< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mi TV Stick 1080p [ANA KONU] (233. sayfa)

-
-
Hocam iptv kullanıyorsan niye xciptv, çok kötü yahu arayüzü,aurıc6a next de kronik ses sorunu var hâlâ güncelleme vermediler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk bu programda deneyimledim hocam, ev halkına buna alışınca öyle kaldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba.
İki ay önce MI STICK 1080p satın aldım.
Ürün açılmıyordu. Fişini takıp çıkartınca açılıyordu.
Bir de internet hızı çok yavaştı - Evdeki internet hızının %2-3'ü kadar.
Düzelmedi.
Stick ve fişini kablosuyla Xiaomi teknik servise yolladım.
Bana yeni bir MI Stick, fiş ve kablo yolladılar.
Ancak yine açma tuşuna basınca açılmıyor. Internet'de aşırı düşük hızda.
Neden olabilir acaba? Bir çözümü var mıdır?
Televizyona bağlıyken fişi takılı diye olabilir mi?
Ya da bildiğiniz veya tahmin ettiğiniz bir çözümü var mıdır?
-
YouTube’da ki stick hızlandırma olayını denediniz mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler - sanırım çözüldüi
-
Dns değiştirebilen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ürün logoda takılı kalıyor sürekli kendini resetliyor varmı başka bu hata ile karşılaşan
-
youtube ))
Arkadaşlar merhaba. Forumda bulamadığım bir soru sormak istiyorum. 🥲 Mi stick web sayfalarından film izlemek istiyorum. Hangi tarayıcı sorunsuz yüklenip çalışıyor. Sinirim bozulmadan dizi,film izlemek istiyorum 🙂↕️
Sinirin bozulmadan dizi film izlemek istiyorsan tarayıcı kullanma. Bu iş için bir sürü programlar var. Seyirturk stremio rectv.... Ve bir çoğu. Ama yinede tarayıcı diye tutturuyorsan stickin playstoresinde bir sürü tarayıcı var. Hepsi ile izleyebilirsin
bunda izlenmez ama ( eski ürün ,popülerlliği de kalmadı )
web de bulamamanız imkansız olmuş. daha iyi 4k olan bile sanırım 2 nci yılını devirdi. kaynak _ bilgi ve video çok olmalı halbu ki.
Bunda izlenmez 4k tv box aldım 2. Nesil olanı onda tarayıcı daha düzgün çalışıyor.
"Web Video Caster" uygulaması ile sorunsuz ve kolay bir şekilde, sinirinizi bozmadan film ve dizi izleyebilirsiniz.
Youtube'da "Web Video Caster İle MiBox'taki Keyfimiz Katlanacak" isimli videoda uygulamanın nasıl kullanıldığı anlatılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chetaq -- 4 Eylül 2024; 21:47:44 > -
Mi stickte tabii indiremiyorum neden olabilir
Arkadaşlar merhaba. Görev sebebiyle bir süre köyde ikamet edeceğim. Taşındığım evde çift lnb'li çanak var, o kadar uğraşmamıza, arkadaşın uydu bulucu cihazı varmış onu da kullanmamıza rağmen tüm kanalları aktif hâle getiremedik. TRT kanalları ve birkaç kanal dışında çeken kanal yok. İnterneti aktif hâle getirdim burada. Ben de çanak durumu madem böyle, medya cihazlarından alıp internet yoluyla tv film maç her neyse izlerim dedim. Karşıma stickler ve box'lar çıktı. Mi stick alsam iptv olsun diğer uygulamalar olsun onları yükleyip sorunsuzca kullanabilir miyim? Ott player kullanıyordum merkezdeki android tv'de. 1080 olanı eski bir cihazmış işimi görür mü acaba? 4k olanla ya da mi box olanla arada fiyat farkı 700-800 Tl civarında. Değer mi değmez mi bilmiyorum. Bu cihazlar hakkında bilgim de yok. Yardımcı olursanız sevinirim. :)
-
Şu an soru sorduğun basliktaki ürün eski modeli stickin. Yeni çıkan 4k modelini veya xiaomi mi box 2. Nesil olanı al. Her ikisi işini görür internet olsun yeter.
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. 4k modeli ve mi box neredeyse aynı fiyatta. İki cihaz arasından hangisi mantıklıdır? Ram ve hafıza olarak aynı duruyorlar ama stick 4k daha yeni çıkmış galiba. İkisi arasından seçim yaparsak hangisi olur? :)
-
Stick daha ufak olunca ısınma sorunu ve buna bağlı olarak kasma sorunu yaşatır mı acaba
-
Tabiki box versiyonu öneririm. Gerçi bende her ikiside var hiç bir problem yaşamıyorum ama almışken 2.nesil box alın. Dikkat edin 2.nesil olacak ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 10 Eylül 2024; 19:18:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X