Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.558
Cevap
94
Favori
144.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajlara bakmaya ancak vakit bulabildim varmı bariz değişiklikler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartel1 K kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Ben stick i aktif olarak kullanmıyorum şuanda bakan arkadaşlar cevap versin :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet yeni yazılım gelmiş, 719 MB. yüklüyorum bende, teşekkürler.

• Cihazı güncelledim hiç bir sorun yok. Eğer güncellemeden önce "yeterli alan yok" hatası alıyorsanız ayarlardan on bellek temizleyin güncelliyor. (Bu bir bug aslında boş yer var.) Güncelleme yapıp bittikten sonra cihazın gücünü kesip tekrar başlatın muhakkak çünkü ilk açılısda takılmalar olur ikinci restart dan sonra düzeliyor

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Ek olarak

Fabrika ayarlarına sıfırlamak da iyi geliyor bu tarz büyük güncellemeler den sonra. Tavsiye edilir.

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Doğrudur.

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler hocam aktif Xiaomi box veya stick depolama olmadığından da cihazlar APK yüklemesi sonrası veya uygulama güncelleyince bile yer kalmayınca da ayrıca sapıtıyor birincisi yazilim ,ikincisi depolama ,stick için değil ama box da mesela devamli güçte bağli kalıyor bir dolu sorunu var kapatma tuşu ekleseniz ne olacak?Yada arka planı silsin kullanıcılar neden yok Depolamayi 16 GB yapsan batacakmisin?vb..anlamıyorum.Belki yeni Xiaomi çiktiğindabence yuksek depolaması ve biraz daha bu konularda özenli olacak ümit ediyorum.Rakipleri bunları çünkü yaptı.

• EsEs_FaN kullanıcısına yanıt
    Ben hiç bir sorun yaşamıyorum yani iki cihazdanda memnunum. Artık hersey online depolamaya kafayı takmayın. Kapatma tuşuna gerek yok bu cihazlar ona göre yapılmış. Yani haftada bir defa restart edersiniz en fazla. Bu cihazın şanssızlığı piyasadaki hatta dünyadaki tv boxların yuzdesel olarak en fazla kullanılanı. Dolayısı ile sorun yaşama oranı kullanıcı sayısına orantısal olarak fazla oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 21 Ocak 2024; 18:24:41 >

Genpaya cihazı verdim bugün SMS geldi cihaz yedek parça bekliyor diye içinde biseyler bozulmuş anlaşılan 1 aylık cihaz da olsa bozulabiliyor işte şans işi bunlar oda beni buldu 20 iş günü tamir süresi var bakalım ne zaman gelicek

• Sekoo12 S kullanıcısına yanıt

Çok iyi umarım hallerleraynen ne marka olursa olsun elektronik az şans işi dostum oda sana denk gelebiliyor bazen gerçi baya yorumalrda okuyorum sorunlar oluşan olmuş sanki.ilk aldığım boxtada bende frame hatası vardı yazılım atıp halletmiştim.,Genpa olan garantili ürünleri tercih etmek o halde mantıklısı.Ürünü Nereden almıştınız?

@Turbetfurzey 

Hocam depolama cihazlarda android hatta pc bile bence önemlidir,o dolarsa cihazağırlaşır donar kapanır vb. kısaca sorun yaratır dolu bir depoyala hızlanamazsın  Box veya Stickleri kaliteli ama eksik yönleri var.Onlar rakiplerinde yok.Bunları düzeltirse çok güzel cihazlar olabilir.rakibi 4-64 full lisanslı cihaz çıkartıyor artık.Evet illaki sorun çıkacaktır haklısınız.Ama İthalatçı garantisi bu devirde olmuyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 22 Ocak 2024; 18:47:8 >

Hocam Merhabalar

Depolama konusunda katılıyorum. 8 GB zaten 4gb kullanılabilir oluyor dolayısıyla sadece yayın uygulamaları için bile yetmiyor. En az 16 GB olması lazım depolama

Evet hocam merhaba nasıl homaticste fark edıyor değilmi?

Hocam Merhabalar

Vallahi dünya varmış dedim resmen :)

•   güle güle kullanın ,Yakında xiaomide bence bu tip bir cihaz çıkartacak.Zaten Çinde çıkarttı bunu,Global versıyonda yok sadece.

Hocam Merhabalar

Model adı nedir merak ettim?

• hocam aliexpresste bakmıştım baya zaman geçti hatırlamaıyorum ama vardı.Çince language vs.

https://www.youtube.com/watch?v=0xzzIMAzJLE&ab_channel=povodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 25 Ocak 2024; 15:40:15 >
    Yok zaten ne banggood da ne de aliexpresste. Video da 2021 yılına ait.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ürün hakkında SMS geldi bugün ücret iadesi yapılacak iban fatura vs bilgi istediler mail olarak attım genpa dan baya memnun kaldım güzel bilgilendirme olsun çalışanlar olsun ürünü hepsiburadadan almıştım 1650tl idi aldığımda şimdi arttı fiyatı ne alsam acaba bidaha xiaomi alsam bozulur mu diye düşünüyorum yoksa başka marka mi alsam

• Sekoo12 S kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Dreamstar nova önerebilirim bu aralıkta 2 GB ram 32 gb depolama mevcut. Hız olarak vs üzmez.

Ürün netflix dobly olsun 4k 60fps destekliyor mu xiaomide olan her şey var mı kısaca 1800 e buldum bi tane kampanya ile alabilirim çok fazla yorum yok İnternet'e

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.