Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.532
Cevap
94
Favori
143.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakteristik61 kullanıcısına yanıt
    Tarayıcı ile hiç bir cihazda performanslı film izleyemezsiniz. Bunun için yapılmış programlar. Seyirturk ve stremio vb.... Gibi. Tarayıcı işin içine girer ise yok mouse kullanmak yok reklamlar ile uğraşmak zahmet olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MEVLANA CELALETTİN kullanıcısına yanıt
    A101 de satılan 4k modeli ise alınır

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

A101 de bugün satışa çıkmış mi stick 4k. Almak istedim fakat kart da bir problem çıktığı için alamadım.

Fakat asıl dikkatimi çeken, a101 de ki mi stick 4k nın arka kısmında ithalatçı firma mieko yazıyordu. Acaba bu ürün xiaomi türkiye garantili olmuyur mu ?

O konuda bir bilgim yok maalesef. Ama cihaz güzel cihaz

Biraz araştırdım Mieko firmasını. Kendi sitesinde Xiaomi Türkiye Distribütörü olarak tanıtıyorlar fakat ben asıl distribütör Evofone diye biliyorum.

Ayrıca bu Mieko firmasını web te arattığımda çok fazla olumsuz yorum var.

Mieko firmasını bilemem ama Evofone ismini duyunca tüylerim diken diken oluyor. Alacaksanız amazon yada vatan gibi sizi sıkıntıya sokmayacak yerlerden alın, başınız sıkışırsa kurumsal destek alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 24 Ocak 2023; 22:0:55 >
  • Merhaba arkadaşlar acil cevaplarsanız çok sevinirim bu ikinci kez mi stick 4k alışım kendime aldım şimdide kardeşime aldım yalnız kardeşime aldığımda bazı sıkıntılar yaşıyorum görüntü gidip geliyor hdmi kablosunda sıkıntı var sanırım öyle tahmin ediyorum birde Google asistanı kullanamıyorum bu konuda napabilirim bendeki cihazda ona basıp cihazı kapat dediğimde kapatabiliyordum ama bunda mi stick 4k görüntü aktarım cihazı kullanılamıyor diyor bu konuda bişey yapabilirmiyiz lütfen yardımcı olurmusunuz?

• SelmaSanda91 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz hatalar tv nin hdmi girişi ile ilgili. Bazı tv lerin hdmi girişi hdmi cec olayında çalışmaz. Hdmi portunu değiştirip deneyin. Sizin kendi tv nizde deneyin

2 cihaz var bende söylemiştim ilk defa bu yapıyor ama görüntü gidip geliyor film izlerken

• Arkadaşlar merhabalar. Bugün 800₺ maliyetle aldığım stick 4k ile aranıza katıldım. Diğer televizyonda Mi Box kullandığım için memnun kalacağımı düşünüyorum. Sizlere sormak istediğim şey şu bu cihaz düzenli güncelleme alıyor mu ve android 12 alacak mı acaba bilgisi olan var mı?

• Mauro99 M kullanıcısına yanıt

Bu soruları almadan önce sormanız gerekmiyor muydu? Almışsınız artık keyfinize bakın.

Cihaz yeni bir cihaz alır mutlaka alır diye düşünüyorum ama benim için hiç fark etmez. Çünkü bende hem mi box var hemde bu cihaz. M box çok eski bir cihaz ama hala mükemmel bir sorun yaşamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 26 Ocak 2023; 20:32:10 >
  • kartel1 K kullanıcısına yanıt
    Hocam uygun olduğunu düşündüğüm için ve daha önce mi box kullanıp hala memnun şekilde kullandığım için aldım. Sadece daha önce stick cihaz kullanamadığım için güncelleme konusunu sordum bilgim yok şu an hangi sürümde olduğuna dair onunla ilgili bilgi almak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mauro99 -- 26 Ocak 2023; 20:42:23 >
    Ben de mibox kullanıyorum hocam halen, ben de çok memnunum 3 sene oldu. Düne kadar alma fikrim yoktu diğer odaya alayım dedim uygun fiyata geldiği için kuponla. Ben de aynı şekilde 12 güncellemesini alacağını düşünüyorum yeni olmasından dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mauro99 -- 26 Ocak 2023; 20:45:21 >

Ne kadar güncelleme alacağını kimse bilemez ama mantıken 1 güncelleme alması kesin gibi. Cihazın kendisinde bir sıkıntı yok problemsizce uzun süre götürür.

• Merhaba 2K monitörüm için aldım fakat çözünürlük seçeneklerinde en fazla 1080p 60hz seçeneği var. 1440p seçeneği gözükmüyor yardımcı olabilecek var mı?

800 tl ye nereden aldınız acaba? ben de alacağım ama 1000 tl aşağısını bulamadım

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.