Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.558
Cevap
94
Favori
144.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stick 4k ile 2.nesil box arasında kullanım açısından hiç fark yok. Ikisinede sahibim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yani bana da öyle geliyor.

• Hocam Merhabalar

Stick işlemci y4 mi box s4k 2.nesil x4 işlemci daha iyi. Wifi bağlantı kalitesi daha iyi. Bluetooth daha güncel. Artık alacaklar mi box s4k 2.nesil almalı

• Hocam Merhabalar

Evet doğrudur bende 980 e almıştım fiyat olarak iyiydi. Genel olarak yazdım.

Hem stick 4k hem mi box 1 hem 2.nesil var bende şuanda. Birde homatics box r 4k plus :)

• Hocam Merhabalar

Evet doğrudur. Dreamstar nova var şuan indirimde de hepsiburada da o da. Çok güzel fiyat performans ürünü

• Arkadaşlar 1 ay önce 4k mi box versiyon 2 aldım bugün cihaz birden bire kapandı kırmızı ışık da yanmıyor beyaz da ölçü aleti ile ölçtüm adaptörü çalışıyor gözüküyor adaptör el degmicek kadar ısınıyor cihaz da öyle garantisi GENPA kutusu yok gidip versem ilgilenirler mi acaba benimle daha önceden servise veren varmı cihazı

Birde cihaz açılırken bazen görüntü gidip geliyor cihaz bozuldu her halde görüntü 2sn gidiyor geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekoo12 -- 17 Ocak 2024; 23:52:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sekoo12 S kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Farklı bir cihazda deneme şansınız var mı?

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt

Denedim arkasında audio kısmından kırmızı ışık geliyor ya o da yok beyaz ışık da yok cihaz tepkisiz bugün GENPA teknik servis e vericem cihazı baksınlar 1 ay bile olmadan cihaz acilmamaya başladı bu box lar pek dayanıklı değil bence

Bı anornallik var adaptörü aşırı ısınıyor el değmiyor cihaz da aynı şekilde calismasa bile ısınıyor bide ark yapıyor kabloyu takarken elektrik atlıyor içinde duyuyorum elektriksel bı arıza bence bakalım surec nasıl islicek garantiye veriyim ne dicekler detayları yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekoo12 -- 18 Ocak 2024; 13:15:40 >
    Mantıklı Hocam garanti yardımcı olur umarım.

Hocam satış sitelerinde de çeşitli sorunları yazanlar varGarantiye verip bu bizde garantisi yok diye o ithalatcilarin bakmadiklarini yorumlarını çok okudum ne kadar doğru bilmiyorum.Ayrica elektronik azşans işide derler.Siz yine bir gönderin veya imkanınız varsa kendiniz götürün.Adaptorude bir değiştirin deneyin.Sonuc alirsanizda paylaşın buradan diğer kullanici arkadaşlara yol gösterebilir.Olmadi Yerli Next veya Dreamstargibi arkasında2 sene garanti veren firma olan cihazları tercih edin derim.Sırf bu yüzden benNextStarti 4k seçtim 2 sene Next arkasinda her şehirde de servisleri var..Umarim halledersiniz.kg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 19 Ocak 2024; 3:14:11 >
  • Mitv stick 4K ya 700 küsür mb lık güncelleme gelmiş, güvenlik güncellemesi 5 Ekim 2023 olmuş. Yeni gelen bir güncelleme mi yoksa daha önce mi gelmişti anlayamadım. Sizlerde durum nasıl?

Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU]

• Kartel1 K kullanıcısına yanıt

Şimdi yüklüyorum, teşekkürler bilgi için hocam.

• Kartel1 K kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Yeni gelmiş sanırım

• Aynen Google pach vs yazıyor.Yukleyen varmı sonra sakata gelmesin kimse arkadaslar😅 Xiaomi bu konuda az sorunlu stabilite yaptım diyor sonra cihazlar sapitabiliyor.Güvenlik yapmasının boxtayada stickte bir etkisi yok bankacılık vs kullanilmiyorsa Ocakti Ekim yapmişlar.Şu anki güncellemeyi aratmasın😉Stabilleştirdik felan yazmişlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 20 Ocak 2024; 17:34:52 >
  • merhaba

Bir arkadasimda su Model xiaomi mi stick var. onu denedim kendi tv imde. Fakat vlcplayer , YouTube videolari izlerken belli belirsiz perdelenme yapıyor . videoda akıcı bir görüntü olmuyor. bu modelde mi böyle yoksa bu konuda bahsedilen cihazlarda mı aynı.

Modrl ismi su sekilde gözüküyor

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.