Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.532
Cevap
94
Favori
143.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi evde her yerde internet var ama mistick ağa bağlanamıyor satıcam kurtulucam

• 2.4ghz bandında
    modem cihazın dibinde olacak 4k yayınlarda sorun yaşarmıyım
    Birde mi stick 4k next 4k redme 4k arasında hangisi daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttrapper kullanıcısına yanıt

Evet yaşarsın 4k filmden filme değişir, eğer cok kaliteli ise donuklar olabilirde olmayabilir de. kesinlik yok.

Ayrıca 2.4ghz yani 802bg modu cok cihaz bağlanırsa veri organizasyonu 5ghz göre daha kötü.

• mi stick 4k wifi sorunu yaşayan

• Hiç kimse de sorun yaşamıyor demek ki sorun benim cihazda

• cep telefondan hotspot wifi yapıp bağlanmayı denedin mi?

• ercan_elo_bil kullanıcısına yanıt

Hocam evde superonline fiber var akıllı tv bağlı sıkıntı yok ama bu mi stick te sıkıntı var

• Gucu prizden mi aliyorsunuz yoksa tv nin usb’sinden mi ? Tv den aliyorsaniz usb girisi yeterli enerjiyi veremiyor olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mt28 M kullanıcısına yanıt

evet hocam adaptör takılı

• bu sorunu yaşayınca fişi çıkartıyorum ağı unut yapıyorum o zaman sorun çözülüyor ama 2-3 gün sonra yine aynı internet tok uyarısı alıyorum modemden olsa evdeki herşeyde internet var telefonlar bağlı laptop bağlı akıllı tv bağlı

• Hocam Superonline sorun çıkarıyor. Bazen sorunsuz çalışıyor bazen çalışmıyor. Ben soeun olduğunda digital operatör üzerinden ağ sorunlarını düzeltme yapiyorum o zaman düzeliyor. Mi stick üzerinden işlem yapmıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • huseyinterzi H kullanıcısına yanıt

superonline ı mı arıyım ben hocam

• Satıp başka cihaz almaya bile niyetleniyorum Roku falan

• Turkcell Mobil uygulamasından superonline giriş yapıp ardından kablosuz işlemlerden ağ iyileştirme seçip işlemlere devam ederseniz hocam sorun varsa düzeliyor. Sizde ki soruna çözüm olur mu bilmem ama ben öyle yapınca düzeliyor . En son yaptığım işlemden sonra uzun zamandır hata almiyorum. Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinterzi -- 19 Ocak 2023; 16:4:37 >

Akşam deniycem eve gidince çok sağol teşekkürler hocam

• Bu cihazı hala satıyolar öyle olsa satılmaz diyorum ozaman kesin ağda sorun var

• Hocam bir deneyin büyük ihtimalle sorun düzelecektir diye düşünüyorum.

umarım hocam sağol şimdiden

• hocam kablosuz işlemler çıkmıyor

Teknik işlemlerim içerisindeymiş yaptım hocam bakalım bir daha olacak mı çok sağol çok teşekkürler hocam

çözüldü hocam çok sağol bir daha olmaz belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33F8B6E44 -- 19 Ocak 2023; 21:12:28 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.