< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 21 Ocak 2024; 22:41:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 21 Ocak 2024; 22:41:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 23 Ocak 2024; 21:1:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Merhaba bende mi stick 1080p var modem yakın olmasına rağmen hız çok yavaş videolar geç yükleniyor kablolu bağlantı nasıl yapabilirim araştırdım internet ama oradaki dönüştürücüler 4k olan cihazda çalışıyormuş 1080p olan mi stil cihazında çalışan Ethernet dönüştürücüsü yok mu acaba ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maalesef yok wifisi sorunlu bu cihazın. İmaknınız varsa satıp başka modele geçin. |
Bazı modemleri seçiyor xiaomi tv box 2. nesil olandan aldım onda wifi sorunu yok. |
Bende direk wifiden atıyor keenetic modemde bende cihaza özel 2.4 ghz kanal açtım öyle sorun olmuyor. 2. nesil tv boxda sorun yok. Turknet kullanıyorum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |