|
Bildirim
İzlediğim yerli-yabancı en iyi kulaklık incelemesi olmuş. Emeğinize sağlık.
|
Aşırı kaliteli olmuş inceleme
|
Mi 6 kullaniyorum.aradigim kulaklik bence bu ama birtek sunu sormak istiyirum.3.5mm lik giris yok tabi donusturucu ile kullanildiginda ses performansindan kayip oluyor mu?
|
Burak DH'in yükselen isimlerinden ;)
|
İnceleme herhalde bu zamana kadar yaptığın en iyi inceleme olmuş Burak Şolt. Tebrik ederim. Ben kulaklığı bir kaç ay önce satın alırken bu kadar ayrıntılı ve aydınlatıcı bir inceleme bulamamıştım ne Türkçe ne de İngilizce kaynaklardan. Yeni kulaklık arayışında olan pek çok kişiye büyük yararı dokunacak bu incelemenin
|
Burak Bey her zaman kaliteli içerik çıkartıyorsunuz güzel inceleme kulaklık da arıyordum iyi oldu.
|
Merhabalar,
Hybrid olarak da geçiyor çoğu yerde ama resmi sitesinde öyle değil, siz de bakın isterseniz buradan; http://www.mi.com/en/headphonesprohd/specs/ |
Bu kulaklığı kullanıpta memnun kalmayanlar telefonunu değişsin. Günlük dandik telefonlarımızda vihaz performanssız orta halli bir kulaklık . G3, G2, J7 PRİME, S7, S7 EDGE ile denedim normal kulaklıktan farkı yok .
Yanlız ip 6s plusta denedim. Böyle bir temiz ses böyle bir yüksek ses ve berraklık yok . 4 binliralık bilgisayarım var onda bile böyle temiz ve kaliteli ses vermedi. Müzik dinelemye doyamıyorsunuz . KULAKLIĞIN POTANSİYELİ VAR, MEMNUN KALMAYANLAR TELEFON DEĞİŞSİN!!! |
Xiaomi nin kulaklıkları çöp.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangreal_1905 -- 14 Şubat 2018; 16:4:47 > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|