Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.550
Cevap
94
Favori
143.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternette bazı yorumlarda amazon video uygulamasını çalıştırma açısından bu cihazın problem yaşadığını gördüm. Hala var mı böyle bir problem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taylesoff -- 31 Ocak 2023; 21:0:38 >
  • CİHNN C kullanıcısına yanıt

Bu soruları sipariş vermeden önce sormanız gerekmiyormuydu? Kronik problem var desek ne değişecek? Cihazın kronik bir problemi yok. Cihaz elinize geçtiğinde fiziksel olarak sağlam olup olmadığını kontrol edip cihazı çalıştırdığınızda kumandası ve wifi bağlantısı çalışıyormu kontrol edin yeter. Ben cihaza samsung telefonda kullandığım buds plus kulaklıkları tanıttım problemsizce ses açma kapama dahil kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taylesoff kullanıcısına yanıt
    Merhaba, prime video uygulaması gayet sorunsuz bir şekilde çalışıyor bende.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ettaL kullanıcısına yanıt
    Bana da ürün bu sabah ulaştı . Evet sorunsuz çalışıyormuş. :) Cevap için teşekkürler.

• Taylesoff kullanıcısına yanıt
    Rica ederim mesajlara bakarken gördüm ve bilgilendirmek istedim ;)
    Bu arada ilgi alanınıza giriyor mu bilmiyorum ama TOD TV üyeliğiniz varsa paket içeriğinde sadece 3 ekran yani telefon, tablet ve bilgisayar varsa tod uygulamasından maçları izleyemeyebilirsiniz. Ben onun için Odin Browser kullanıyorum. Bir kere giriş yapıp haftanın maçları bölümünü sık kullanılanlara ekledikten sonra maç zamanı oraya girip izlemek gayet basit ve rahat oluyor. Denediğim diğer hiçbir tarayıcı videoları açmadı tod içerisinden. Telefondan Chrome ile ekran paylaşımı sırasında ise takılmalar oldu ama bu belki kullandığım televizyonun desteği ile ilgilidir.
    Onun dışında YouTube üyeliksiz reklam engelleme çok zor, adguard ip adresleri bile işe yaramadı. Onun yerine de smart tube next uygulamasını kullanıyorum. Reklamsız, kullanımı kolay ve seri bir uygulama.

İyi eğlenceler 🤟

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettaL -- 2 Şubat 2023; 19:40:0 >
  • CİHNN C kullanıcısına yanıt
    Kardeşim cihaz hakkında isteğiniz zaman soru sorabilirsiniz. İster almadan önce ister aldıktan 1 sene sonra. Moralini bozma fırça atar gibi verilen cevap için. Burası forum. İstediğin soruyu istediğin zaman sorabilirsin. Parada senin cihazda senin. Sorunun cevabına gelince çok iyi bir tercih yaptın merak etme. Bende chromecast 4k da var. İnan onu pek açmıyorum bu cihazı aldıktan sonra. Aylardır kullanıyorum hiç bir sorun yok. İstediğin zaman istediğin kadar soru sorabilirsin. Saygılar

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Hocam benim cevabımdan bunu mu anladın? Ben o cevabı verirken arkadaşa bu işte bir mantık hatası yok mu, herhangi birşeyi almadan önce araştırman daha doğru olmazmıydı niye boşuna riske giriyorsun demek için yazdım ardından da sorduğu sorunun cevabını verdim zaten. Sen nereden çıkardın benim millete soruları istediği zaman soramayacağını ima ettiğimi yada açıkça bu anlama gelecek birşey yazdığımı? Burası benim babamın çiftliği mi ki millet soru sorarken benim kurallarıma göre soru sorsun?

• ettaL kullanıcısına yanıt
    Hocam 4 ekran paketinden aldığım için Tod uygulamasında sıkıntı yaşamadım. YouTube premium var. YouTube o yüzden sıkıntı olmuyor. Ama zaman harcayıp emek verip bu konularda bilgiler verdiğiniz için çok teşekkürler. Kalın sağlıcakla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taylesoff -- 2 Şubat 2023; 23:53:41 >
  • Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU]

İlk mesajda belirtilmiş. Ama ikincisinde 32 bit ibaresi yok. Sadece ikincisini indirmem yeterli oluyor mu firefox düzgün çalışması için ?

• Mi Stick 4k almak istiyorum. Televizyonum baya eski. DTS, Dolby gibi ses formatları olsun; Hdr, Dolby Vision gibi görüntü formatlarının hiçbirini desteklemiyor. Ses veya görüntüde bir sıkıntı yaşar mıyım? Alırsam YouTube ve fiyat avantajından dolayı prime video ile kullanılacak.

• ugursimsek_03 kullanıcısına yanıt
    Hiç bir sıkıntı yaşamazsın. Hdmi girişin olsun yeterli

Teşekkür ederim hocam. Ses vermeme sorunu yaşamam değil mi? Çünkü DTS kesinlikle desteklemiyor televizyonum. Otomatik ses formatı mı değiştiriyor televizyona göre hocam? Bu arada televizyon Full HD.

Benimde tv im eski sizinki gibi. Hiç bir sorun yok rahat olun.

Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Rica ederim

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.