefonu şarj ettikten sonra aşırı yavaşladığını farkettim. Herhangi bir uygulamayı sonlandırdığımda ana ekrana dönmesi çok uzun sürüyor. 4-5 saniyeleri buluyor bu süreç. Parmak izimi çok geç okuyor. Bunlar birden olan şeyler anlam veremedim. Su teması olmadı bir yerden düşmedi herhangi bir program yüklenmedi. Niye böyle olduğuna dair fikri olan var mı?
Bende kasma olmuyor ama parmak izi sıkıntısı bende de var hiç doğru düzgün algılamiyor🤔 -
Hocam aynı sorun bende de var birkaç gündür, aynı şekilde bir anda ortaya çıktı bende de. Miui 12.0.1 global sürüm kullanıyorum.
Mi başlatıcı uygulamasında bir problem olduğunu düşünüyorum. Bazı duvar kağıtlarında daha çok yapıyor, bazı duvar kağıtlarında nadiren yapıyor.
Mi başlatıcı nın tüm verilerini temizledim, önce bir süre yapmadı, sonra yine yapmaya başladı.
Muhtemelen hatalı bir güncelleme sebep oldu.
Benim telefon yazın denize düştü sonra takıldı şarj bitene kadar açılmaya çalıştı. Bitince öyle kaldı 20 gün benimle gezdi. Sonra bir telciye verdim yaptı ama çok gitmez dedi 1 .5 sene kullandım şimdi cartayi çekti. Tekrar yaptırcam , tel canavar gibiydi normalde 😂 -
Telefonu fabrika verilerine döndürünce düzeldi hocam. İnternette biraz bakmıştım, SD kart bozulduğunda olabilir falan yazıyordu ama ben SD kart kullanmıyordum. Sonradan sıfırlamak aklıma geldi ve yapınca düzeldi.
Zaten telefon şarj olduktan sonra birden böyle yavaşladığı için güncellemeden dolayı olabileceği aklımdaydı. Nitekim de öyle oldu. Şarja takılıyken güncellemeleri otomatik indirdiği için sistemsel bir güncelleme yapmış, sıkıntıya da o sebep oldu. Sıfırlayınca düzeldi.
Sorunu hallettiğinize sevindim hocam.
Benim sorunum bahsettiklerimi yaptıktan sonra da devam etti, en son simgelerin boyutunu biraz büyüttüm, sonrasında tekrar olmadı. Şu an bende de problem kalmadı.
Bence de arka planda yapılan bir güncelleme buna sebep oldu sanırım, güncelleme de ekran simgeleri ile ilgiliydi. -
Hiç kullanılmamış yüzüklü,mıknatıslı ,zırhlı kılıfı ve kırılmaz camları (birinin çerçevesi mavi birinin siyah) çok uyguna fiyata satacağım. İlgilenenler mesaj atsın
Herkese Selam arkadaşlar. 3yıldır mi not 3ü seve seve kullanıyorum. 3 yıldır severek kullandığım mi not 3ümü kullanmaya devam edeceğim saygılarımla :D
3yıldan beri global romdayım ilk defa 2 gün önce eu rom ve miroom attım. deneyimlerimi söyleyim sizlere.
Eu rom iyi güzel hoş lakin ahize sesi sorunu var. karşı tarafın sesi çok kısık geliyor. karşı tarafı duymak için nerdeyse telefonu kulağıma sokacağım. root ile dosyada değişikliklerle bi nebze aşılabiliyor bu seferde karşı tarafa kendi sesi yankılı gelebiliyormuş ki bende öyle birşey hiç olmadı çünkü ahize&hoparlör ses dosyasında söylenen değişikleri yapınca telefonum hepten sessiz oldu hiçbir ses çıkmadı eski ayarlarıda koyunca yine aynı oldu. Eu romda böylece başlamadan bitti. Eu rom 11&12yide kurdum. Bi insan ahize sesini niye bu kadar kısık yapar eu romu yapanlar ne kadar zeki ise bu konuda o kadar... Ahize ses problemi olmasa Eu romda uzun müddet kalabilirdim.
Miroom kurdum gerek global rom gerek eu rom olsun en yüksek konuşma sesi aldğım rom oldu. Bu romu kurarken sanırım temiz kurulum yapmadığım için ikide bir hata bildirimi geliyordu bazı uygulamalarda. google cam.da kuramayınca bunuda bıraktım.
google pixel romu vs kurmayı düşündüm lakin ona geçince twrp ile tekrar rom atma imkanı olmayınca cesaret edemedim. Global roma geri dönmke tekrar kolay olmayacağı için vazgeçtim
Tekrar global rom 12.0.1e geri döndüm. bootloader kilidi açık twrp yükledim tekrar root yaptım. Google cam yükledim.
Şimdi global romda rootlu telefonda ahize sesini bi miktar yükseltmenin bir yolu var mı merak ediyorum.
-
Bu telefona sd kart takilabiliyor mu acaba?
Hayır, takılamıyor.
-
Batarya artık miadını doldurdu orjinal veya orjinale yakın batarya arıyorum son zamanlarda batarya alan tavsiye verebilecek olan var mıdır?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X