Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (550. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.250
Cevap
150
Favori
537.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 548549550551552
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildirimler butonu yeni gelmis sanirim ne ise yaradigini çözemedim Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt
    Ben göremedim maalesef hocam. Eski bildirimleri felan görebileceğimiz bir alan olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mf.kaya M kullanıcısına yanıt
    Wp bildirim yazilari bi garip oldu guncellemeden sonra yazi tipini degistirme yeri var mi?

Bildirim butonu flashscore uygulamasi ile ilgilimis

• Poco luncher kullanan var mı nasıl?

• Güncellemeyi kuranlar, arama ses kaydı özelliği devam ediyor mu bakıp paylaşır mısınız lütfen? Güncellemeyi indirdim, fakat kurmak için beklemedeyim hala..

• Schöntürk S kullanıcısına yanıt
    Annemin telefonuna güncellemeyi yaptık. Arama kaydı yapıyor, yükleyebilirsin.
  • Teşekkürler

• Dostlar miui 12 den sonra ekran döndürme çalışmıyor. WhatsApp dan gelen ses kayıtlarını dinlemek için cihazı kulağıma götürdüğümde ekran kapanmıyor, kaydı ahizeden vermiyor. Sensörler çalışmıyor gibi. Var mı bu sorunları yaşayan benim gibi? Nasıl çözeriz ki acaba?

• mrheadbang0 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz sorunların hiç birisi yok hocam.

• valla benim şarj update sonrası su gibi gitmeye başladı..

• mf.kaya M kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam, cihazı komple kapat / aç yaptım bugün.
    bahsettiğim sorunlar düzelmiş durumda neyse ki :D
  • Ahize sesinin yükseltilmesi için en kolay yol nedir? Artık evin içerisinde bile sesleri zor duyuyorum.
  • Miui 12 güncelleme sonrası rehbere kişi kaydederken arada boşluk birakilamiyor.

Bu sorunla karşılaşan var mı ?

Bı bakar mısınız sizde oluyor mu ??

• mr07 M kullanıcısına yanıt
    Evet şimdi denedim ve dediğin gibi boşluk bırakamıyorsun. Ayrıca güncelleme öncesinde engellemek isteğin numara için üzerine uzunca basarak çıkan menüde engelleme kolayca yapılıyordu. Şimdi ise numara üzerine basınca çıkan o menüde maalesef engelleme yok. Arama uygulamasına bir fix güncellemesi gelmeli

• Schöntürk S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Şöyle bi çözüme ulaştım.

İsmi arada boşluk olmadan düz yazıyorsun sonra alttaki boşluğa geçip tekrar yukarı geçip araya boşluk atınca oluyor.

Bı garip güncelleme :/

Değişik değişik işler valla.

Engelleme konusunda bir de şu var. Mesela engelledigim kişiden mesaj gelince yine bilidirim geliyordu. Sadece engelli diye bı ibare oluyodu. Ne anladık biz bu isten !!?

• mstflbk kullanıcısına yanıt
    Mars tema gelmiş mi ?

Ben göremedim. Mi note 3 e uyumlu değil diye biliyorum.

Yani şu süper duvar kağıdı olayı geldi mi bize ?

• Şimdi fark ettim
    Miui 12 ile galeride de sıkıntı var.

Videoları oynatmak isteyince play ikonu gelmiyor. Ekran siyah şekilde kalıyor.

• Merhaba;
    İlginç bende Miui 12 güncelledim ama rehberde bir çok kez deneme yapmama rağmen dediğiniz sıkıntı yok. Ben Swiftkey klavye kullanıyorum acaba klavye alakalı mı bilemedim şimdi.

Benim asıl sorumum bluetooth kopması. Akıllı saat kullanıyorum önceden hiç sıkıntı yaşamazdım güncelleme sonrası anlık kopmalar oluyor.
    Akıllı saat veya kulaklık kullananlardan bu durumu yaşayan var mı?
  • Aslında ben True Phone Dailer kullanıyorum rehbere kayıt, çağrı günlüğü, arama vs için. Sadece engelleme listesine no eklemek için telefonun kendi uygulamasını kullanıyorum. Arkadaş dediğinde merakımdan denedim ve aynı sıkıntı bende de oluyor. Google Gboard bu arada kullandığım klavye.

Başka bir sorun da hızlı ayarlar kısmında farkettim. Biliyorsunuz ekranı sürekli açık tutmak (Kafein) ve ekranı TV'ye yayınlama kısa yolu (yansıtma değil), kısayol olarak maalesef yok.

Bunun için Quick Settings adlı uygulamayı kullanıyordum. Güncelleme sonrası bu uygulamada sorunlar başladı. Başka bir uygulama bulup denedim. O da aynı şekilde. Telefon aç kapa yaptıktan sonra bahsettiğim kısayol tuşları deaktif oluyor maalesef.

Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

Ekleme:

Ben de saat kullanıyorum ve telefona sürekli bağlı. Güncelleme sonrası herhangi bir kopma yaşamadım Bluetooth bağlantısında.

Aslında temiz kurulum yapmak gerek, belki düzelir. Ancak birçok veriyi, uygulama ayarlarını sıfırdan yapmak da zulüm. Güncelleme iyi tamam gelsin istiyoruz hep, ama şu ufak tefek ve can sıkan sorunlar da karşımıza çıkmasa keşke. Bari Android güvenlik düzeyini Eylül ayına getirselerdi, hala Ocak ayında maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schöntürk -- 1 Ekim 2020; 4:57:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NRCLK

Merhaba;
    İlginç bende Miui 12 güncelledim ama rehberde bir çok kez deneme yapmama rağmen dediğiniz sıkıntı yok. Ben Swiftkey klavye kullanıyorum acaba klavye alakalı mı bilemedim şimdi.

Benim asıl sorumum bluetooth kopması. Akıllı saat kullanıyorum önceden hiç sıkıntı yaşamazdım güncelleme sonrası anlık kopmalar oluyor.
    Akıllı saat veya kulaklık kullananlardan bu durumu yaşayan var mı?
    bilekliği bağladım şimdi sorun yaşamadım.

herhalde küçük güncellemelerle düzeltirler bunları.
  • 
Sayfa: önceki 548549550551552
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.