Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra ve Otomatik Boşaltma İstasyonu 12440TL
-
-
https://www.akakce.com/robot-supurge/en-ucuz-xiaomi-mi-mop-2-ultra-fiyati,1714113602.html
ikisi ayrı ayrı satılıyor. aşağı yukarı aynı fiyata geliyor.
-
selamlar eşim s10 + istiyor acaba hangisi iyidir iyice kafam karıştı pascal emiş gücü, pil mha değeri, lidar lazer sensörlü mü yoksa kameralı mı olsun derken.😀
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı seti kullanıyorum. Çok memnunum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
toz torbasını rahat bulabiliyor musunuz
-
Kolay bulunuyor. Mesaja eklediğim link üzerinden fazlaca alıp stok yaptım.
ty.gl/bknmwr1k8k
ty.gl/xfldbk94sv
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonanımcıAhmetD -- 20 Ocak 2024; 16:58:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım teşekkürler hocam
-
paspasını kaldırıyor mu bu otomatik halı görünce ?
ben de bu sorunun cevabını arıyorum?
siz cevabını buldunuz mu? ürünü aldınız mı ?
-
Benzer durumdayız, mop2pro mu yoksa s10+ mı denklemindeyiz :) Bu bir iki gün içerisinde fiyatlarda abuk sabuk bir değişiklik olmazsa s10+ düşünüyoruz, emiş gücü daha iyi ve paspas özelliği vb. birkaç daha iyi özelliği var gibi.
-
kesinlikle s10+ derim.Döner mopuyla hepsine fark atıyor.Ama paspas konusunda beklentiniz yoksa farketmez.Bu alet gerçek anlamda paspas yapıyor.Az önce arkadaşlar geldi eşi çok beğendi ,onlara da alıcaz.😀
S10+ da mop yaparken halıya denk gelince mop'unu kaldırıyor, daha sonra tekrar mop yapmaya devam ediyor mu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mop un kalkma imkanı yok, bildiğim sadece roborock un bazı modellerinde 7 mm kadar var ama oda bence çok yetersiz.
s10+ da mop kalkmıyor ancak alet zaten moplar takılıyken halı üzerine çıkmıyor çok ender durumlarda kenarlarına sürtüyor bazen.
s10+ da moplar genelde sökük olmak zorunda, sadece mop yapılacağı zaman takmak lazım.
Evdeki parke / fayans alanlar kesintisiz olarak birbirine bağlı değil, parça parça alanlar. O yüzden sormuştum. Yani bir alanı mopladığınds diğer alana gitmesi için halı üstünden geçmeli. Teşekkür cevap için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu modelde geçmiyor mecbur alan bırakmak zorundasınız alan yoksa kafası karışıyor biraz .
bununla şunun çöp torbası aynı mıdır?
amazonUltenic T10 Otomatik Çöp İstasyonlu Robot Süpürge, 3000Pa, Beyazhttps://www.amazon.com.tr/Ultenic-T10-S%C3%BCp%C3%BCrge-Kendini-Bo%C5%9Faltan/dp/B08GY2BQJC -
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra, paspas yaparken halının üzerine gelince mop paspasını otomatik kaldırıyor mu?
bilgi verirseniz şimdiden teşekkürler . . .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X