Şimdi Ara

Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.532
Cevap
94
Favori
143.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam n11 600/150 kupon yüklemişti. Geçmez dedim elektronikte baktım 929'a düştü. Nays ile ödedim %10'da oradan geldi. Öyle aldım yani yoksa piyasada 1000₺ altına yok dediğiniz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mauro99 -- 27 Ocak 2023; 10:52:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bu mi stick 4k nın kumadası tam işlevli değil..mesela opera puffin yüklüyorum ama kumandayla arama çubuğuna bile erişemiyorum jesus tv yükledim ama menüler arasında geçiş bile yapamıyorum..yokmu bi çözümü bilen varmı acaba....başka bi kumanda nebilim herhangi bi çözüm??

• hitgraphic kullanıcısına yanıt
    Öyle değilde puffin kumanda ile uyumlu değil. Yazdıklarınız güldürdü beni :). Kumanda cihazın tüm işlemlerini yapıyor.

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

nasıl oluyor valla bendemi sorun var..çıldırttı beni yüklediğim çoğu uygulamalarda yani dışardan apk ile hiçbirini kontrol edemiyorum kumanda ile ...yani mesela benim tv lg webos onun kumandası çok aktif tamam onun gibi olmasın ama bununkide hiç işlevl,i değil..acaba benimkindemi sorun var??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitgraphic -- 27 Ocak 2023; 14:27:0 >
    Dışarıdan yüklediğiniz apklarin hepsi tam uyumlu çalışmaz. Bazıları çalışır.

başka bi akıllı kumanda tanıtamazmıyız bu cihaza??

Bir sürü çeşit var tanitirsiniz tabi. Bazıları wifi bazıları Bluetooth üzerinden çalışır. Wifi üzerinden kullanmak isterseniz bir de Hub almanız lazım unutmayın. Örneğin Bluetooth üzerinden çalışan huba gerek olmayan bir kumanda şu :
    https://www.hepsiburada.com/techstorm-g10bts-bluetooth-air-mouse-uzaktan-kumanda-p-HBCV00001D9GJJ?magaza=Techstorm&url_src=and-product-detail

https://www.hepsiburada.com/everest-ev-hm-20-sesli-komut-gyro-hava-haraket-tv-box-bilgisayar-smart-tv-mouse-ve-kumanda-pm-HBC00000ZAWPY

bu olurmu?? birde bunu aldım mi stick e nasıl tanıtıcam ?? ve dediğim gibi yüklediğim apk leri tam anlamıyla kontrol edebilirmiyim??

Bu sadece wifiden kullanılır onun için birde Hub almanız lazım. Takar takmaz çalışır bir şey yapmanıza gerek yok wifiden çalışanlar için

kardeş seni yordum hakkını helal et ama tam anlamadım benim gösterdiğim everest kumandanın hub dediğiniz parça usb girişli kumandanın alıcısımı??

eğer o ise bildiğim kumandayla kutudan çıkıyor olması lazım...yani mesela kablosuz mause klavyede olduğu gibi....??yoksa hub dediğiniz başka birşeymi??

birde senin gösterdiğin bluetooth kumandamı daha iyi yoksa bu wifi yani hub la çalışanlarmı.....

Xiaomi Mi TV Stick 4K [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitgraphic -- 27 Ocak 2023; 16:52:15 >

O Hub değil. O parça kumanda ile beraber geliyor. O parçayı stickde takacağım yer olmadığı için bir ara parça alacaksın onun adı ben Hub dedim ama asıl adı otg kablo . Yani şu parçayı da Alman lazım

https://www.hepsiburada.com/techstorm-fire-tv-y-otg-kablo-p-HBV00000Q7JQZ?magaza=Techstorm&url_src=and-product-detail

Kardeş çok sağol verdiğin bilgiler için. Birde lg akıllı kumandayı tanıtmaya çalıştım mi stick e pin soruyor 4 sıfır yada 1234 diyor giriyorum okeyleyemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    LG konusunda yardımcı olamayacağım maalesef

Tamam teşekkür ederim

• Arkadaşlar ısınma oluyor mu, illa ki oluyordur da ciddi bir ısınma oluyor mu? Ben haftada maximum 12,13 saat kullanağım, her açtığımda maximum 3 saat kullanağım o da sadece formula 1 izlerken maç izlerken.

• dogukan05 D kullanıcısına yanıt

Ben hiç ısınma sorunu yaşamadım günde ortalama 6 saat kullanıyorum

Merhaba öncelikle iyisinizdir umarım son mesajlara bakınca bu aletler ile ilgili baya bilgi sahibi olduğunuz anlaşılıyor. Bir iki sorum olacak umarım yanıtlarsınız. eşim benim ps oynamamdan bıktığı için yatak odasında netflix disnet vs izlemek istiyor oradaki tv akıllı değil o yüzden stick yada box alayım diyorum.

- öncelikle bu sticki mi alayım boxı mı ? aralarında ne fark var ?

- boxa yada sticke iptv yükleyebiliyormuyum ?

- birde bende dijitürk internet üyeliği var tod diye bunu laptopta tarayıcıdan açıp izliyorum aynı şekilde bu cihazlarda tarayıcıdan açabilir miyim ?

Teşekkür ederim şimden.

• Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    Ben olsam çok daha yeni ve av1 codec desteği olan stick 4k modeli alırım tabiki. Her türlü iptv yükleyebilirsiniz. Bu tür cihazlarda tarayıcı olayını unutun. Siz milletin dediğine bakmayın. Tarayıcı olayı bu cihazlara uygun değil işkence olur. Todun acayip bir üyelik sistemi var. Bazılarında kabul etmiyor boxda üyeliği. Ama örneğin bende üyelik kabul edip stickde çalışıyor.

Cevabınız için teşekkür ederim, stickte ısınma prblemi oluyor mu peki ? Verimli çalışmasına engel teşkil ediyor mu bu ısınma problemi

• Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    Aylardır öyle bir şey yaşamadım

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.