P11 pro gen 2 ile bunun arasında kaldık yurtdışından alacağız. Xiaomi 330 + 80 euro kalem Lenovo ise kendi kalemiyle birlikte 399 fiyat şu anda. Xiaomi alıp geçmeyi düşünüyorum ama biraz ekran parlaklığı az geldi sonra lenovodaki OLED ekranı görünce aklım karıştı incelemelere falan baktım ama emin olamadım. Tavsiyeniz var mıdır ? |
Xiaomi - Mi Pad 6 ** ANA KONU ** (10. sayfa)
-
-
-
Merhabalar, Türkiye'den kılıf ve ekran koruyucu alıp memnun kalan var mı? Ya da tavsiyesi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu ana kadar ki tecrübeleriniz nasıl acaba?
-
Benim tablete hâlâ gelmedi güncelleme? Sabırsızlıkla bekliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben kılıfı da ekran koruyucuyu da trendyoldan aldım hocam. ekran koruyucu biraz yansıma yapıyor mat değil onun dışında bir problem yok. kılıfı da aldığımdan beri kullanıyorum tek problem mıknatısı biraz zayıf sanırım. kapattığında ipad kılıfı gibi kalmıyor kendiliğinden açılabiliyor hafif eğik tutunca
şu ana kadar herhangi bir problemle karşılaşmadım. kontrol merkezinde baya değişiklik olmuş düzen ve simgeler konusunda. ana ekranda simgelerin görüntüleri değişmiş. ekranın üst kısmına kullanılan programın ekranda yerini değiştirmek için ipad'teki gibi 3 nokta menü gelmiş. o özellik kullanışlı olmuş hızlıca ekranda sağa sola ekran bölme yapılabiliyor. benim en zorlandığım kısım alttaki sistem navigasyonu çubuğu oldu. normalde çubuğun sağında ve solunda daha açık renkli çubuklar vardı çekince program simgeleri çıkardı. şimdi onu kaldırmışlar tek çubuk olmuş. yine ipad'teki gibi yapmışlar bunu da. menüyü açmak da programı sürüklemek de aynı yerden. elin biraz alışması gerekiyor. bir diğer değişiklik de bluetooth klavye ile kullanıyorum ben tableti. klavye ile yazmaya başladığımızda yazım denetimcisi gibi bir pencere açılıyor. onu ufaltabiliyorsunuz ben o şekilde kullanıyorum. bluetooth kulaklık bağladığınızda ekstra bir pop-up daha çıkıyor ekranın en üstünde. sağ ve sol kulaklığın şarjını ayrı ayrı gösteriyor 3-4 saniyeliğine. genelde kozmetik değişiklikler dikkatimi çekti. henüz yoğun bir kullanım yapamadım. farklı gördükçe yazarım tekrar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Aynı zamanda Xiaomi 12T telefon kullanıcısım.Ona da 1 hafta önce HyperOS güncellemesi geldi ve kontrol merkezindeki simgelerin altında isim yazmıyordu.Fakat Ayarlar menüsü,bildirimler&durum çubuğu sekmesi altında "simge etiketlerini gösterme" seçeneği var.O seçenek aktif iken deaktif yaptım ve simgelerin altına yine isimleri geldi.İsterseniz sizde bir deneyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
oldu hocam çok teşekkür ederim
Bnmde tabletime gelmedi ama merak rtmiyorum poco f5 telime geldi uçup kaçmıyor yani.
Deneyimleme şansımız olmadığı için merak etmek normal olsa gerek. İyi forumlar
Xiaomi telefonu tablet ile senkronize edebiliyor muyuz Huawei de olduğu gibi. Aradım bulamadım.
Şu yukarıdaki 3 noktayı nasıl devre dışı birakicaz bulabildinizmi acaba bütün ayarlara baktım fakat bulamadım
-
Benim işime yaradığı için kapatma ayarına hiç bakmadım hocam. Denk gelirsem yazarım
Cümleten hayırlı akşamlar.
Bende mi pad 6 aldım bugün teslim edildi.
Yeni kurdum şimdi HyperOS güncellemesi gelmiş kuruyorum.
Telefonumda xiaomi 12t. Ürünlerinden memnunum firmanın.
Bilgi paylaşımı adına aktif olmaya çalışacağım forumda.
Arkadaşlar merhaba samsung s9 fe ve pad 6 arasında kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum.
-
BU tabletleri aliexpress ten aldığımızda gümrükte problem oluyor mu?
-
merhabalar, Çin den hediye REDMİ PED SE model tablet getirdiler. Ama tablette Türkçe dil seçeneği Google play store ,netflix falan filan hiçbiri yok. Manuel olarak tarayıcıdan APK olarak indirdim yükledim ama çalışmıyor. Hızlı bir şekilde açılıyormuş gibi yapıp hızlıca kapanıyor. nasıl bu problemi çözebilirim. Babama vericem büyük dua ederiz...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X