Şimdi evde her yerde internet var ama mistick ağa bağlanamıyor satıcam kurtulucam |
Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (28. sayfa)
-
-
2.4ghz bandında
modem cihazın dibinde olacak 4k yayınlarda sorun yaşarmıyım
Birde mi stick 4k next 4k redme 4k arasında hangisi daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet yaşarsın 4k filmden filme değişir, eğer cok kaliteli ise donuklar olabilirde olmayabilir de. kesinlik yok.
Ayrıca 2.4ghz yani 802bg modu cok cihaz bağlanırsa veri organizasyonu 5ghz göre daha kötü.
-
mi stick 4k wifi sorunu yaşayan
-
Hiç kimse de sorun yaşamıyor demek ki sorun benim cihazda
-
cep telefondan hotspot wifi yapıp bağlanmayı denedin mi?
-
Hocam evde superonline fiber var akıllı tv bağlı sıkıntı yok ama bu mi stick te sıkıntı var
-
Gucu prizden mi aliyorsunuz yoksa tv nin usb’sinden mi ? Tv den aliyorsaniz usb girisi yeterli enerjiyi veremiyor olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet hocam adaptör takılı
-
bu sorunu yaşayınca fişi çıkartıyorum ağı unut yapıyorum o zaman sorun çözülüyor ama 2-3 gün sonra yine aynı internet tok uyarısı alıyorum modemden olsa evdeki herşeyde internet var telefonlar bağlı laptop bağlı akıllı tv bağlı
-
Hocam Superonline sorun çıkarıyor. Bazen sorunsuz çalışıyor bazen çalışmıyor. Ben soeun olduğunda digital operatör üzerinden ağ sorunlarını düzeltme yapiyorum o zaman düzeliyor. Mi stick üzerinden işlem yapmıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
superonline ı mı arıyım ben hocam
-
Satıp başka cihaz almaya bile niyetleniyorum Roku falan
-
-
Akşam deniycem eve gidince çok sağol teşekkürler hocam
-
Bu cihazı hala satıyolar öyle olsa satılmaz diyorum ozaman kesin ağda sorun var
-
Hocam bir deneyin büyük ihtimalle sorun düzelecektir diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
umarım hocam sağol şimdiden
-
hocam kablosuz işlemler çıkmıyor
-
Teknik işlemlerim içerisindeymiş yaptım hocam bakalım bir daha olacak mı çok sağol çok teşekkürler hocam
çözüldü hocam çok sağol bir daha olmaz belki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33F8B6E44 -- 19 Ocak 2023; 21:12:28 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X