Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.690
Cevap
184
Favori
504.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
Giriş

herkese merhaba.

mi stick varsayılan launcher çok göze hitap etmiyor ve kasma meydana getiriyor. onun için varsayılan launcher ı değiştirmek için aşağıdaki yolu izlemeniz yeterli.

kullandığım launcher projectivy launcher (hem göze güzel görünüyor hem daha akıcı)

yükledikten sonra launcher ı açın. sağ üstteki ayarlar simgesine tıklayın

-projectivy launcher ayarları-genel-geçerli başlatıcıyı etkisiz kıl işaretleyin.

geri gelin.

-android ayarları-cihaz tercihleri-erişebilirlik-projectivy launcher'ı açık yapın.

tamamdır.

artık varsayılan launcher değişti. mi stick her açıldığında bu launcher ile açılacak. değiştirmek isteyenler vardır diye paylaşmak istedim.

• Selamlar konuyu hortlatıyor gibi olacam ama android 9 olarak cihaz kaldı cihaz güncellenmiyor mu ?

• Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Xioami tv box s gen2 aldım. Netflix programında dizileri hızlı versiyonda(1.25X , 1.50X vs) izlemek istiyorum ama hiç bir yerde bulamadım. Güncellede yaptım ama yine gelmedi bunun bir ayarı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba,

Garip bir mi Stick sonrası HDMI sorunum var.

12 yıllık bi tv’m var. Buna hdmi baglayıp 1080p de ps5 oynuyorum. Bazen de tv izliyorum. Gecen gun denemek için arkadastan mi stick aldım, tv nin tek HDMI portu oldugundan kablomu söktüm, yerine mi stick taktım.

Hersey guzel kullandım boyle bi hafta. Sticki cıkardım yerine eski hdmi kablomla ps5 i geri bagladım sinyal yok diyor. Denediğim şeyler:

1. kabloları soktum fişten cektim bekledim yeniden bagladım.
    2. Hdmi kablosunun uclarını ters cevirip bagladım.
    3. Hdmi kablosu yerine baska hdmi kablosu taktım ps5 bagladım sinyal hala yok
    4. HDMI kablomla ps5 i baska tv ye bagladım sorunsuz calısıyor
    5. Kendi tv me HDMI kablomla laptopımı bagladım bu kez, calısıyor
    6. Mi stick i geri taktım calısıyor
    7. Herseyi yeniden söktüm taktım sadece tv+ps5 kombinasyonunda sinyal yok diyor. Geri kalan hersey heryerde calısıyor. Bisey anlamadım.
    8. Tv eski, fabrika ayarı diye bisey yok
    9. Ps cozunurluk ayarlarını resetlemek için guvenli modda açtım 1080p sectim (gormeden youtube videosunda menuye bakarak tahmini) bişey değişmedi
    10. Baska tvde ps5 acıp cozunurluk 1080 yapıp otomatik secme dedim. Geri geldim kendi tv me bagladım. Sinyal yok.
    11. Bu kez laptopı bagladım tvnin cozunurlugunu degistirdim oynadım. (Tv menusunde cozunurluk seçme seçeneği yok zaten).8Geri ps5 taktım sinyal yok.

Niye olmuyo ne oldu anlamıyorum. Sanki mi stick takmak bi şekilde tvnin hdmi portunu sadece mi sticke kitlemiş gibi. Ama laptopı nasıl goruyo o zaman?

Allah askına çözüm fikri olan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Mi stick açılmama sorunu yaşıyorum. Hard reset de atamadım bir türlü ? Back tuşu ve orta tuşla basili tutmak ise yaramıyor mi logosunda kaliyor. Sonrasında reset atıyor. Yardımcı olabilecek var mı

• Bu yöntem ise yaramıyor:/

• selamlar hayırlı forumlar, yaklaşık iki gün önce bu cihazdan aldım kullanımı aşırı rahat ve seri çok memnunum. Yalnız şöyle bir durum var takmış olduğum cihaz akıllı bir televizyon olmadığı için sadece 1080p görüntü destekleyen LG’nin küçük bir tv si, fakat cihazı açıp kapatsamda veya 24 saat hiç kapatmasam da belli bir süre sonra mi stick in görüntü ayarları otomatikman 480 P 60 fps düşüyor ayarlardan tekrardan 1080p’ye çıkarmam gerekiyor
    Otomatik ayar vesaire kapalı, güncelleme de gelmiş fakat korkumdan dolayı yapmadım cihaz ağırlaşır bir şey olur diye sadece YouTube kullanıyorum
    Otomatik 480 Pye geçmesinin bir sebebi var mıdır acaba başka bir ayar mı atliyorum? Bilginiz varsa şimdiden teşekkürler

Xiaomi Mi TV Stick 1080p   [ANA KONU]

Xiaomi Mi TV Stick 1080p   [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.C.G -- 6 Nisan 2025; 13:59:34 >

• 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.