Şimdi Ara

Xiaomi Mi Note 3 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (549. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.250
Cevap
150
Favori
537.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni bir kılıf almam gerekiyor. İstanbul Anadolu yakasında gidip inceleyebileceğim veya şuradan sipariş ver dediğiniz bir yer var mı ?

2. konu olarak model konusu. Kutunun içinden çıkan en basit siyah şeffaf kılıfı istiyorum esasında ama güzel önerileriniz olursa fikir değiştirebilirim, önerilere açığım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu OIS nasıl kullanılıyor ya da ben de mi sorun var anlamadım, çok değil az hareketli sahnelerde çektiğim fotoğraflar bile fazla bulanık çıkıyor? Son zamanlarda rahatsız olmaya başladım. Gcam gibi harici uygulamalar kullanmıyorum. Kendi kamera uygulaması ile ayar yapmadan otomatikte kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 20 Eylül 2020; 14:17:3 >
  • beu kullanıcısına yanıt
    Ben aldığımda yaklaşık iki ay önce 25 liraydı. Kılıf gayet güzel, telefonu iyi sarıyor ve rahatsız edecek kadar kabarık değil ve siyah rengi gayet şık.
    Xiaomi Mi Note 3 Kılıf Deri Kaplamalı Silikon Kapak 95,90 TL yerine 39,90 TL
    urun.n11.com
    Xiaomi Mi Note 3 Kılıf Deri Kaplamalı Silikon Kapak Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/xiaomi-mi-note-3-kilif-deri-kaplamali-silikon-kapak-P161192917

• Miui 12 geldi bugün indiren ve kuran arkadaş var mı? Ona göre indireyim

• lanet telefon öyle canavar gibi ki sıkıldım hala yavaşlamadı bozulmadı allah kahretmesin :D

bana miu12 gelmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 22 Eylül 2020; 18:56:34 >
  • mf.kaya M kullanıcısına yanıt
    Dün banada geldi indirmemistim, simdi gözükmüyor 😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FunnyxD F kullanıcısına yanıt
    Kendimi feda ediyorum o zaman hocam Güncellemeler sırayla yollanıyor. Kurmadığınız zaman gidiyor sonra yine gelir.

Edit: Benden de gitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mf.kaya -- 22 Eylül 2020; 19:29:39 >
  • mf.kaya M kullanıcısına yanıt
    😄 Birisi kursa da nasil olduğunu öğrensek 😄

• Arkadaşlar ben kurdum 2 gün oldu
    Mars tema gelmiş.
    Ultra pil tasarrufu gelmiş
    Telefon daha hızlı
    Pil daha iyi gibi
    Android 9 değişmemiş
    Ayarlar bölümünde değişiklikler
    Ben memnunum

• mstflbk kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam tekrar gelirse ben de deneyeyim. Bir de kamera da bozulma felan var mı? Her güncellemeden sonra kamerayı bozdular gibi geliyor bana.

• Kamerayı Denedim fark göremedim.

• yok bende hala güncelleme görünmüyor...
  • mstflbk kullanıcısına yanıt
    Bana da güncelleme bildirimi az önce geldi. Arama ses kaydı özelliği, güncelledikten sonra da devam ediyor mu, durumu paylaşır mısınız?
    Teşekkürler.

• Ben de bugün öğlen yükledim Miui 12'yi, çok fazla analiz edemedim ama sanki şarj daha iyi gidiyor, biraz da daha da hızlanmış gibi.

Yalnız hızlı şarj özelliğine bir şey mi oldu bilmiyorum ama telefonu şarja takınca 2 şimşek işareti değil, sadece 1 tane şimşek işareti görünüyor. Dikkat eden oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beu -- 25 Eylül 2020; 21:55:41 >
  • beu kullanıcısına yanıt
    Henüz güncellemeyi kurmadım, ama ikinci telefon Redmi 8 geçen android10 güncellemesi aldıktan sonraki değişen simgeleri ekliyorum.

Hızlı Şarj

Normal Şarj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schöntürk -- 25 Eylül 2020; 23:36:38 >

• güncelleme geldi kurdum açıkçası bir şey fark etmedim her şey aynı ilk gün aldığımda telefon neyse hep aynı gibi geliyor bana...
  • Sabah itibariyle ben de güncelledim. Hoş bir arayüz, uzun zamandır kullandığım için farklılık oldu. Kontrol merkezi, mars tema ve duvar kağıtları, ultra pil tasarrufu modu felan gelmiş. Kamerayı şu an için test edemedim. Şarj olayı da daha geç bitmeye başladı sanki ya da bana öyle geliyor. Çünkü bayağı kurcaladigimi düşünüyorum ona rağmen iyi gibi geldi. Mi tarayıcı simgesi felan değişmiş.
    Kontrol merkezi ekran görüntüsünü de bırakayım.

• Güncelleme sonrası bildirim sesi çalmiyor wp falan hiç bir uygulamada ne yapmak lazım

DÜZELTTİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 26 Eylül 2020; 14:57:43 >
  • Ne telefonmuş arkadaş yıl 2020 bu telefon 2017 de çıktı kamera olsun-DXOMARK 90 PUAN ile birçok markadan önde- hızı ram 6GB olsun hala taş gibi. Eskimiyor ki yeni telefona geçelim. MIUI 12 hayırlı olsun bana da yeni geldi bildirim olarak.

• Sessiz den çıkarken bildirim çalıyor bunu kaldıramaz miyiz?

• 
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.