Mi stick 4k'nın android sürümünün box'a göre daha güncel olduğunu görmüştüm ama 2. nesil box'ta bu durum değişmiş onu da güncellemişler. İşimi fazlasıyla görecek gibi bu cihaz. Ben iptv uygulaması olarak OTT'yi kullanıyorum çok memnumum bu cihaza da yükleniyordur umarım. Teşekkür ederim hocam. :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 10 Eylül 2024; 20:43:8 > |
Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (234. sayfa)
-
-
Rica ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dh ikinci el 1500 tl var ilan. eski üye _ tr garantili cihaz
2. Nesil box olanı alın stick olan çok ısınıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birkaç hafta beklemem gerekecek hocam, o zamana kadar satılmazsa değerlendireyim. Teşekkür ederim.
-
Teşekkür ederim hocam.
-
iki ilan var dh de.
YD = sıfır = ONN 4k ikinci nesil 2/8 kutu şeklinde
TR = ikinci el = Xiaomi 4k mistick
Bütçe varsa ONN 4k pro 3/32 bak, incele
Arkadaşlar bu cihaz 1920x1080(p) istiyor, maksimum çözünürlüğü 1680x1050 (60hz) olan şu 22 inch vga monitörde çalışır mı?
not: daha önce hdmi çevirici ile uydu cihazı bağlayıp izledim.
monitör özellikleri:
Maksimum Çözünürlük: 1680 x 1050@60HZ
Desteklenen Çözünürlükler:
1440 x 900;
1360 x 768;
1280 x 1024;
1280 x 960;
1280 x 768;
1152 x 870;
1152 x 864;
1024 x 768;
800 x 600;
640 x 480
-
Herkese Merhaba
Mi stick'i açar açmaz TV kanallarının gelmesi gibi bir ayarlama yapılıyormu?
Kullanacak kişilerin yaşları yüksek. Mi stick'e canlı tv kanallarını gösteren bir uygulama yada Turkcell Tv Plus uygulamasını kurayım , tv yayınlarını ordan alsınlar, kısacası Mi Stick'i açınca direk karşılarına tv canlı kanallar gelsin istiyorum.
Bu mümkünmü? Yada sizin başka öneriniz varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 27 Eylül 2024; 14:39:55 > -
Ben de aynı soruları sorucakdım. Bilen aydınlatırsa sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
edit: merak edenler için, önce 1080p bir ekrana takıp ayarlara giriyorsunuz,
sonra tercihler/görünüme girip, otomatik algılamayı kapatıp, çözünürlüğü 480p'ye getiriyorsunuz.
sonra düşük çözünürlüklü monitöre takınca açılıyor. açtıktan sonra son kez 720p'ye getirip devam ediyorsunuz.
not: bende 720p'ye getirince olmadı, önce 480, sonra taktığım yerde 720p yaptım.
@GÖKHANK ve @Weezer ben de bu amaçla kurdum.
Benim bulduğum ideal çözüm, aylık 50 liraya Tivibu aboneliği almak oldu.
Tivibuyu en sol üste getirince cihaz açılır açılmaz Tivibu seçili geliyor, orta tuşa basınca direkt açılıyor.
Ama tivibu'nun menüsü kendi içinde karışık, Canlı Tv, Tv rehberi derken kullanışsız.
Blutv daha sade, kanallar büyük simgeli geliyor ama orada da az kanal var, artısı, ücretsiz.
-
Arkadaşlar merhaba ürünü yeni satın aldım. Kurulumu flb doğru yaptım ancak cihaz takılı iken ve tvde normal kanal ile izleme yaparken tv birdenbire kapanıyor. Bu süreklilik oluyor yani saate 1 kapanıyor. Benim tvde mi sorun var acaba ?
-
stickde otomatik kapanma modu etkindir 1 saat bosta bekleyince kapanıyordur hdmı Cec de acıksa tv yide etkileyip 2 si birden kapanıyordur ya stickden oto kapanmayı etkisiz hale getirmelisiniz veya hdmı CEC 'i kapatırsanız düzelmiş olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X