|
Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (551. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Galiba artık elimizdeki mi note 3 leri sattırmak istiyolar güncellemede pek çok hata var ve şarjım çok daha az gidiyor inşallah düzelir yoksa satacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sorun bende de var
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahimasterAynı sorun bende de var
Rehbere kayıt yaparken boşluk bırakılabiliyor. Sadece yazarken boşluk tuşuna basınca boşluk oluşturmuyor. Yazma yerinin sağında aşağıya doğru bir ok var. Ona basarsanız ad ön eki, adı, ikinci ad, soyadı ve ad son eki diye ayrı bölümler mevcut. Oralara yazarsanız aralara boşluk bırakarak yazmış oluyorsunuz.
Benim gördüğüm artık bir hata mı yada böyle mi yapılmak istenmiş bilmiyorum. Kilit ekranına hareketli arka plan koydum. Ancak loop yapmıyor. Görselin süresi bitince duruyor. Gerçi çok gerekli bir durum değil ama kilit ekranında hareketli görsel kısa sürede olsa görmek hoş olabilir :) Normal duvar kağıdı yapılırsa tabi çok batarya yer diye tahmin ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 7 Ekim 2020; 13:55:33 >
-
Kişiler uygulamasına güncelleme gelmiş kurdum. Klavye yavaş hareket ediyordu önceden düzelmiş ve boşluk olayını da düzeltmişler. Ayarlar>Sistem uygulamalarını güncelle kısmında çıkıyor.
Ayarlar menüsünü arka planda son uygulamalardan temizleyince alttaki dokunmatik tuşlar bir süre tepki vermiyor, fark ettiniz mi? Ayrıca mi tarayıcıdan çıkınca, tekrar girmek için son uygulamalar kısmına baktığımda görünmüyor. Bu iki problem bana mı özel acaba, bakar mısınız?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
temiz, sorunsuz, Türkiye'den alınmış, garantisi bitmiş, kutusu vs. duran note 3 ikinci el kaça gider?
-
1000 lira eder herhalde, bilemedim.
-
Herkese selamlar eu rom MIUI 12 deki tam ekran geri alma hareketi düzeldi mi yükleyen var mı?
bu sabah borelle dezenfekte ettim telefonu.bir müddet sonra açılıp kapanmaya başladı.halen daha bu şekilde.arada açılıyor. sonra bakıyorum tekrar aç kapa durumuna geçiyor. çözümü var mı sorunun?arızası varsa ne kadara mal olur acaba? 2 sene 3 ay kullandım. daha format yüzü bile görmemişti.
-
quote:
Orijinalden alıntı: daytripper25bu sabah borelle dezenfekte ettim telefonu.bir müddet sonra açılıp kapanmaya başladı.halen daha bu şekilde.arada açılıyor. sonra bakıyorum tekrar aç kapa durumuna geçiyor. çözümü var mı sorunun?arızası varsa ne kadara mal olur acaba? 2 sene 3 ay kullandım. daha format yüzü bile görmemişti.
Bende kolonya ile silmiştim daha sonrasında kendi kendine ses açmaya başlamıştı. Kapatıp açtığımda da reboot modunda kalmıştı. Sonra ses açma kapama ve güç filmi değişti düzeldi. Galiba silerken ordan sıvı geçişi oldu ve oradaki filmi bozdu
arkadaşlar bu telefonun ahize sesinden dert yanan yokmu Allah aşkına,kulağıma yapıştırmama rağmen karşıdakinin sesini duyamıyorum,aldım alalı böyle telefon 2 senedir, ne güncellemeyle düzeldi ne temizlememle, kıpkısık bir ahize sesi kronik bir sorunmu bu merak ettiğim sizlerde nasıl ses seviyesi? ne yapmak lazım
-
İğne ile 2 3 delik at düzelir ben ve bir çok kişi bunu yaparak düzelttik o sorunu
Ben de bu yüzden telefonu değişmeyi düşünenlerdenim.
Bir üstteki arkadaşın dediği iğne ile delik açma olayını deneyeceğim sanırım.
-
Telefonu yaklaşık 3 yılıdır kullanıyorum. Hala ihtiyacımı (pili artık maalesef hariç) seri bir şekilde karşıladığı için ve açıkçası yeni telefonların aşırı artan fiyatları nedeniyle telefonumu bir süre daha kullanmaya devam edeceğim. İlk aldığımda 10 saatleri aşan ekran süresi veriyordu, şimdilerde 4 saati zar zor buluyor ve günü çıkaramıyor. Fakat orijinal pili de bulabilmek sıkıntı. Çin'den mi güvenerek satın alıp taktırsam, ya da burada bir servise mi versem bilemedim. GSM iletişim diye bir firma var açıkçası göndermeye hevesleniyorum. 6 ay garanti de veriyormuş değişen parça için. Pil değişimi için tavsiye ve tecrübenizi paylaşır mısınız?
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schöntürk -- 22 Ekim 2020; 19:3:48 >
aynı şekilde pil performansı benim telefondada öldü 3-4 saati zor çıkarıyor GSM iletişime ben bugün yollayacaktım telefonu vazgeçtim, pazartesi yollayacağım artık , başkada bir yer bulamadım güvenilir ankarada özellikle, telefon her türlü işimi görüyor değiştirmeyide pek düşünmüyorum teli fakat ahize sesi çileden çıkarır insanı gördüğüm kadarıyla başkalarıda şikayetçi bu durumdan
-
Cevabınız için teşekkürler. Az önce ben de AliExpress'e bakıyordum. Sepete eklediğim pil yaklaşık 10 lira daha düşmüş. Gümrük vs derken 90 100 arası maliyet olacak, fakat bir de montajı var.
Bunun yanında internet sitelerinde yazdığına göre pil değişimi için kargo vs herşey dahil 120 lira maliyete 6 ay garanti veren GSM iletişim var. Sanırım ben de sizin gibi yapacağım 3-4 gün telefondan ayrı kalma pahasına buraya göndereceğim.
Ahize ses düşüklüğü maalesef var. Fakat sorun burada arkadaşların daha önce paylaştığı gibi ahize kısmında yer alan çok ince yapısı ile cepteki hav toz vs ile tıkanan dış koruma. Bunu periyodik olarak kuvvetli bir bant yardımıyla temizleyerek çözüyorum sorunu. Kullandığım bant hamur kıvamında çift taraflı şeffaf bir bant. Tırnakla ahize kısmını bir parça bant ile bastırarak gözeneklerdeki ince toz vs temizliyorum. Açıkçası iğne ile delmeye de kıyamadım :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar merhaba.2.5 yıldır bu telefonu kullanıyorum.1 haftadır tuş kilidi tuşu çalışmıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Telefoncuya sordum 50 civarı masrafı var dedi
Napayım yardımcı olursanız sevinirim
tuş kilidi dediğiniz şey power tuşu yani açma kapama tuşu mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ramses87tuş kilidi dediğiniz şey power tuşu yani açma kapama tuşu mu?
Evet hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X