Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Xiaomi Mi Smart Band 4 "İNDİRİM" Satın Al 28 Şubat 2021 17:02 1 1 Xiaomi Mi Smart Band 4 "İNDİRİM" yılbaşında hediye olarak gelen xiaomi mi band 4 ü kullanmadığım için satıyorum geldiği günden beri çekmecemde duruyor orjinal kutusu garanti belgesi var ancak faturası yok hediye olduğu için, deneme amaçlı eşleştirme yaptım sorunsuz bir şekilde çalışıyor şarjını fulledim.Product Authentication Yapıldı yani orjinal ürün, evofone distribütörükocaeli gebze civarı elden teslim edebilirim. diğer illere önce ödeme sonra alıcı ödemeli kargo şeklinde gönderebilirim150 tl satış fiyatıSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSİ G274QPF-QD 2K 170 Hz Quantum Dot Rapid IPS Panel Monitör [SATILDI] HyperX Cloud Core 7.1 Oyuncu Kulaklığı [SATILDI] Msi Z490-A PRO Anakart [SATILDI] XPG Spectrix D41 RGB 32GB(16+16) DDR4 3600 Mhz CL18 Ram