< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi - Mi Pad 6 ** ANA KONU ** (12. sayfa)
-
-
İlk aldığımda benim de yüksek kaliteydi sonra sertifika sorunu çıktı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu problemlerle uğraşmamak için yanında klavyesini kalemini veren huawei'yi almadık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Netflix için l1 sertifika sorununu çözebilen var mı?
Bende de yürütme ayarlarında SD çözünürlülük yazıyordu. Youtube’dan çözüm videosu izleyip yaptım herşeyi, baktım düzelmemiş, sonra Netflix’i silip tekrar yükledim ve düzeldi.
Şuan yürütme ayarlarında,
Widevine: L1
Maximum Oynatma Çözünürlülüğü: Full HD
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu an ben de silip yükledim düzeldi hocam. Ekstra olarak playstore'da satın alma işlemlerinde doğrulama sıklığını açtım. Başka bir forumda o şekilde çözmüşler
Arkadaşlar merhaba, Mi Pad 6 kullanıyorum telefon olarak da 13T Pro, sormak istediğim telefonla tableti nasıl birbirine bağlayabilirim? Tablette ara bağlantı+ diye bir menü var ama telefonda yok. Bu bağlantıyı yapan var mı? Saygılar.
Sanırım işletim sistemi güncellemesi ile o özelliğin telefona da gelmesi gerekiyor
Netflix sertifika sorunu verileri temizleyip cihazı yeniden başlatınca düzeliyor ancak sürekli tekrarlamaya devam ediyor. Kalıcı bir çözümü yok mudur bunun?
-
Hocam İpad 9 kullanan biri olarak androide geçmeye karar verdim ve bu tablette karar kıldım. Palm rejection konusu kafamı çok karıştırıyor. Redditte yabancılardan birisi androidde avuç içi engelleyici uygulamalar sayesinde orijinal olmayan stylus kalemlerle de düzgün bir şekilde not alabilirsiniz demişti sizin bu konuda herhangi bir fikriniz var mı? Tıp öğrencisiyim not ve oyun için almak istiyorum bu tableti
Hocam 300 tl lik kalem işinize yarıyor mu acaba Üniversite öğrencisiyim İpad 9 dan mi pad 6 ya geçmek istiyorum. Avuç içi değince sapıtıyor mu bunu engelleyen bir uygulama var mı acaba şimdiden teşekkürler
Hocam merhaba. Ben şu an mi pad 5 kullanıyorum. Avuç içi derken anlamadım ama xiaomi'nin kendi ayarlarında(not uygulamasında) iki elle değdiği zaman geri al seçeneği uyguluyor. Onu kapatmanız mümkün.
Ayrıca kalem için yedek uç tavsiye ederim. Ucu eriyince çok kötü oluyor.
Orijinal kalem gibi bir beklentiniz olmasın ama elle not almak için fena değil gibi.
Bana hatırlatırsanız hafta içi fotoğraf eklerim kalemle yazdığım bir yazıya dair.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DangerousRabbit -- 22 Haziran 2024; 23:50:26 > -
Hayırlı günler hocam kalemle yazı yazarken elinizin serçe parmak tarafı ekran üzerine geldiğinde herhangi bir sorun oluşuyor mu? İpadim için de orijinal olmayan bir kalem kullanıyorum sıkıntı çıkarmıyor bunda çıkarıyor mu bilmek istedim. Teşekkür ederim şimdiden
Ben birkaç model kalem denedim fakat avuç içi reddi desteklemedi. Yurtdışından orijinal kalemi aldım not tutarken hiçbir sorun çıkarmıyor
Yatay modda epey bir app ile arası iyi değil bu cihazın.
Ben mi gereken ayarlamaları yapamadım bilmiyorum ama, D Smart GO'da canlı tv izleyememek başta olmak üzere yatay modda pek çok app olması gerektiği gibi çalışmıyor.
Umarım zaman içerisinde gelecek güncellemeker vs. ile optimizasyonlar gerçekleşir de cihazdan tam verim alabiliriz...
-
Arkadaşlar merhaba, bu cihaz için orijinal Xiaomi manyetik kılıfı alabileceğimiz bir yer var mı? Ya da manyetik, kalem gözü olmayan ince kılıf var mı kullandığınız?
Biraz önce n11 üzerinden 11.300 tl fiyatla kendime pad 6 256 gb siyah satın aldım. Geçmiş xiaomiyle alakalı çok sorun yaşadım. Bozulan yanan anakartlar , hızlıca şişen bataryalar, bloatwere yüzünden çöken sistemler. Fakat S9 Fe yerine yine gittim xiaomi aldım. Çünkü custom rom dediler mi benim hassas noktama parmak basıyorlar dayanamıyorum. Nolacak benim halim bilmem
EDIT: Tabletim geldi. 1 Haftadır kullanıyorum ilk izlenimlerimi yazıyorum. Sormak istediklerinizi yine buradan sorabilirsiniz.
Artıları
-Şarjı çok iyi gidiyor. Fifa Clash Nfs Fallout Bloons gibi bir sürü oyunda oynadım. Beni 80 saat götürüyor. Bittiğindede dolum hızıda gayet güzel.
- UFS 3.1'in farkı hemen anlaşılıyor. Herşey çok hızlı yükleniyor. PC'den bir film atayım dediğinizde sanki ssd'ye atıyormuşsunuz kadar hızlı okuma yazma hızı var.
- Alüminyum kasası elde çok kaliteli hissettiriyor. Yüklendiğinizde ısı dağılımı güzel. Tek noktada toplanan rahatsız edici bir ısı oluşmuyor. Zaten serin çalışan bir tablet.
- 4 tane Dolby Atmos çıkışlı hoparlörleri hakkını veriyor. Ses hem bass hem tiz olarak doyurucu, ses seviyesi çok yüksek, en yüksekte sıfır bozulma. Sesine hayran kaldım.
- Xiaomi sisteme gömdüğü reklamlarla meşhurdur fakat ben 1 haftadır tek bir reklam bile görmedim. Kutudan temiz bomboş bir işletim sistemiyle çıktı.
Eksileri;
- Kalem ve kılıf yok. Bunu sağda solda çok defa görmüşsünüz ama gerçekten insan arıyor yani.
- Gördüğüm en büyük eksiği tabletin sensörleri. Şöyle anlatıyım mesela jiroskop var ama titreme yapıyor hassasiyeti kötü. Işık sensörü var ama ekranın ışığını kafasına göre azaltıp yükseltiyor, kılıfı kapatmama'ma rağmen kapanmış gibi algılayıp ekranı söndürüyor. Arka kamerası var ama lensi kötü, resmen redmi serisinden elde kalan 16mp lensleri çakıp geçmişler. Kısacası sensörler dandik.
- Hava durumu konumu açın diye uyarı veriyor ama açamıyorsunuz çünkü tablette gps yok. Her konum uygulamasını elle girmek zorundasınız. Ayrıca bi sygic igo here vs navigasyon kullanayım dediğinizde malesef burada da tabletiniz sizi yarı yolda bırakacak.
Bunlar haricinde arkadaşlar , çerçeve kalınlığı olsun, dokunmatik hassasiyeti olsun, ekran kalitesi olsun, işlemcisinin gücü olsun bunlar ortalamalarda. İyi veya kötü diyemem. Günü gayet güzel kurtarıyor. Sonuçta 30 bin liralık değil 10 bin liralık bir tablet öyle bakmak lazım. Bugün giriş segment telefonlar bu paralara gelmişken baya eğlenceli bir oyuncak olduğunu düşüyorum. Aldığım için memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oKsyqeN -- 7 Temmuz 2024; 21:16:56 >
-
Arkadaşlar merhaba, pil koruması açık şarj ediyorum ve şarjdan çekiyorum yüzde yüz olunca, boşta dururken yarım saatte şarjı yuzde 93e düştü. Sizde de böyle mi? 7 aylık cihaz. HyperOS yüklü. Pil koruması açık diye yüzde yüz olmuyor mu acaba pil yaşlanmasını engellemek için. Huaweilerde böyle bir şey vardı sanki.
merhaba, dolby atmos ve dolby vision özelliklerde gözüküyor fakat bu özelliklerin etkin olduğu bir player varmı film dizi izlerken ? atmos ve vision özellikli film yada dizi açtığımda herhangi bir bildirim gelmiyor,? tv android tv özellikli , aynı film yada diziyi açtığımda atmos yada vision uyarısı yada HDR uyarı veriyor. önerebileceğiniz iyi bir player varmı gerçekten atmos ve vision oynatabilen ?
-
Playerdan ziyade Netflixte var bir de oradan deneyin derim. Orda açılırsa desteklemiş olduğunu görürsünüz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X