Şimdi Ara

Xiaomi - Mi Pad 6 ** ANA KONU ** (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
26
Favori
20.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dün ben de oğlana 1 adet xiaomi pad 6 8/256 aldım

Çeşitli platformlardaki yorumlarda görebildiğim kadarıyla kılıf ve kalem sıkıntısı yaşanıyormuş.

Daha önce samsung tablette kullanıp memnun kaldığım için aşağıdaki microcase silikonkılıfı aldım. Çocuk kullanınca böyle bir şey illa gerekiyor.

Acaba ekran koruyucu için tavsiye decbileceğiniz bir ürün var mıdır? Çok sayıda ürün var ama kullanıcı yorumları çok az.

Teşekkürler

amazon
    Microcase Xiaomi Pad 6 - Pad 6 Pro 11 inch Tablet için Standlı Silikon Kılıf - AL3309
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CJ3BWFNS
  • Ben de aldım bakalım 12bin 6 taksit . Samsunglar pahalı geldi . Yine f/p xioamiye devam geldikten sonra kullanım deneyimimi paylaşırım .umarım beni yanıltmaz . en çok kullanacağım işlem Chromede gezinti olur sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • werewolf21 W kullanıcısına yanıt

Sarı sitede satışta var alabilirsiniz. Kalem mükemmel avuç içi algılama da var kesinlikle kaçırmayın

• SezerBulutt S kullanıcısına yanıt
    Orjinal kalem kullanın diğer kalemlerin oyuncak olduğunu anlayacaksınız. Sahibinden de vs var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Harun12bm H kullanıcısına yanıt

Yurtdışından orijinal kalem aldım hocam gayet başarılıydı. Fakat sonrasında iPad’e geçtim şu an tablet kalem kenarda duruyor satacağım sanırım

• Bunu satıp yeni 15 inc mabook aire geçtim dünya varmış yourubede karanlık ekrandan kurtuldum

• @Easy Ice

4 kat daha pahalı cihaza geçtiğinizde size bazı şeylerde ''ohhh beee'' dedirtmesi normal.Umarım memnuniyet sadece youtube ile sınırlı değildir.

• Aranan kan bulundu kalem sahibinden de ilanda :)

• arkadaşlar hangi kılıfı önerirsiniz? Klavyeli olanlar işlevsel mi gerçekten? açıkçası laptop derdinden de biraz kurtulmak istiyorum. Tabii kılıfın koruyuculuğu ve hafifliği de önemli. Klavyeli kılıf ile klavyesiz silikon kılıf arasında kaldım. Şu iki ürünü kullanan var mı?

https://duxducis.com.tr/product/dux-ducis-xiaomi-pad-6-6-pro-ayrilabilir-bluetooth-klavye-touchpad-pu-deri-kilif-108294

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BZKFDKRW/ref=ox_sc_saved_image_1?smid=AB4RD1JXHRRE1&psc=1

• Geçerli Bir Üye Adı G kullanıcısına yanıt

Hiçbir android cihaz windows''lu cihazın yerini tutumaz.Tableti telefonun büyük ekranlısı gibi düşün.360 derece dönebilen kılıflar var.Hem tableti dikey de kullanabilirsin hemde daha ince ve hafifler,onlara bakabilirsiniz.

• Merhaba mi pad 6 almayı düşünüyorum lakin orjinal klavyeli kılıf ve kalem nereden bulabilirim

• Mi pad 6 için tam oturan cam koruyucu nereden alabilirim?

• GhostCu G kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla orijinal klavyeli kılıfı Türkiye pazarında satılmıyor hocam. Ben de çok aradım bulamadım. Kalemini de yurtdışından almıştım

• cihazın fiyatları yüzde 50 artmış

• Cihazın fiyatı şuan en ucuz 16.891 tl eğer almak isteyen arkadaş varsa 4 aylık kutulu faturalı hatasız cihazımı 12000'e bırakabilirim. Hevesimi aldım bana yetti lenovo legion go ile devam edecem.

Edit: 2 günde satıldı. Piyasası baya hızlıymış. Çok güzel cihazdı ileride Pad 7 'yi almak istiyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin. Görüşmek üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oKsyqeN -- 8 Kasım 2024; 11:10:13 >
  • Muhtemelen stok azalmasına bağlı ani fiyat artışıdır.Çok geçmeden eski fiyatlarına döner :) Aynısı takip ettiğimden biliyorum Poco F6'da da oldu.Cihaz 25999'a tanıtıldı,zamanla fiyat 1000-1500 düştü sonra birden 30 bin üzerine fiyatlar zıpladı.Çünkü tam bir F/P telefondu ve millet az bir indirim de bile tüketti stokları.Aradan çok zaman geçmeden stoklar yenilenip telefon bollaşınca bir arkadaşım 22500'e aldı :) Pad 7 serisi de tanıtıldı ve fiyatlarda dolar bazında iyi görünüyor.Türkiye'ye yakın zamanda gelecek gibiyse Pad 7 serisini beklemek daha mantıklı gibi.

• arkadaşlar merhaba. xiaomi pad 6 tabletimi satıyorum. xiaomi Türkiye'den almıştım. 1 yıl daha garantisi var. yanında orijinal yurt dışından aldığım kalemini de vereceğim. kalemi alalı da 6 ay falan oldu. sizce ikisinin beraber ortalama fiyat ne olur? tablette herhangi bir çizik darbe vs hiçbir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerBulutt -- 27 Kasım 2024; 9:19:48 >
  • Arkadaşlar redmi pro pad yada poco pad almayı düşünüyorum zaten aralarında hiçbir fark yok ancak Netflix L1 lisansına sahip mi bilgi bulamadım. Netflix kendi sitesinde destekleyen cihazlar arasında hiçbir Xiaomi, redmi yada poco cihazı yok buna Mi pad 6 da dahil sizde varmı bu sorun?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.